Czy Dieter kochał się w Caro?
- Simon_Belissimo
Louie,Louie,Loiue-jedyne co mi teraz przychodzi na myśl,to to,że zerwałaś się chyba z choinki.Nikt,ABSOLUTNIE nikt z nas nie chce zrobić z C.C.Catch-jak to nazwałaś dziwki,tu nikt niczego sobie nie wymyśla,to są jedynie przypuszczenia czy tak mogło być.Sam znak zapytania na końcu tytułu tego tematu świadczy o tym,że są to JEDYNIE niewinne przypuszczenia.Trzeba mieć naprawdę tupet,by tak z kimś wyjechać,nie biorąc udziału w poprzedniej rozmowie.A tak prawdę mówiąc,to na jakiej podstawie sądzisz,że są to bzdury?
Siedzisz Bohlenowi cały czas w kieszeni,że wszystko wiesz?
A może jesteś jasnowidzącą wróżką?
Mnie się wydaje,że ani jedno,ani drugie!
Siedzisz Bohlenowi cały czas w kieszeni,że wszystko wiesz?
A może jesteś jasnowidzącą wróżką?
Mnie się wydaje,że ani jedno,ani drugie!
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- Louie, Louie, Louie
Drogi Simonie, nie mówię, że Dieter nie mógł się zakochać w C.C. Catch, bo oczywiście mógł, chociaż to jest bardzo mało prawdopodobne ale oburzyło mnie, że Pkmodern wpadł na pomysł, że Caro mogła iść z Dieterem do łóżka za piosenki które jej dawał! Bo to zarówno źle świadczyłoby o niej i zepsułoby mi wizerunek Dietera jako człowieka idealnego, który sobie stworzyłam.
P.S. Fajny opis
P.S. Fajny opis
Germany's most successful pop duo ever.
- phantomas
- Kontakt:
Ale niestety taki jest showbiznes. Cos za cos. Nigdy nie wierzylem, ze Dieter jest aniolem. W milosc w zadnym wypadku bym nie uwierzyl ,ale w to, ze moglby z nia sypiac jak najbardziej. Ale tego sie juz raczej nie dowiemy jak bylo naprawde.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
- Simon_Belissimo
Nawet gdyby Dieter powiedział do Caro: "Słuchaj,słonko-stworzę dla ciebie jeszcze jeden album,ale musisz się ze mną #$%&*$!#*%" to wątpię,że Caro by na to przystała...
Louie,Louie,Louie-dzięki,cieszę się,że mój opis ci się podoba,ale nastepnym razem nie wyjeżdżaj tak ze swoim oburzeniem,nikt nie jest idealny.Dieter to na pewno fajny człowiek,ale aniołem nie jest.
Louie,Louie,Louie-dzięki,cieszę się,że mój opis ci się podoba,ale nastepnym razem nie wyjeżdżaj tak ze swoim oburzeniem,nikt nie jest idealny.Dieter to na pewno fajny człowiek,ale aniołem nie jest.
"...We die for Brando,and we love James Dean.The King was Elvis,and Monroe was the Queen..."
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
No wiesz...mam ponad 30 vhs z programami Modern Talking i Blue System od 1989 roku,setki wywiadów i reportaży , zdjęć z Klubów Nocnych i zachowanie Dietera,to niestety już nie film rysunkowy,tylko prawdziwe życie.Louie, Louie, Louie pisze:atlantyda ;o) pisze:widocznie mało programów i zdjęć widziałaś dot.tej str.Bohlena...jeśli tego mało obejżyj film DIETER DER FILM (jeśli znasz niemiecki język)Dieter często tam podkresla kwestie sexu i w ogóle panienek...atlantyda ;o) pisze:Bohlenowi się wydawało,że jest FARAONEM...zresztą do tej pory tak mu się wydaje.
Droga atlantydo, to na prawdę bardzo przykre, że fanka Modern Talking tak myśli o Dieterze. Jeśli chodzi o Dieter Der Film, to chyba coś z tobą nie tak, skoro wzięłaś go tak na poważnie. To miała być komedia, a nie tak do końca film dokumentalny, pozatym skąd możesz wiedzieć jak to było na prawdę z tym seksem u Dietera. Nie znasz go osobiście, nie zwierzał ci się ze wszystkich swoich podbojów, a to co napisał w scenariuszu, to na pewno nie była szczera prawda, bo chyba tylko człowiek nienormalny mógłby napisać tak brutalnie całą prawdę o sobie...
Jestem Fanką Dietera ale nie jestem FANATYCZKą widzę co robi i słucham wywiadów...niestety taka prawda o Bohlenie...
Wiem,że niektórym ciężko z tym żyć i przyjąć do siebie...ale taki jest Dieter
Całe życie Bohlena to jedna wielka komedia...
a może zrobimy konkurs kto z Was zna najwięcej nazwisk pań z jakimi Bohlen miał przyjemność ...nie powiem jaką
Lista jest długa.
Ale myslę ,że nie powinno sie w ogóle takiego tematu poruszać...to sprawa Bohlena z kim sypia...
- Simon_Belissimo
- Louie, Louie, Louie
- Simon_Belissimo
- only love
- Kontakt:
heh ciekawy temat jaka szkoda że nie ma jak i gdzie się dowiedzieć czy oni rzeczywiście mieli coś ze sobą

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Re: Czy Dieter kochał się w Caro?
Wydaje mi się, że nie sądząc po narzeczonych Bohlena Caro na pewno nie była w jego guście. 
- only love
- Kontakt:
hmm on lubi brunetki ale czy na pewno jest wierny tej "tradycji" to nikt na pewno nie wie.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Dokładnie o to mi chodzi.only love pisze:hmm on lubi brunetki
Takiej pewności mieć nie możemy, ale takie prawdopodobieństwo wydaje się być duże.only love pisze:ale czy na pewno jest wierny tej "tradycji" to nikt na pewno nie wie.
-
OliverLeadline
Ciekawe rzeczy tu piszecieCałe życie Bohlena to jedna wielka komedia...
a może zrobimy konkurs kto z Was zna najwięcej nazwisk pań z jakimi Bohlen miał przyjemność ...nie powiem jaką
Ale idealizowanie tego jaki Bohlen jest prywatnie jest raczej utopią
Skoro już nalerzszcie przyszła odwilż i o Dieterze nie trzeba pisać tylko w samych superlatywach to chętnie dopiszę się do powyższego konkursu.
Niestety nie jestem w stanie podać nazwisk lalek, które Dieter zamawiał do hotelu podczas tournee po Polsce w 1998 roku
- disco-man
Prawdę znają tylko CC i Didi. Secret Star nie chciala się oddać Bohlenowi więc skończyło się tylko na jednej piosence( zresztą uważam ze Secret star zaśpiewała lepiej utwór Jump in my car od CC)Podobnie było z Sheree.A dla CC Didi napisał wiele piosenek....jaki wniosek? Zresztą niech sobie każdy sam odpowie co mogło ich łączyć. Może to był romans,może miłość lub tylko czysty seks w zamian za piosenki a może w ogóle nic ich nie łączyło,tylko sprawy zawodowe.Też chciałbym poznać prawdę,ale jest to raczej niemożliwe Bardzo szanuję CC i ciężko mi strawić myśl że mogła oddawać się Bohlenowi..Oboje byli bardzo atrakcyjni,kobiety za Didim wręcz wariowały,a ten to wykorzystywał.Może to i prawda że tylko Nory nie zaciągnął do łóżka.Muzyka a życie osobiste to absolutnie odmienne tematy.Didi pisał przepiękne piosenki o miłośći,ale w życiu prywatnym był zupełnie inny niż w swoich utworach.A może powodem jego cudownego natchnienia w połowie lat 80 była jego miłość do CC? Może to właśnie z miłości do CC pisał tak genialne utwory? Może skrzętnie ukrywali swój romans przed prasą i mediami? Oj gdyby tak to musiało to być naprawdę bardzo trudne.Przed wścibskimi reporterami i dziennikarzami raczej nic się nie ukryje.Ale jednak przez 3 lata nikt nie znalazł dowodu na to że CC i Didi mieli romans.Myślę że tajemnica ta powinna zostać nierozwiązana.Tak będzie lepiej...
- only love
- Kontakt:
A ja myślę że chodziło tu bardziej o kasę. Dieter zobaczył jej występ stwierdził oooo może być dobra, Jak się okazała dobra to dalej pisał dla niej piosenki i niezłą kasę na tym zbijał. Ta się pewnie zbuntowała bo jej było mało kaski. Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kasę. Choć tutaj to nie mam pewności.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard