Thomas śpiewa po Rosyjsku

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Zoisite

Thomas śpiewa po Rosyjsku

Post autor: Zoisite »

Znalazłem link gdzie Thomas Anders śpiewa You my heart you my Soul po rosyjsku życze miłego oglądania

http://pl.youtube.com/watch?v=qCsHehaFgUA
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

haha ale śmieszne video wychodzi na to że bawi go ten pomysł i stąd te zacięcia :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: wideo bardzo zabawne aż myślałam że się posikam se śmiechu :lol: :D :lol: :D :lol: :D ale jakim on tu głosem śpiewa heh nie podoba mi się ten głos wydaje mi się on taki sztuczny jakby na siłę wyśpiewany :( :( :(
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

Post autor: jkris »

only love pisze:ale jakim on tu głosem śpiewa heh nie podoba mi się ten głos wydaje mi się on taki sztuczny jakby na siłę wyśpiewany :( :( :(
bo zapytal czy ma spiewac jak Thomas Anders czy jak Rosjanin ;-)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hmm no ja wolała bym żeby wykonał to jak thomas anders ... lepiej by brzmiało poza tym nie znam aż tak dobrze rosyjskiego :oops: :oops: :oops:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No ja przy okazji tej świetnej wersji You my heart you my Soul" z Diskotheka 80 natrafiłem przy okazji na You Tube na tą już słynną jak widzę u was wersję rosyjską. Wy już mieliście okazję odsłuchać jej pod koniec października. No ja dopiero teraz. Jakoś to wtedy chyba ten wątek przegapiłem jak mnie nie było na forum jakiś czas. Ale również na początku pękałem ze śmiechu, że aż niebezpiecznie zakrztusiłem się kawą. :lol: Naprawdę jak to się dziś mówi - zajefajne. 8)
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
alunia13

Post autor: alunia13 »

Kurde sikam no :D To jest Boskie, chociaz Thomas troche kaleczył rosyjski ale i tak mi sie straaasznie podobało :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
shizonek

Re: Thomas śpiewa po Rosyjsku

Post autor: shizonek »

:lol: Właśnie samodzielnie znalazłam to na YouTube, a tu wchodzę na forum i trafiam na linka do tego filmiku.
Ale komiczny, myślałam, że spadnę z krzesła.. hehe, Thomas ma zacięcie, nie poddał się i nawet fajnie mu wyszło.. ma facet poczucie humoru.. :D ..świetne, od razu poprawia nastrój. :D
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Wyszło to nawet ciekawie :)
Thomas dość dobrze zaśpiewał po rosyjsku i pokazał, że umie się bawić :D
Brawa dla Thomasa 8)

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Już ktoś kiedyś wkleił link do tego występu :) Świetny ! :D
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
ODPOWIEDZ