September "Dancing Shoes"
- Peter
Re: September "Dancing Shoes"
Nie leży mi w ogóle ta wokalistka, cokolwiek ona nagra jest po prostu fatalne, bo muzyka jest badziewna, bo September nie ma głosu. 2 razy próbowałem się zainteresować jej muzyką i 2 razy mi się to nie udało.
- Daniel
Za to udalo sie V.Beckham i Spicegirls 
Gratulacje
Gratulacje
- Peter
Nie sądzisz, że jeśli ktoś lubi VB to nie oznacz, że lubi Spice girls, których ja nie znoszę, a co do VB to coraz mniej jestem przekonany do jej muzyki i zgodnie z twoim życzeniem założę temat o New kids on the block.
Pisz na temat.
- Peter
Re:
A mi raczej Bohlena przypomina Just an Ilusion.jkris pisze:od wczoraj posluchalem sobie tej plytki jeszcze kilka razy i zauwazylem, ze brzmi ona po czesci jak nowoczesna plyta z lat '80
takie fajne disco, ktore uzywa wielu instrumentow typowych dla tamtego okresu. poczatek pierwszej piosenki to prawie Bohlen
- Daniel
Dzis September wystapi na Sopot Hit Festiwal 2009.
- Peter
Mnie drażnił zawsze u niej ten "pierdzący" podkład choćby w "Can't get over" a poza tym jest OK. Nie jest może jakąś divą, ale głos ma przyjemny i piosenki całkiem całkiem. Z tej płyty polecam "Rest in peace" zaczyna się niewinnie jak ballada, po czym w refrenie przechodzi w prawdziwe disco 80 ties. Uwielbiam ten refren.
Poza tym to płyta mnie niczym nie zachwyca, jest trochę monotonna, może jeszcze "Just an ilusion". Generalnie September to nie jest za dobry produkt muzyczny a na pewno nie tak dobry jak choćby Ace Of base. 
- Romantic Warrior
piosenkarka fajna i często koncertująca w PL
generalnie trzeba zdjąć kapelusz przed szwedkimi wykonawcami muzyki dance
i nie tylko dance - patrz Europe i Roxette...
generalnie trzeba zdjąć kapelusz przed szwedkimi wykonawcami muzyki dance
i nie tylko dance - patrz Europe i Roxette...