Zatytułowana jest "All The Best - The Definitive Collection". Na początku myślałem, ze toz nowu jakaś nudna składanka, a tu pojawiło się pełno ciekawych utworów. Choćby nowy mix Jet airliner, którego nie idzie znaleźć nigdzie. 1 płyta zawiera parę pereł, o których już napisał Arek. Dla mnie rozczarowaniem jest 3 płyta bo są tam najlepsze utwory z ostatnich płyt ale w takiej wersji, którą już znamy. Ale jako całość płyta wydaje się fajna mimo, że to znowu składanka. Myślę, że warto ją mieć ze względu na 3 ostatnie utwory z 1 płyty. Trochę tam jednak pomieszali, bo utwory są ustawione chronologicznie to co robi Who will be there między utworami z 6 albumu?ArCrack pisze:Żal pisać newsa specjalnie na tę okazję, szkoda też otwierać nowy temat, więc napisze to tuSony BMG wydaje kolejną składankę Modern Talking
All The Best - The Definitive Collection
- Peter
All The Best - The Definitive Collection
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Modern Talking - Remix Album
Jet Airliner w tej wersji wyszedł na maxi singlu... 
Jak piszesz tak cię widzą.
- only love
- Kontakt:
TA 3PłYTOWA SKłADANKA CO NIEBAWEM SIę UKAZE TO BęDZIE SMACZEK DOPIERO

Od ArCrack - proszę zlikwidować te wielkie litery, inaczej post powędruje do kosza tak jak od tej pory każdy kolejny pisany w ten sposób
Od ArCrack - proszę zlikwidować te wielkie litery, inaczej post powędruje do kosza tak jak od tej pory każdy kolejny pisany w ten sposób
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Maro_D
Stworzyłem sobie swego czasu składankę 4 CD Modern Talking, która zawiera utwory duetu również takie w innych, niż powszechnie znane, wydaniach. Tak sobie stwierdziłem, że pewnie takiej nikt nigdy nie wyda. No i "masz babo placek", BMG zapowiedziało ciekawe wydawnictwo - wersje radiowe, maxi i Thomas oraz Ryan Simmons solo w tym.
Ciekawie wygląda lista, aczkolwiek ja bym dał inne wersje niektórych piosenek:
- You're My Heart You're My Soul'98 dałbym Extended Rap Version z 12" maxi-singla
- Brother Louie to proponowałbym n.p. Metro Radio Mix'99
- Win The Race - A-Capella Remix
(a co, coś z Fan Club CD powszechnie wydane - czemu nie
)
- Space Mix'98 - wersję z 12" maxi-singla, co trwa 21:55 minut
Do tego utwory: Down On My Kness i Shooting Star mogłyby się trafić
Ale i tak jest dobrze. Ciekawi mnie tylko jedno - You Can Win If You Want - jaką wersję dadzą? Albumową czy singlową z 7"?
Ciekawie wygląda lista, aczkolwiek ja bym dał inne wersje niektórych piosenek:
- You're My Heart You're My Soul'98 dałbym Extended Rap Version z 12" maxi-singla
- Brother Louie to proponowałbym n.p. Metro Radio Mix'99
- Win The Race - A-Capella Remix
- Space Mix'98 - wersję z 12" maxi-singla, co trwa 21:55 minut
Do tego utwory: Down On My Kness i Shooting Star mogłyby się trafić
Ale i tak jest dobrze. Ciekawi mnie tylko jedno - You Can Win If You Want - jaką wersję dadzą? Albumową czy singlową z 7"?
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Peter
Tego nie wiedziałem, to nieliczny singiel, którego nie mam w kolekcji, a nie da sie go nigdzie zamówić. Zastanawiam się czy w ogóle wyszedł na CD.ArCrack pisze:Jet Airliner w tej wersji wyszedł na maxi singlu...
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Peter już kiedyś to pisałem - poprzeglądaj uważnie naszą stronę to nie będziesz sprawiał "dziwnego" wrażenia...Peter pisze:Tego nie wiedziałem, to nieliczny singiel, którego nie mam w kolekcji, a nie da sie go nigdzie zamówić. Zastanawiam się czy w ogóle wyszedł na CD.
Odnośnie wydania na CD:
Kod: Zaznacz cały
http://www.moderntalking.pl/mt/index.php?strona=si8plus.htmPozdrawiam.
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Peter
Dzięki Pkmodern, to nawet wyszło niedawno, a próbowałem to w empiku zamówić i oni tego nie umieją załatwić, więc myślałem, ze to stare i że wyszło tylko na winylu. Muszę jeszcze poszukać w paru miejscach. A swoją drogą fasten seat belt to jeden z lepszych mixów z jakimi się kiedykolwiek spotkałem
Pozdrawiam.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: All The Best - The Definitive Collection
Składanka będzie tania (10 euro) i jest zapowiadana jako "Audiobook" - co oni nam przygotowali? 
http://www.amazon.de/All-Best-Definitiv ... 641&sr=1-3
http://www.amazon.de/All-Best-Definitiv ... 641&sr=1-3
- Peter
Mam nadzieję, że da się ją kupić w Polsce. W USA się tego niestety nie da dostać gdyż oni w ogóle nie znają Modern Talking 
-
alunia13
Faktycznie tania
Szkoda, że niema Shooting Star ale wszystkiego mieć nie mozna 
"You can win, If You want..."
- Blue Forever
- Kontakt:
Kurcze - troszkę nie chce mi się wierzyć, że aż tyle piosenek poupychają na poszczególne CD. Szczególnie CD nr 3 wydaje mi się zbyt długi. Ciekawe czy You Can Win... też będzie z singla 7"?
PS You're My Heart.. z 7" było już kiedyś wydane na CD. A dokładniej na składance pt. ABSOLUTE 80s
PS You're My Heart.. z 7" było już kiedyś wydane na CD. A dokładniej na składance pt. ABSOLUTE 80s
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Było też na klubowej składance BMG, ale to może być pierwsze wydanie na taką masową skalę
Oby tak było, ale z długością 3:48 innej wersji nie ma. Classic Mix '98 jest podobny, ale on już otwiera trzecią płytę.
- Peter
Jak dla mnie to brakuje tu Deeper, deeper i Cryin' in the night, ale składanka jest bardzo interesująca ze względu na singlowe wersje niektórych kawałków (mam wszystkie i uważam, że wszystkie bez wyjątku są świetne
) Podoba mi się to, że jest wiele utworów z In the garden of Venus (najlepsza płyta MT). A naprawdę cudne są utwory wykonywane przez Ryana Simmonsa (świetnie śpiewa Dieter, a te utwory świadczą o tym, że Bohlen potrafi śpiewać).i Thomasa Andersa (mam to w wersji maxi i brzmi to tak samo świetnie jak w wersji basic. Jest to moim zdaniem najlepsza składanka MT jaka do tej pory się ukazała, fajne jest w niej to, ze nawet fani grupy o długim stażu mogą coś tam dla siebie znaleźć (np: With a little love będąca w bardzo mało dostępnej wersji).
- Maro_D
Aby było ciekawiej, portal Klub80.pl, który wydał w zeszłym roku składankę "Summer Klub80" z With A Little Love w wersji wydłużonej, w tym roku ma zamiar wydać drugą część kompilacji, na której znajdzie się inny rarytas - You're My Heart You're My Soul w wersji z 12" maxi-singla, wydanego w UK (remiks zrobiony przez Steve'a Harvey'a).
Ciekawie zapowiada się nadchodzący okres pod kątem kolekcji Modern Talking.
Ciekawie zapowiada się nadchodzący okres pod kątem kolekcji Modern Talking.
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- Daniel
Bo zapewne chodzi tu o Who Will Save The WorldPeter pisze:Trochę tam jednak pomieszali, bo utwory są ustawione chronologicznie to co robi Who will be there między utworami z 6 albumu?
Ktoś się "walnął"
- Peter
Też tak myślę. Mamy tu więc praktycznie całą 6 płytęDaniel pisze: Bo zapewne chodzi tu o Who Will Save The World