Wymiana plikami - dlaczego nie...

Znajduje się tu regulamin. Tu też piszcie o forum. Plusy, minusy, uwagi oraz propozycje zmian. Komunikaty techniczne.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rodrigues

Wymiana plikami - dlaczego nie...

Post autor: Rodrigues »

Witam!

Właśnie wczoraj zarejestrowałem się na tym forum i po przejrzeniu go zauważyłem pewien brak. A chodzi dokładnie o dział, w którym można by udostępniać i zarazem wymieniać się plikami. I nie chodzi tu o wymianę całych płyt, ale o pojedyńcze utwory mp3 (lub ich fragmenty) i video clipy. Można by wtedy uzupełniać swoje braki w dyskografii poszczególnych artystów, albo chociaż usłyszeć poraz pierwszy jakiś utwór za stajni Dietera Bohlen (bo na pewno nie każdy słyszał jego wszystkie kompozycje). Ja posiadam dość sporą kolekcję utworów z twórczości Dietera Bohlena i chętnie podzieliłbym się niektórymi z nich z bywalcami tego forum. A w zamian otrzymałbym również coś czego akurat nie posiadam (co oczywiście nie byłoby warunkiem :) )... Jestem bywalcem na różnych forach związanych z muzyką i nie tylko i jest to czymś normalnym, że jeden użytkownik chce pomóc innemu użytkownikowi...

I to tyle... Proszę admina o rozważenie mojej refleksji i ewentualne ustosunkowanie się do tego tematu...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Mój stosunek jest taki, że najlepiej byłoby gdyby odbywało się to drogą prywatną. Zapytać na forum owszem, ale dogadywanie szczegółów np. na PW...
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Rodrigues

Witam!

Ależ przecież nic nie stoi na przeszkodzie :). Tylko żeby tak było to moim zdaniem musi być dział do tego przeznaczony. Może to być dział o nazwie np. "Szukam" lub "Pomocy" itp.itd. Gdyby takowy dział był to wtedy jakiś użytkownik zgłasza tam, że szuka tego czy owego. Dostaje wtedy prywatną wiadomość od innego użytkownika o treści takiej czy innej :). I tak powstałaby wzajemna współpraca, wzajemna pomoc itp...

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

No, to zabieram się do tworzenia takiego działu :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Rodrigues

Witam!

No to miło mi i... Dzięki Wielkie :)

Pozdrawiam
ODPOWIEDZ