A jeżeli chodzi o Majewskiego, to też uważam, że należy mieć do niego dystans. Mogło być gorzej.
Sopot Festiwal 2008
- Dr Mabuse
Re: Sopot Festiwal 2008
Mnie się wydaje, że Daniel przesadza. Nie chcę specjalnie bronić TVN-u, ale po raz kolejny pokazali koncert Thomasa. Pierwszym razem miało to miejsce w 1998 roku. A nasza abonencka telewizja
Dobrze, że już nie organizuje tego typu międzynarodowych imprez 
A jeżeli chodzi o Majewskiego, to też uważam, że należy mieć do niego dystans. Mogło być gorzej.
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:37 przez Dr Mabuse, łącznie zmieniany 1 raz.

- Boogaloo
Witam
Super występ Thomasa !!!! Naprawdę świetny. Na uwagę zasługuje też Limahl a minius dla Sandry za full playback. Pozdro.
Super występ Thomasa !!!! Naprawdę świetny. Na uwagę zasługuje też Limahl a minius dla Sandry za full playback. Pozdro.
-
Pointrox
ArCrack powinien byc w siodmym niebie 
Izabelo, istotnie chorki nie spelnily w Sopocie swojego zadania. A szkoda!
ArCrack - to bylo prawdopodobnie najlepsze wejscie Thomasa w jego karierze: istny Wembley
Izabelo, istotnie chorki nie spelnily w Sopocie swojego zadania. A szkoda!
ArCrack - to bylo prawdopodobnie najlepsze wejscie Thomasa w jego karierze: istny Wembley
- Adi
ArCrack pisze:Serwer mam nadzieję nie będzie nam już robił takich rzeczy, bo na lepszy póki co nie mamy szans
No Szok!! Szok!! Chyba nasz serwer nie przeżywał takiego oblężenia od bardzo dawna albo może nigdyPointrox pisze:po koncercie widzialem tutaj az 558 gosci, a nawet Internal Error 500 pokazuje, kto byl najlepszy
Też bym to tak podsumował. Może jak dla mnie "Brother Louie" brzmiało za miękko ale ogólnie REWELACJA!!Pointrox pisze:to bylo prawdopodobnie najlepsze wejscie Thomasa w jego karierze: istny Wembley
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:47 przez Adi, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daniel
To ze koncert Thomasa byl udany, to zasluga tylko Thomasa!
TVN dal ciala, bo dzwiek byl fatalny, w kazdym razie w TV, nie wiem jak na koncercie na zywo.
Poza tym TAKI koncert powinien trwac dluzej, a nie od 20:00 do 22:00 minus godzine reklam!
Sopot na TVP zawsze trwal od 20 do 1 w nocy i wtedy mogly byc bisy i duzo wiecej piosenek.
Ja czuje niedosyt, ze Thomas zaspiewal tylko 3 piosenki i 1 mogl zabisowac (chociaz wiadomo, ze to bisowanie to bylo wliczone w program i nie bylo "spontaniczne").
TVN dal ciala, bo dzwiek byl fatalny, w kazdym razie w TV, nie wiem jak na koncercie na zywo.
Poza tym TAKI koncert powinien trwac dluzej, a nie od 20:00 do 22:00 minus godzine reklam!
Sopot na TVP zawsze trwal od 20 do 1 w nocy i wtedy mogly byc bisy i duzo wiecej piosenek.
Ja czuje niedosyt, ze Thomas zaspiewal tylko 3 piosenki i 1 mogl zabisowac (chociaz wiadomo, ze to bisowanie to bylo wliczone w program i nie bylo "spontaniczne").
- kicek
Arku, chyba kolejny rekord ilości osób na stronie został pobity (widziałem ~300 ale pewnie było więcej, błąd strony "500" wyrzucało)
.
A w temacie, występ świetny
!
A w temacie, występ świetny
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:44 przez kicek, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zanim serwer padł z wrażenia, forum zanotowało rekord 733 gości (około 6-7 razy więcej niż dotąd) 
Możemy się tylko cieszyć, że Thomas wciąż w formie i wciąż jest w stanie robić show, który porywa ludzi nie tylko pod sceną ale też przed telewizorami i komputerami
Po cichu liczę, że teraz dostanie parę ofert koncertowych z Polski.
Możemy się tylko cieszyć, że Thomas wciąż w formie i wciąż jest w stanie robić show, który porywa ludzi nie tylko pod sceną ale też przed telewizorami i komputerami
Jak piszesz tak cię widzą.
- MichałT
Jak najbardziejPointrox pisze:Michal - ja na dwoch Altusach zasluchiwalem, liczy sie?
Witaj w klubieDr Mabuse pisze:Mnie przeciążenie serwera wcale nie dziwiło A raczej napawało dumą Jestem podbudowany
Jestem wkurzony, że to wszystko musiało być przerywane reklamami
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS 733 Osoby na stronie
PS2 Wydaje mi się, że dźwięk z komputera, był lepszy niż z TV, jak już wcześniej mówiłem, kto miał aparaturę podłączoną pod komputer - ten wygrał
Ostatnio zmieniony ndz sie 24, 2008 23:50 przez MichałT, łącznie zmieniany 1 raz.
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
-
Pointrox
Ja myslalem, ze nazajutrz zastane tu pobojowisko w stylu Liczba nieprzeczytanych postow przekroczyla 1000 - istny Armageddon xD
- adamstan
- Kontakt:
Też chciałem nagrać, ale coś pomyliłem klawisze w magnetofonie, i za późno się zorientowałem, więc mam nagrane tylko YMHYMS (ale wersja była przednia rzeczywiście). I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę obecnych na dzisiejszym koncercie i nieco już wyblakłych "gwiazd" - zwłaszcza wszystkie trzy panie na SAdi pisze:No koncert był przedni. Wbiło mnie w fotel choć i tak nie mogliśmy na nim za długo usiedzieć
A poza tym przyszło nam dożyć czasów (zwłaszcza starszym fanom), że Thomas wystąpił wreszcie w ogólnopolskich mediach. Pewnie jak większość nagrałem sobie wszystko aby móc miło wspominać.
- Soldier
No adamstan-przegiales z lekka...mnie tam sie bardzo podobala i Sandra i Sabrina no Thomas oczywiscie tez....nie zapominaj,ze wszyscy dzisiaj wystepujacy w Sopocie maja juz okolo 50-tki i daj ci Bozia,zebys i ty dozyl tego wieku w tak doskonalej formie jak oniadamstan pisze:Też chciałem nagrać, ale coś pomyliłem klawisze w magnetofonie, i za późno się zorientowałem, więc mam nagrane tylko YMHYMS (ale wersja była przednia rzeczywiście). I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę obecnych na dzisiejszym koncercie i nieco już wyblakłych "gwiazd" - zwłaszcza wszystkie trzy panie na SAdi pisze:No koncert był przedni. Wbiło mnie w fotel choć i tak nie mogliśmy na nim za długo usiedzieć
A poza tym przyszło nam dożyć czasów (zwłaszcza starszym fanom), że Thomas wystąpił wreszcie w ogólnopolskich mediach. Pewnie jak większość nagrałem sobie wszystko aby móc miło wspominać.które ani nie brzmiały ani nie wyglądały
A tak nawiasem mowiac,Thomas moglby sie polakomic o lepsze chorki,bo troszke mi tego brakowalo,ale ogolnie lezka mi sie zakrecila w oku,jak tego wszystkiego sluchalam,bo przypomnialy mi sie moje mlode lata,no i brakowalo mi CCC.
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:00 przez Soldier, łącznie zmieniany 1 raz.
- MichałT
Pewnie dlatego, organizatorzy zostawili go sobie na koniec - jako największą gwiazdę wieczoruadamstan pisze: I w zasadzie Thomas zdeklasował całą resztę
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Daniel
Sandra jak na wiek przed 50tka wygladala naprawde super!
Wyjdz na ulice i poszukaj jakis pan w tym wieku, ktore mogly by jej dorownac.
Ale jak ktos spodziewa sie 20stek na scenie, bo sie dody naogladal...
Wyjdz na ulice i poszukaj jakis pan w tym wieku, ktore mogly by jej dorownac.
Ale jak ktos spodziewa sie 20stek na scenie, bo sie dody naogladal...
-
Pointrox
Adamie, co jak co, ale Sabrina pod wzgledem wygladu zdeklasowala nawet tancerki, a swym biustem moglaby obdarowac reszte zenskiej stawki.
Ludzie wezcie na wstrzymanie - ledwo posta napisze i juz jest nieaktualny!
- Soldier
No faaakt i popatrz jaka to kariere i ile lat mozna zrobic na jednej piosence,nawet Dieter chyba kiedys do niej uderzalPointrox pisze:Adamie, co jak co, ale Sabrina pod wzgledem wygladu zdeklasowala nawet tancerki, a swym biustem moglaby obdarowac reszte zenskiej stawki.
- Soldier
Widzieliscie kiedys cos takiego? Bravo Thomciu!!!
OSOB NA STRONIE:111
Ostatnio zmieniony pn sie 25, 2008 0:08 przez Soldier, łącznie zmieniany 1 raz.