Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Przewidywałem, że temat zajmie 1/4 strony, a już się zrobiły dwie
Początki kariery solowej Bohlena to rok 1978, a jeśłi mówisz o Blue System to ta kapela powstała w roku 1987 po rozpadzie MT a jak sam wspomniałeś zacząłeś interesować się jego muzyką dopiero w 1989. A jeśli chodzi o płyty to mówisz o płytach kompaktowych? - już wtedy kupowałeś Cd Bohlena?Peter pisze:Mam wystarczająco dużo lat by pamiętać początki kariery solowej Bohlena. Kupowałem wtedy na bieżąco jego single i płyty.
I tu Cię zaskoczę moi rodzice przywozili je z RFNu. Pierwszą moją płytą było Body Heat.Mateusz pisze:A jeśli chodzi o płyty to mówisz o płytach kompaktowych? - już wtedy kupowałeś Cd Bohlena?
Żle się wyraziłem racja kariera Bohlena rozpoczęła się wcześniej niż BS, ja zainteresowałem się tym w 1989 roku, co też nie jest samym początkiem BS, ale można to nazwać początkowa fazą działalności grupy. I to miałem na myśli.Mateusz pisze:Początki kariery solowej Bohlena to rok 1978, a jeśłi mówisz o Blue System to ta kapela powstała w roku 1987 po rozpadzie MT a jak sam wspomniałeś zacząłeś interesować się jego muzyką dopiero w 1989.
W którym miejscu napisałem,że ja mam dłuższy staż na tym forum? Ty masz na pewno dłuższy.Mateusz pisze: Peter chciałem tylko nadmienić że Ty nie masz "dłuższego stażu na tym forum" Co niektórzy z nas znają się jeszcze z poprzedniego "zielonego" i ze strony Sebastiana![]()
Co za słowalabambino pisze:Czy jeszcze coś mogę dla Ciebie zrobić??? Mam wszystkie nagrania BS,Mt SIB oraz wszystko w czym maczał palce Bohlen,jeśli czegos będziesz potrzebował to wal jak w dym!!!
Mieszkam w warszawie ,ale większość czasu przebywam w Niemczech.Jeśli czegoś potrzebujesz np. dobrych programów do muzyki to napisz ,albo zadzwoń a dam Ci je.Ja mam własne studio w Niemczech i korzystam z wielu profesjonalnych programów do robienia muzyki,chętnie Ci je dam -jeśli i Ty zajmujesz się(chociażby)amatorsko) tworzeniem muzyki.Mój numer wysłałem Ci na priva.MichałT pisze:Bardzo Ci dziękuję za słowa otuchy i wsparcie, labambino, ale na szczęście kłótnie z Peter już zakończyłem - pogodziliśmy się.
Już kilka osób wysyłało mi te piosenki, ale dziękuję również i Tobię![]()
Co za słowalabambino pisze:Czy jeszcze coś mogę dla Ciebie zrobić??? Mam wszystkie nagrania BS,Mt SIB oraz wszystko w czym maczał palce Bohlen,jeśli czegos będziesz potrzebował to wal jak w dym!!!![]()
Chciałem jeszcze tylko powiedzieć, że jeśli Ty będziesz czegoś potrzebował ode mnie, to wal jak w dym z kotłowni![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Jakby co to będę walił jak w dym
Alez mozna!Mateusz pisze:Wiadomo że nie można mieć od razu wszystkich albumów w oryginale w ciągu 2 miesięcy (bo tyle słuchasz BS) bo musiałbyś wydać majątek więc chętnie się podziele z Tobą tymi utworami (ale mam nadzieje ze niebawem nabędziesz te płyty oryginalne).
Z tym się zgadzam, poluję na Down on the sunset i może mi się to uda przelicytować, pod warunkiem, że nie będzie to droższe niż 200 zł.Daniel pisze:Najwiekszym wyzwaniem jest uzbieranie dyskografii Thomasa, ktorego plyty sa naprawde trudno dostepne i bardzo drogie!
Racja , w empiku jest w normalnej cenie po 37 zł.Daniel pisze:Tylko plyta Different jest w jakiejs normalnej cenie.
A co poniektórzy w Polsce, dziwią się, że piraty się lepiej sprzedają niż orginałyDaniel pisze:Plyte ktora powinna kosztowac 20 - 30 zl sprzedaja po 60. Zreszta i tak nie maja Blue System![]()