Ja uważam że, każdy użytkownik forum Modern Talking na "Awator" powinien mieci zdjęcie wokalistów Modern Talking, Ditera bądź Andersa. A nie jakieś kobitki lub inne rzeczy Wogule nie związane z tym zespołem. Dlamnie to jest rzeczywista głupota, i ci kturzy mają na "awator" kobitki itp. nazywają się fanami?!. Wiem że obrazek nie siwiatczy o tym ale morze powiniem. wtedy byśmy wiedzieli kto jest oszustem.....
Pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
A ta C.C. Catch ma coś wspulnego z Modern Talking, Thomasem Andersem lub Diterem Bohnelem? Nawet nie jest o niej wspominiane w żadnym poście oprucz tego by ją oddzielili, ale nie jestem przekonany o tym że by było przepełnienie postów na jej temam. A poza ty to jest forum Modern talking i wykonawców tego zespołu a nie C.C Catche, to tadjak by dopisać do zespołu Modern Talking....Nore....
Pozdrawiam
Kuba.K.
Kuba.K. pisze:A ta C.C. Catch ma coś wspulnego z Modern Talking, Thomasem Andersem lub Diterem Bohnelem?
Bardzo dobre pytanie . Co Caro ma wspólnego z Dieterem Jeżeli dla Ciebie miarą wartości fana jest jego avatar...lepiej zostawić to bez komentarza. Przejrzyj stronę i dowiedz się co C.C. ma wspólnego z Bohlenem.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Bardzo dobrze znam historie C.C. Catch w wiem że wspułpracowała z Bohnelem, ale to jest forum Modern Talking i cały czas to podkreślam. A poza tym mój post był nie o niej tylko o zdjęciach które się znajdują na "awatorach" bezmyślnych ludzi!!!!
Pozdrawiam
Kuba.K.
Czyli Wokalistów Modern Talking, a dajcie mi choci jedną ich piosenke gdzie śpiewa C.C Catch....Wokalistów Thomasa i Ditera a co do niech ma naprzykład trzech wytatuowanych facetów bądź dziecięcy kibord? na "Awatorze" niektórych uźytkowników...
Pozdrawiam
Kuba.K.
Na avatara każdy może wstawiać co chce, byle w granicach dobrego smaku i regulaminu
Natomiast do autora tematu mam dwie prośby: o bliższe zapoznanie się z twórczością Thomasa i Dietera (można to zrobić czytając tę stronę) i o większą troskę o poprawność ortograficzną postów.