Peter pisze:A może po jednej stronie byłby Dieter a po drugiej Nadja? Na pewno by wtedy Dieter reaktywował Blue System.
Ty to piszesz na poważnie, bo jeśli nie to zaakcentuj mocniej następnym razem. ze to tylko żarty.
Pora uzmysłowić sobie wreszcie, że Bohlen jest skończony, jedyne co mu pozostało to pajacowanie w DSDS i Supertalent, ale i to się kiedyś znudzi i przestaną go zatrudniać do reklamy kafelków czy czego tam jeszcze. Od rozpadu MT w zasadzie nic nie zdziałał tak na prawde, wszystkie jego piosenki, które zdobyły popularność zdobyły ją dzięki promocji w takich właśnie programach, a w momencie spadku popularności np. Alexa skończyła się i współpraca. Przypomnijcie sobie o płytach Tineo i DDF. Dwie inicjatywy i dwie porażki, no co z tego, że nagrania na nich zawarte są dobre, skoro się to nie przyjęło? A tu ciągle jest wiara w powrót projektu, ktory nawet 10 lat temu cieszył się średnim wzięciem, to co byłoby dziś? Jeden wielki obciach.
Ja wiem, że niektórzy ciągle uważają,m że Bohlen jest zmuszany do komponowania takiej a nie innej muzyki i jakby mógł to skomponowałby po raz tysięczny nowe Brother Louie, a MT niedługo powróci bo chcą tego miliony fanów. Tylko, że pora porzucić wreszcie mrzonki i zacząć cieszyć się tym co jest, a na obecną sytuacje spuścić zasłonę milczenia, bo każda kolejna płyta to nowe uczucie deja vu "ja to już u kogoś słyszałem" albo tak jak w wypadku ostatniej płyty Medlocka — jedna ballada w pięciu wariacjach, a poza tym refreny z jednych piosenek, zwrotki z innych i tak w kółko.