September "Dancing Shoes"

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Peter

Re: September "Dancing Shoes"

Post autor: Peter »

Nie leży mi w ogóle ta wokalistka, cokolwiek ona nagra jest po prostu fatalne, bo muzyka jest badziewna, bo September nie ma głosu. 2 razy próbowałem się zainteresować jej muzyką i 2 razy mi się to nie udało.
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Za to udalo sie V.Beckham i Spicegirls :)
Gratulacje :D
Awatar użytkownika
Peter

Nie sądzisz, że jeśli ktoś lubi VB to nie oznacz, że lubi Spice girls, których ja nie znoszę, a co do VB to coraz mniej jestem przekonany do jej muzyki i zgodnie z twoim życzeniem założę temat o New kids on the block. :wink: Pisz na temat.
Awatar użytkownika
Peter

Re:

jkris pisze:od wczoraj posluchalem sobie tej plytki jeszcze kilka razy i zauwazylem, ze brzmi ona po czesci jak nowoczesna plyta z lat '80 ;-)
takie fajne disco, ktore uzywa wielu instrumentow typowych dla tamtego okresu. poczatek pierwszej piosenki to prawie Bohlen ;-)
A mi raczej Bohlena przypomina Just an Ilusion. ;) Moje ulubione piosenki to Because I love you, Cry for you, Candy love i Can't get over. ;) Płyta bardzo dobra oczzywiście. ;) Wystarczyło tego posłuchać na technicsie i od razu mi się spodobała. Muzyki chyba nie powinno się słuchać z laptopa. ;)
Awatar użytkownika
Daniel

Post autor: Daniel »

Dzis September wystapi na Sopot Hit Festiwal 2009.
Awatar użytkownika
Peter

Mnie drażnił zawsze u niej ten "pierdzący" podkład choćby w "Can't get over" a poza tym jest OK. Nie jest może jakąś divą, ale głos ma przyjemny i piosenki całkiem całkiem. Z tej płyty polecam "Rest in peace" zaczyna się niewinnie jak ballada, po czym w refrenie przechodzi w prawdziwe disco 80 ties. Uwielbiam ten refren. ;) Poza tym to płyta mnie niczym nie zachwyca, jest trochę monotonna, może jeszcze "Just an ilusion". Generalnie September to nie jest za dobry produkt muzyczny a na pewno nie tak dobry jak choćby Ace Of base. ;)
Awatar użytkownika
Romantic Warrior

Post autor: Romantic Warrior »

piosenkarka fajna i często koncertująca w PL
generalnie trzeba zdjąć kapelusz przed szwedkimi wykonawcami muzyki dance :)
i nie tylko dance - patrz Europe i Roxette...
ODPOWIEDZ