Sopot Festiwal 2008

Temat poświęcony koncertowej działalności Thomasa Andersa
Awatar użytkownika
Peter

Re: Sopot Festiwal 2008

Post autor: Peter »

No nie to akurat sukces, ale za dużo numerów 1 to oni po powrocie nie mieli.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Tyle, że pamięta się dziś o takim comebacku, z BBB, CC Catch, Fancy powrót udał się właściwie tylko im. China in her Eyes można dziś skojarzyć, a kto za 8 lat będzie pamiętał o takim Unbelievable?
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Albumowe były trzy. A Niemcy to tylko jedno państwo, o ile Melock jest gwiazdą własnego podwórka to MT popularne było w niemal całej Europie i nie tylko. W zasadzie to "oczywista oczywistość" :P
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Peter pisze:Dieter odnosi teraz większe sukcesy z Markiem niż z Andersem po 1998 roku.Tamte "sukcesy" się mają nijak do tych
:lol:

PS. przepraszam za brak sensu mojego postu ale nie mogłem się powstrzymać:)
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

ArCrack pisze:o ile Melock jest gwiazdą własnego podwórka to MT popularne było w niemal całej Europie i nie tylko. W zasadzie to "oczywista oczywistość" :P
No to akurat prawda, ale racją jest to, że powrót Modern Talking nie był już tak udany.
Atlantis pisze:a kto za 8 lat będzie pamiętał o takim Unbelievable?
Ale całkiem możliwe, ze o YCGI czy summer love będą pamiętać.
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

sellimi pisze:Orientuje się ktoś może czy to poszło do gazety drukowanej,a jeśli tak to kiedy?
Tak ukazało się 8 sierpnia,artykuł na dwie strony i fotki:z Dieterem chyba z roku 1985,Thomas z Norą,Thomas z Claudią i prawdopodobnie z Ostródy-choc w to watpie,bo był inaczej ubrany.
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

Tak samo jak pamiętają o Stay with me :wink:
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Witam :D
Właśnie miałem napisać o tym zdaniu "zespół reaktywował się jeszcze raz, w 1998 roku, jednak bez sukcesu"
O ile dobrze pamiętam album z 1998 roku Back For Good najlepiej sprzedawał sie w Polsce :?:
Na koncercie w Płocku zdziwiła mnie duża obecność młodych osób :D. Oczywiście pozytywnie :D.
Teraz wszystko jest jasne. Dla Dietera niestety tylko i wyłącznie liczy się kasa. Woda sodowa dawno mu uderzyła do głowy. Swoich fanów ma zaprzeproszeniem w dupie <młotek> . A Thomas to przeciwieństwo Dietera. Thomas kocha grać dla swoich fanów. Koncertowanie dla fanów sprawia Thomasowi wielką radość i to jest piękne, że odwiedził Ostróde i Płock :D. Mam nadzieje, że kiedyś przyjedzie do Krakowa :D. Zapewne Dieter nigdy nie odwiedzi Polski. Rosje odwiedzi pewnie nie raz bo tam mają kase i szaleją na punkcie Blue System. Według mnie komponując muzyke dla Marka Medlocka Dieter się marnuje. Marnuje swój talent. Jak wyszła jego płyta pod jego nazwiskiem byłem bardzo mile zaskoczony :D. Taki Blue System pod jego nazwiskiem. Może wyda jeszcze takie płyty. Kto wie...

Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Do Petera:
Trochę prawdy historycznej: w 1998r. MT po wielu latach zaistniał ponownie w polskich mediach i na naszych listach przebojów. Ich utworki leciały w takich polskich mediach jak R. Zet, RMF FM, TVP 1, 2, Polsat, TVN itp itd. I nie był to bynajmniej chwilowy zachwyt. Czy to, poza ilością sprzedanych płyt, nie jest miarą sukcesu :?: (szczególnie w odniesieniu do zespołu, który wśród polskich nadawców nigdy nie cieszył się zbytnim wzięciem, delikatnie mówiąc)
Obrazek
Awatar użytkownika
RobinHood

Post autor: RobinHood »

sellimi pisze:Orientuje się ktoś może czy to poszło do gazety drukowanej,a jeśli tak to kiedy?
Poszło, było na dwóch stronach w piątek 8 sierpnia 2008
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
Awatar użytkownika
krystian395

Post autor: krystian395 »

8 sierpnia 2008 roku wyszła ta gazeta na stronach 14-15 ;d
You are not alone - I'll be there for you........
Awatar użytkownika
Peter

Dr Mabuse pisze:Trochę prawdy historycznej: w 1998r. MT po wielu latach zaistniał ponownie w polskich mediach i na naszych listach przebojów. Ich utworki leciały w takich polskich mediach jak R. Zet, RMF FM, TVP 1, 2, Polsat, TVN itp itd.
Do Dr. Mabuse
Trochę prawdy współczesnej:
Summer love też można usłyszeć w polskich mediach. Choć pod tym względem nie jest to popularność jaką miało MT.
Awatar użytkownika
Mateusz

Ale Dr. Mabuse pisze o najpopularniejszych polskich mediach jakimi napewno jest radio zet, rmf fm i telewizje: TVP, Polsat i TVN. A w jakich radiach mozna usłyszeć summer love? W małych, lokalnych których na skalę Polski można słuchać tylko w internecie. A tego popularnością nazwać nie można.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

Uważnie czytając mój poprzedni post doszedłbyś do tego, że nie jest to taka popularność, jaką miała MT. Na pewno ustępuje popularności reaktywowanego MT w bloku wschodnim, ale przebija zdecydowanie w Niemczech.
Awatar użytkownika
Mateusz

Peter pisze:Uważnie czytając mój poprzedni post doszedłbyś do tego, że nie jest to taka popularność, jaką miała MT.
Uważnie czytałem Twój post, a ostatnie zdanie dopisałeś już po moim poscie :)
T. Prachett
Awatar użytkownika
Peter

A właśnie, ze nie bo rzadko zmieniam swoje posty.
ODPOWIEDZ