Decade Remixes C.C.Catch na CD
-
jkris
Decade Remixes C.C.Catch na CD
zmienil sie zestaw piosenek na najnowszej skladance Ultimate CCCatch i Edel dorzucil spory rarytas czyli Decade Remixes

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
jak to co? zawsze mozna wydac jakies nowe piosenkiArCrack pisze:Fantastyczna sprawaCałe szczęście, że zmienili ten wstępny zestaw - ale z drugiej strony teraz wydane przez Edela jest już chyba wszystko co się dało, co jeśli będą chcieli zrobić nową składankę
choc na to nie licze to mogliby wzorem Sandry zrobic przynajmniej nowe aranzacje....
- only love
- Kontakt:
hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa. po wyjściu spod skrzydełek dietera coś się o niej cicho zrobiło i tylko te składanki wychodzą
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
jkris
roznic jest wiecej- Sandra nie spiewa obecnie tylko charczy, poza tym mozna nia straszyc dzieci a CC wyglada nadal bardzo apetycznieonly love pisze:hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa. po wyjściu spod skrzydełek dietera coś się o niej cicho zrobiło i tylko te składanki wychodzą
- Maro_D
Popieram. Widziałem Sandrę na zdjęciu z czasów, gdy wystąpiła w Płocku w 2005 roku. Brzydkie to jak nie wiem co.jkris pisze: roznic jest wiecej- Sandra nie spiewa obecnie tylko charczy, poza tym mozna nia straszyc dzieci a CC wyglada nadal bardzo apetycznie
A co do składanki...hmm...trzebaby ją zakupić, choćby dla Decade Remixes. No i stos wydłużonych wersji, choć szkoda, że nie wzięli przykładu z "Catch The Hits" i nie dali czegoś z 1989 roku, np. Midnight Hour w wersji maxi...
Swoją drogą...Edel wydaje kompilacje CC Catch, a wydałby tak coś z Modern Talking (dając np. Greatest Hits Mix). Od biedy podobny zapieg mógłby być z Blue System...oni też mają trochę tego trudnego do zdobycia (She's A LAdy w wersji radiowej for example).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- only love
- Kontakt:
łojej ... ona wstrętna a on jeszcze bardziej
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Peter
Re: Decade Remixes C.C.Catch na CD
Caro dalej śpiewa, tzn. koncertuje i nagrywa nowe piosenki, problem w tym, ze jej nikt nie chce tego wydać.only love pisze:hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa.