Znając Thomasa to puszczą je z playbacku.Pointrox pisze:Ciekawe jak rozegraja chorki
Sopot Festiwal 2008
- Peter
Re: Sopot Festiwal 2008
- MichałT
Miejmy nadzieję, że nie będzie to 100% playbackPointrox pisze:Ciekawe jak rozegraja chorkiPeter pisze:Znając Thomasa to puszczą je z playbacku.
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
- Varcetti
- Kontakt:
Niestety pewnie będą te "nie za specjalne" chórki roboty Andersa. Wolałbym te śpiewane przez SIB 
Pozdrawiam, Varcetti
Pozdrawiam, Varcetti
- Kuba.K.
Moim zdaniem Thomas Anders w "Sopot Festiwal 2008" będzie śpiewał większości piosenek, w nowszych wersjach.
Moim skromnym marzeniem jest by zaśpiewał "Independent Girl" Mój jeden z Ulubionych kawałków z płyt Thomasa Andersa. Ja myślę że Thomas chyba jednak by zrezygnował z playbacku i zaśpiewał na żywo. To by było Coś
Serdecznie pozdrawiam
Kuba.K.
Serdecznie pozdrawiam
Kuba.K.
Muzyka to sens całego życia, muzyka to wspaniałe uczucia
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
które nie są do opisania, lecz do wyśpiewania...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Ja innej opcji niż występ live nie dopuszczam, skoro tak było w Płocku, dlaczego inaczej ma być tutaj. Jedynie te nieszczęsne chórki pewnie pójdą z playbacku, to dla mnie największa bolączka obecnego programu Thomasa.
Jak piszesz tak cię widzą.
- .:Piotr:.
Kuba.K. pisze:Thomas chyba jednak by zrezygnował z playbacku i zaśpiewał na żywo. To by było Coś
To by było WIĘCEJ NIŻ COŚ.
.....:Who Will Love You like I do:.....
- Dr Mabuse
Witam.
Wróciłem właśnie z Sopotu. Byłem pod Operą Leśną, a tam komunikat: "W dniu 24.08.2008r. próba generalna przed koncertem, na życzenie artystów, bez publiczności". Na szczęście udało mi się co nieco zobaczyć zza ogrodzenia (i z dość dużej odległości)
Więcej było słychać. Trafiłem na próbę Sandry, a gdy ona skończyła ogłoszono, że po krótkiej przerwie będzie próba z Thomasem Andersem. Przerwa trwała z pół godziny, ale jak usłyszałem tę zapowiedź, to wiedziałem, że nic mnie stąd nie ruszy. Przed 16.00 na scenę wstąpił Thomas Anders i zaśpiewał: "Geronimo's Cadillac", "Brother Louie", "Cheri Cheri Lady" oraz "YMHYMS". Oczywiście w czasie występu były przerwy i jakieś tam uzgodnienia (mieszanka angielskiego, niemieckiego i polskiego). Zrobiłem trochę zdjęć, ale przez krzaki niewiele na nich widać. O filmie nawet nie wspominam, bo jakość jest jeszcze gorsza. Ale wieczorem wszystko będzie widać jak na dłoni. To tyle na gorąco.
Pozdrawiam.
Aha - wokal Thomasa szedł "na żywo". Po nim próbę miała Sabrina
.
Wróciłem właśnie z Sopotu. Byłem pod Operą Leśną, a tam komunikat: "W dniu 24.08.2008r. próba generalna przed koncertem, na życzenie artystów, bez publiczności". Na szczęście udało mi się co nieco zobaczyć zza ogrodzenia (i z dość dużej odległości)
Pozdrawiam.
Aha - wokal Thomasa szedł "na żywo". Po nim próbę miała Sabrina

- Daniel
Dzis w DDTVN byl szybki wywiad z Kajagoogoo i S.Stevensem.
Stevens mowil, ze zaspiewa 2 znane przeboje i nowe piosenki.
Ze starych ma byc This Old House oraz Cry Just A Little Bit.
Jak dla mnie slaby zestaw hitow, bo gdzie takie hity jak Teardrops albo Breaking Up My Heart ?
No chyba ze Stefan nie zdradzil wszystkich tajemnic...
A moze ma ktos platforme N i karte TV w kompie, aby ten koncert nargac i podzielic sie z fanami ?
Ja co prawda karte TV mam, ale jakosc tvrip do najlepszych nie nalezy. Przydala by sie jakosc HDTV.
Stevens mowil, ze zaspiewa 2 znane przeboje i nowe piosenki.
Ze starych ma byc This Old House oraz Cry Just A Little Bit.
Jak dla mnie slaby zestaw hitow, bo gdzie takie hity jak Teardrops albo Breaking Up My Heart ?
No chyba ze Stefan nie zdradzil wszystkich tajemnic...
A moze ma ktos platforme N i karte TV w kompie, aby ten koncert nargac i podzielic sie z fanami ?
Ja co prawda karte TV mam, ale jakosc tvrip do najlepszych nie nalezy. Przydala by sie jakosc HDTV.
- Dr Mabuse
Ostatnio nurtuje mnie pytanie o CC Catch. Dlaczego jej nie zaproszono
A może zaproszenia nie przyjęła? To druga (po Dieterze Bohlenie) wielka nieobecna tego koncertu 

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Czytałem, że taki a nie inny zestaw wykonawców jest efektem "pakietu", w jakim można ich wynająć. Rzekomo w tym składzie koncertują częściej i mają ułożony stały program. Ile w tym prawdy a ile dziennikarskich domysłów z "Metra" nie wiem 
Jak piszesz tak cię widzą.
- kicek
Transmisja na żywo przez internet, niezła jakość dźwięku jakby ktoś chciał zgrywać ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/live/LIVE2
mms://stream.onet.pl/media.wsx?/live/LIVE2
- MichałT
Dopiero zaspiewał Shakin' Stevens, a ja już usłyszałem pewne "niedociągnięcie", otóz w tych utworach jest zabyt duży natłok instrumentów (klawisze, dwie gitary na raz, perkusja) sprawiają, że głos wykonawcy jest kiepsko słyszalny (tym bardziej, że lubię głos Shakina Stevensa
)
Teraz śpiewa Sandra, i tu na szczęście nie ma już tak wielkiego natłoku instrumentów
Ogólnie jednak, świetnie jest znów zobaczyć wokalistów lat 80-tych na żywo
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Muzyko lat 80-tych, Wróć !
Teraz śpiewa Sandra, i tu na szczęście nie ma już tak wielkiego natłoku instrumentów
Ogólnie jednak, świetnie jest znów zobaczyć wokalistów lat 80-tych na żywo
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS Muzyko lat 80-tych, Wróć !
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Natłoku instrumentów nie ma... lecz wydaje mi się że,Sandra śpiewa z playbecku...MichałT pisze:Teraz śpiewa Sandra, i tu na szczęście nie ma już tak wielkiego natłoku instrumentów![]()
W sumie piosenki są bardzo dobre.
- MichałT
Mi się wydaje, że śpiewa ona z takiego "półplaybacku"Piotr pisze:Natłoku instrumentów nie ma... lecz wydaje mi się że,Sandra śpiewa z playbecku...![]()
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
PS 2 wykonawców i przerwa
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
Nie mogę się doczekać kiedy zaśpiewa Thomas Anders.
Ciekaw jestem czy on też będzie śpiewał z playbacku czy też z półplaybacku...
Ciekaw jestem czy on też będzie śpiewał z playbacku czy też z półplaybacku...
-
talking1