Formuła 1
- Peter
Formuła 1
To forum chciałbym założyć dla fanów tego pięknego sportu. Jakich macie ulubionych kierowców? Bo moim ulubionym kierowcą jest Felippe Massa i oczywiście Robert Kubica. Moim ulubionym teamem jest Ferrari. A ulubionym wyścigiem jest GP Brazylii, głównie dlatego, że uwielbiam ten kraj.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Formuła 1
Pasja, która przyplątała mi się gdy miałem 7 lat i w mniejszym lub większym stopniu towarzyszyła przez kolejne 
Ulubionym kierowcą przez lata był Michael Schumacher, obecnie faworyta zdecydowanego nie mam, no poza Kubicą oczywiście. Poza nim sympatyzuję z Massą, Raikkonenem, Alonso. Tak się jakoś ułożyło że obecnie wszyscy stanowią czołówkę, ale szczególnie Massę polubiłem parę lat temu, gdy nie było go jeszcze w Ferrari.
Był wtedy w Sauber Petronas i to ten nieistniejący zespół mógłbym wymienić jako swój ulubiony. Choć oczywiście miło patrzeć jak po przejęciu przez BMW świetnie się rozwijają i kto ma w tym swój udział
Co do torów, to zdecydowanie Monza. Legenda
Rok temu miałem nawet okazję spróbować swoich sił za kierownicą bolidu, szkoda, że tylko wirtualnego
Tym niemniej szczęśliwym trafem to akurat mnie uwiecznili na tej fotce za kierownicą
http://www.poznanplaza.pl/data/gallery/328_2807.jpg
Ulubionym kierowcą przez lata był Michael Schumacher, obecnie faworyta zdecydowanego nie mam, no poza Kubicą oczywiście. Poza nim sympatyzuję z Massą, Raikkonenem, Alonso. Tak się jakoś ułożyło że obecnie wszyscy stanowią czołówkę, ale szczególnie Massę polubiłem parę lat temu, gdy nie było go jeszcze w Ferrari.
Był wtedy w Sauber Petronas i to ten nieistniejący zespół mógłbym wymienić jako swój ulubiony. Choć oczywiście miło patrzeć jak po przejęciu przez BMW świetnie się rozwijają i kto ma w tym swój udział
Co do torów, to zdecydowanie Monza. Legenda
Rok temu miałem nawet okazję spróbować swoich sił za kierownicą bolidu, szkoda, że tylko wirtualnego
Jak piszesz tak cię widzą.
- MichałT
Uwielbiam Formułę 1, i wogóle sporty motoryzacyjne
Moim ulubionymi zespołami są Ferrari i McLaren, a ulubionymi kierowcami Felippe Masa, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen i może Fernando Alonso (według mnie Kubica marnuje się w teamie BMW Sauber
)
Jednak najwyższe miejsce w mojej klasyfikacji kierowców (zaraz po Michaelu Schumacherze) zajmuje Joseph Gilles Henri Villeneuve
Był to naprawdę mistrz w swoim fachu...
Zainteresowanym podaję link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gilles_Villeneuve
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Moim ulubionymi zespołami są Ferrari i McLaren, a ulubionymi kierowcami Felippe Masa, Kimi Raikkonen, Lewis Hamilton, Heikki Kovalainen i może Fernando Alonso (według mnie Kubica marnuje się w teamie BMW Sauber
Jednak najwyższe miejsce w mojej klasyfikacji kierowców (zaraz po Michaelu Schumacherze) zajmuje Joseph Gilles Henri Villeneuve
Był to naprawdę mistrz w swoim fachu...
Zainteresowanym podaję link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gilles_Villeneuve
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Didi&Thomas
Ja formułą zaraziłem się jak zaczął startować w niej Kubica. Teraz nagrywam na DVD większość GP i tak jak kiedyś zastanawiałem się jak można polubić ten sport,tak teraz nie mogę się doczekać kolejnej transmisji. Wciąga bardzo, ale oczywiście wielka w tym zasługa Roberta
A z kierowców aktualnie się ścigających poza Kubicą cenię Suttila i strasznie mi było go szkoda jak w ostatniej chwili stracił punkty w Monaco. Nie przepadam natomiast za Hamiltonem (łagodnie rzecz ujmując)
A z kierowców aktualnie się ścigających poza Kubicą cenię Suttila i strasznie mi było go szkoda jak w ostatniej chwili stracił punkty w Monaco. Nie przepadam natomiast za Hamiltonem (łagodnie rzecz ujmując)
"Don`t let me down, take my hand
Now and forever, be my friend..."
- Peter
Widzę, że lubimy tego samego kierowcę.ArCrack pisze:Tak się jakoś ułożyło że obecnie wszyscy stanowią czołówkę, ale szczególnie Massę polubiłem parę lat temu, gdy nie było go jeszcze w Ferrari.
- Didi&Thomas
No i cóż...mamy dzisiaj dwie niespodzianki: Pool position dla Vettela i Kubica pierwszy raz w historii poza najlepszą "10"-tką. W dodatku za plecami będzie miał narwanego w takiej sytuacji Hamiltona a tuz przed sobą nieprzyjaznego mu Heidfelda. Wniosek ? Boje się że jutro Robert nie dojedzie do mety
Trzeba trzymać kciuki i wierzyć że będzie dobrze.
"Don`t let me down, take my hand
- Adi
Na pewno będzie. Kubica jest przecież bardzo dobrym kierowcą a każdemu może się zdarzyć słabszy wyścig. Ja w niego wierzę, że będzie dobrze.Didi&Thomas pisze:Trzeba trzymać kciuki i wierzyć że będzie dobrze.
- Peter
Nie taklm się to zdarzyło: Raikkonen czy Hamilton mieli to samo. Trzymajcie kciuki za roberta i za Felippe.
- Skyliner89MT
Pierwszy raz jak usłyszałem Win The Race to myślałem, że akcja teledysku dzieje się na jakimś torze Formuły 1. Np. Nurburgring. Ale jak zobaczyłem teledysk do Win The Race to się rozczarowałem. Mogli się bardziej postarać 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Peter
Mogli się bardziej postarać z teledyskiem do Ready to Victory, która pasuje tylko do F1, a nie do niczego innego.
- Mateusz
Racja - teledysk tak pasuje do tego utworu jak pięśc do nosa

"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Adi
Też przyznaję, że nie za bardzo pasuje teledysk do tego ringu i tej pustyni. Skoro oficjalnie miał to być numer do promocji Formuły 1 no to trzeba było według niej zrobić teledysk. Np. Różne ujęcia ścigających się Thomasa i Dietera przeplatane z ujęciami z prawdziwego wyścigu. Pomiędzy tym różne ujęcia kibiców, trochę kamery z lotu ptaka.
, przy końcu cieszących się Dietera i Thomasa z pierwszych miejsc. O. Tak bym to widział.

- Peter
Moim zdaniem chcieli coś wymyślić, żeby to odróżnić od Win the race. Ale to jest zabawne w RFTV słychać odgłosy F1 i nazwy krajów, które organizują wyścigi a tu taki teledysk...
- MichałT
Uwaga
Trwa wyścig na torze Monza, podaję link do transmisji na żywo:
http://www.wahacz.pl/out/F1-transmisja- ... Internecie
Niestety po angielsku
Chociaż pewnie wszyscy fani F1, już oglądają
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS To mój 200 post na tym forum
Trwa wyścig na torze Monza, podaję link do transmisji na żywo:
http://www.wahacz.pl/out/F1-transmisja- ... Internecie
Niestety po angielsku
Chociaż pewnie wszyscy fani F1, już oglądają
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS To mój 200 post na tym forum
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Peter
Ja to właśnie oglądam, tylko gdzie indziej, bo mam kartę telewizyjną w notebooku.
Pamiętam te dawne czasy, kiedy też się cieszyłem z 200 postu. Kiedy to było.....MichałT pisze:PS To mój 200 post na tym forum
- Varcetti
- Kontakt:
No i Kubica na podium (3 miejsce)