Powiedz, ze sobie raczysz żartować.Prophet5 pisze:Tylko fajnie, że tak fajnie fałszowała.
Sopot Festiwal 2008
- Peter
Re: Sopot Festiwal 2008
OK wysłałem żeby zaprosili Andersa.
Kim Wilde to najlepsza po Thomasie uczestniczka festiwalu, ma cudny głos i fajne piosenki.
- Elltoja
Głos jej się momentami łamał i było to słychać. Kondycja już nie ta.Peter pisze:Powiedz, ze sobie raczysz żartować.Prophet5 pisze:Tylko fajnie, że tak fajnie fałszowała.Kim Wilde to najlepsza po Thomasie uczestniczka festiwalu, ma cudny głos i fajne piosenki.
Za to nie wiem, co autor artykułu z linka wyżej miał na myśli pisząc o Thomasie, że słychać u niego upływ czasu? Dla mnie owszem słychać, że z wiekiem Thomas ma coraz ciekawszy, głębszy głos. A to, że widać... no cóż nikt nie młodnieje, wszyscy się starzejemy. Choć fakt..u Limahla jakoś tego nie widać (ciekawe ile operacji plastycznych przeszedł? :p)
- Soldier
Oj super tu wyglada i ta brodka bardzo mu pasuje....ojjjj,ze tak sobie westchne...kicek pisze:Mniej więcej od 2001 roku, choć na początku 2003 roku miał zdecydowanie najdłuższe włosy:on ma taka fryzure chyba od 8 lat![]()
MT - TV Makes The Superstar, niemieckie eliminacje do Eurowizji
- izabela
mam pytanie. Jak dodajecie zdjęcia pod online bo nie moge sobie poradzic .
Od ArCrack:
[/color]
Od ArCrack:
Kod: Zaznacz cały
[img]http://tutaj-adres-zdjęcia[/img]
- Prophet5
Ledwo utrzymywała się w tonacji. Od niej już tylko większe boki stawiała Samantha Fox. Mam nadzieję, że zaraz jakiś fachowiec, może Adamstan, mnie w tym poprze.Peter pisze:Powiedz, ze sobie raczysz żartować.Prophet5 pisze:Tylko fajnie, że tak fajnie fałszowała.Kim Wilde to najlepsza po Thomasie uczestniczka festiwalu, ma cudny głos i fajne piosenki.
Tym większe brawa dla Thomasa za niewiarygodnie poprawny show na żywo.
- Adi
Dokładnie. Też to zauważyłem. Wogóle wydaje mi się, ze Thomas jest takim sympatycznym wykonawcą, o miłym usposobieniu że odrazu go lubisz.atlantyda ;o) pisze:Tak naprawdę to wystep Thomasa podniósł wszystkich z tyłków i zaczęła się zabawa
- Soldier
"Zwłaszcza odsłuchanie poranne bardzo pozytywnie nastraja na zbliżający się dzień.
"
No popatrz Adi-mam to samo
No popatrz Adi-mam to samo
- Adi
Chyba nie tylko my tak mamy, oprócz nas pewnie jeszcze kilka milionów fanów. Muzyka, zwłaszcza ulubiona na pewno jest małym lekarstwem na codzienne zmartwienia.Soldier pisze:No popatrz Adi-mam to samo
- izabela
- adamstan
- Kontakt:
Hehe... no niestety, prawda to, prawda... ale psssst.... lepiej się nie narażać za bardzo . fachowiec w starciu z fanem nie ma szansProphet5 pisze:Ledwo utrzymywała się w tonacji. Od niej już tylko większe boki stawiała Samantha Fox. Mam nadzieję, że zaraz jakiś fachowiec, może Adamstan, mnie w tym poprze.Peter pisze:Powiedz, ze sobie raczysz żartować.Prophet5 pisze:Tylko fajnie, że tak fajnie fałszowała.Kim Wilde to najlepsza po Thomasie uczestniczka festiwalu, ma cudny głos i fajne piosenki.
![]()
A wracając do Thomasa - przeanalizowałem sobie jeszcze raz wykonanie YMHYMS i mój wniosek jest taki - kawłek był w całości ZAGRANY i ZAŚPIEWANY live - brawo!
-
jula
czy mógłbyś udostępnić to nagranie innym, choćby przez wspomniany portal You Tube? Byłabym zobowiązana.atlantyda ;o) pisze: Dzisiejszego wieczoru już dwukrotnie powtórzyłem sobie koncert Thomasa, choć nagranie złapane szybko na magnetowid ma u mnie lepszą jakość niż z You Tube.
- Dr Mabuse
A co tam, wrzuciłem na You Tube filmik z próby Thomasa. Bardziej do posłuchania niż oglądania
http://pl.youtube.com/watch?v=GIsudMfgH8w
A tutaj "Geronimo's Cadillac" (ale widać jeszcze mniej
):
http://pl.youtube.com/watch?v=tVIXyPs9PYw
http://pl.youtube.com/watch?v=GIsudMfgH8w
A tutaj "Geronimo's Cadillac" (ale widać jeszcze mniej
http://pl.youtube.com/watch?v=tVIXyPs9PYw

- YaQb85
- Kontakt:
Niestety kiedy leciał Sopot ja byłem w pociągu i nie myślałem, że zdąże coś jeszcze zobaczyć. Na szczęście udało mi się trafić na końcówke tj. kiedy śpiewała KIm Wilde. Dlatego o samym festiwalu niewiele mogę napisać. Nawet nie wiedziałem dokładnie czy Thomas już wystąpił czy nie.
Co do jego występu chyba wszystko już tu zostało napisane. Niesamowite wrażenie. Nawet nie potrafie napisać nic sensownego ale nie spodziewałem się, że jeszcze mnie czymś zaskoczy. Reakcja publiczności bezcenna. Tym bardziej, że wiadomo jak Modern Talking jest odbierane w Polsce. Faktem jest, że jego występ przyćmił wszystkie gwiazdy, które się tam pojawiły. Jego głos mimo upływu lat wcale nie się nie zestarzał. Zaśpiewał wspaniale i tym samym udowodnił swoją wielkość. Jednak nie sprawiał wrażenia wielkiej gwiazdy. Miał bardzo dobry kontakt z publicznością. Był bardzo serdeczny i wyluzowany. Widać było, że sam nie spodziewał się takiego przyjęcia. Mam nadzieje, że po tym występie będzie chciał jeszcze zawitać do naszego kraju, tym razem na jakiś "pełny" koncert.
Nie czytałem samych komentarzy na innych forach ale z tego co wiem to w większości pozytywy, aż serce rośnie.
Co do jego występu chyba wszystko już tu zostało napisane. Niesamowite wrażenie. Nawet nie potrafie napisać nic sensownego ale nie spodziewałem się, że jeszcze mnie czymś zaskoczy. Reakcja publiczności bezcenna. Tym bardziej, że wiadomo jak Modern Talking jest odbierane w Polsce. Faktem jest, że jego występ przyćmił wszystkie gwiazdy, które się tam pojawiły. Jego głos mimo upływu lat wcale nie się nie zestarzał. Zaśpiewał wspaniale i tym samym udowodnił swoją wielkość. Jednak nie sprawiał wrażenia wielkiej gwiazdy. Miał bardzo dobry kontakt z publicznością. Był bardzo serdeczny i wyluzowany. Widać było, że sam nie spodziewał się takiego przyjęcia. Mam nadzieje, że po tym występie będzie chciał jeszcze zawitać do naszego kraju, tym razem na jakiś "pełny" koncert.
Nie czytałem samych komentarzy na innych forach ale z tego co wiem to w większości pozytywy, aż serce rośnie.
- Soldier
- adamstan
- Kontakt:
Byłbym bardzo zdziwiony gdyby wynik był inny. Brawo Thomas 
- MichałT
Thomas Anders - To chyba wszystko wyjaśnia
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT