Jennifer Lopez

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
Peter

Jennifer Lopez

Post autor: Peter »

Co myślicie o amerykańskiej gwiazdce muzyki pop? Dla mnie jest to jedna z ulubionych piosenkarek zaraz po MT (DB, TA, CCC), Donie Johnsonie, Nelly Furtado i Kylie Minogue.Uwielbiam jej wszystkie kawałki szczególnie Waitin' for tonight (tą piosenkę śpiewała także Caro) http://pl.youtube.com/watch?v=Ni1RH4Uuw9Q L Let's get loud z pierwszej płyty On the 6 . To najlepsza płyta w jej karierze. Lubię też Love don't cost a thing i I'm glad albo All I have. J Lo. ma w swoim dorobku także płytę w jezyku hiszpańskim - Como ama una Mujer.Ma świetny głos co sprawia, że słucha się jej bardzo przyjemnie. Dodatkowo jest ona jedną z moich ulubiionych aktorek
Ostatnio zmieniony pn cze 30, 2008 15:06 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Jennifer Lopez

Przypomniało mi się, ze Lopezka miała jeszcze jeden cudny kawałek w stylu dance to If you had my love. Mistrzostwo świata dla mnie to najlepszy utwór na równi z Waitin' for tonight.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

Posłuchaj jeszcze Get Right - to jest bardziej dance'owe :) Jenny From The Block też jest niezłe xDD
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Lopez najbnardziej lubie Ain't It Funny i Waiting For Tonight :) Ogólnie ma niezły wokal ale najlepsze w niej jest to jak wygląda :)
Obrazek
cudo 8)
Ostatnio zmieniony pn cze 30, 2008 8:39 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

Nie lubie tej pani :/ jakos wogóle nie przepadam za damskim wokalem...
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
jkris

Post autor: jkris »

Mateusz pisze:cudo 8)
nie, to tylko photoshop ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

A jesteś w 100% pewien ze to jest Jennifer a nie np. ktoś bardzo podobny? Po drugie to zdjęcie wygląda na jakiś fotomontaż (w dodatku bardzo słaby), głowa jest jakoś dziwnie mało proporcjonalna w stosunku do reszty :> Po trzecie ujęcie jest tragiczne, każdy źle wyjdzie tak sfotografowany (kąt, światło, zoom, brak makijażu) Poza tym JEŚLI to zdjęcie jest autentyczne (w co wątpie) wyszukiwanie najsłabszych zdjęc, które działją na niekorzyść aby pokazać czyjeś niedoskonałości moim zdaniem mija sie z celem. J Lo jest według mnie bardzo atrakcyją kobietą.

Ponizej kilka fotek zrobionych z zaskoczenia przez dziennikarzy, tych chyba nie photoshopują , czy też? :roll:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony pn cze 30, 2008 13:49 przez Mateusz, łącznie zmieniany 1 raz.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Guni

Post autor: Guni »

jkris pisze:
Mateusz pisze:cudo 8)
nie, to tylko photoshop ;)
Obrazek
Pokaż swoją fotkę!
jkris

Mateusz pisze:A jesteś w 100% pewien ze to jest Jennifer a nie np. ktoś bardzo podobny? Po drugie to zdjęcie wygląda na jakiś fotomontaż (w dodatku bardzo słaby), głowa jest jakoś dziwnie mało proporcjonalna w stosunku do reszty :> Po trzecie ujęcie jest tragiczne, każdy źle wyjdzie tak sfotografowany (kąt, światło, zoom, brak makijażu) Poza tym JEŚLI to zdjęcie jest autentyczne (w co wątpie) wyszukiwanie najsłabszych zdjęc, które działją na niekorzyść aby pokazać czyjeś niedoskonałości moim zdaniem mija sie z celem. J Lo jest według mnie bardzo atrakcyją kobietą.
tak, mysle, ze to J.Lopez bo tak zapewne wyglada bez make up'u. pokazane przez nas zdjecia maja jedna wspolna ceche- oba sa skrajne- na tym moim wyglada niekorzystnie, bo nie jest w ogole "zrobiona" natomiast na tym Twoim jest "zrobiona" maksymalnie przez grafikow...
ale oczywiscie moze byc uwazana za atrakcyjna...
Obrazek
Obrazek
Guni pisze:Pokaż swoją fotkę!
jest w avatarze. i co? mam szanse u Ciebie? hehehe
Ostatnio zmieniony pn cze 30, 2008 15:14 przez jkris, łącznie zmieniany 3 razy.
Awatar użytkownika
Peter

Właśnie nabyłem najnowszą płytę J lo. Brave. Płyta nie jest tak danceowa jak poprzednie, jest mieszanką soulu, r'n'b, funky i dance. Jest bardzo udana największymi przebojami z niej są single Do it well i Hold it don't drop it. Mnie jednak najbardziej podoba się otwierający płytę Stay together.
Jkris, fajny avatar.
Awatar użytkownika
Mateusz

jkris pisze:tak, mysle, ze to J.Lopez bo tak zapewne wyglada bez make up'u. pokazane przez nas zdjecia maja jedna wspolna ceche- oba sa skrajne- na tym moim wyglada niekorzystnie, bo nie jest w ogole "zrobiona" natomiast na tym Twoim jest "zrobiona" maksymalnie przez grafikow...
widze że wogóle nie przeczytaleś tego co napisałem. poza tym make-up a photoshop to dwie różne kwestie a ty momentami piszesz jakby to było dokłądnie to samo. poza tym dodałem zdjęcia paparazzi, one nie są photoshopowane, to oczywiście pominąłeś :roll:

Fota która wkleiłeś to rzeczywiście J Lo bez make - upu (tamta poprzednia to nie ona, ewidentnie widac ze to perfidny fotomontaz) ale spójrzmy prawdzie w oczy, która się dziś nie maluje? Kazda tak wygląda rano :D
T. Prachett
jkris

Mateusz pisze:widze że wogóle nie przeczytaleś tego co napisałem. poza tym make-up a photoshop to dwie różne kwestie a ty momentami piszesz jakby to było dokłądnie to samo. Fota która wkleiłeś to rzeczywiście J Lo bez make - upu (tamta poprzednia to nie ona, ewidentnie widac ze to perfidny fotomontaz) ale spójrzmy prawdzie w oczy, która się dziś nie maluje? Kazda tak wygląda rano :D
alez oczywiscie, ze to ona ale skoro wolisz sie oszukiwac Twoja sprawa. swoja droga gdzie widzisz ten perfidny fotomontaz, bo wg mnie wyglada identycznie jak na pozostalych fotach. przeczytalem co napisales a fotka, ktora sie zachwyciles to J.Lo z make up'em i cialem poprawionym photoshopem- 2 w 1.
jej cialo (przed ciaza!) wygladalo tak
Obrazek
Awatar użytkownika
Mateusz

jkris pisze:alez oczywiscie, ze to ona ale skoro wolisz sie oszukiwac Twoja sprawa.
przeciez napisałem że druga fota to ona, nie neguję tego
jkris pisze:swoja droga gdzie widzisz ten perfidny fotomontaz
napisałem już wczesniej, ta z napisem BLAH (to Twoje? :D) ewidentny fotomontaż, widać gołym okiem
jkris pisze:a fotka, ktora sie zachwyciles to J.Lo z make up'em i cialem poprawionym photoshopem- 2 w 1.
no tak, ta pierwsza to z jakiegoś czasopisma ;D tam wszytsko photoshopują:D

natomiast zdjęcia dziennikarskie które wkleiłem nie są photoshopowane a dobry makijaż nie jest zły, moim zdaniem każda dziewczyna powinna umieć się malować, ale bez przesady :D
T. Prachett
jkris

Mateusz pisze:przeciez napisałem że druga fota to ona, nie neguję tego

napisałem już wczesniej, ta z napisem BLAH (to Twoje? :D) ewidentny fotomontaż, widać gołym okiem

natomiast zdjęcia dziennikarskie które wkleiłem nie są photoshopowane a dobry makijaż nie jest zły, moim zdaniem każda dziewczyna powinna umieć się malować, ale bez przesady :D
no wlasnie ta z napisem BLAH (nie jest on mojego autorstwa) jest prawdziwa i znajdziesz ja na kazdej stronie o "gwiazdach bez make up'u"- i tak jak mowilem - wg mnie widac, ze fotka nie jest fotomontazem. przeciez na kolejnych fotkach wyglada identycznie- charakterystyczne usta i nos boksera...
co do zdjec dziennikarskich to i one bywaja poprawiane ale nie ulega watpliwosci fakt, ze J. Lo z make up'em wyglada o niebo lepiej niz bez niego...
Awatar użytkownika
Peter

Zostawmy te dyskusje, prawda jest taka, ze bez make upu wygląda ona fatalnie. Lepiej dyskutować o jej muzyce. Ja jestem pod wrażeniem jej najnowszej płyty Brave. Mamy tu parę danceowych kawałków, choć melodie nie są tak chwytliwe jak w MT. Ale za to ta płyta zawiera pełno pogodnych kawałków, które niesamowicie kołyszą. Cudny jest zwłaszcza utwór tytułowy. Polecam.
Awatar użytkownika
Peter

Bardzo udaną płytą jest drugi album Lopez zatytułowany J Lo. Jest to najlepiej sprzedająca się płyta Lopezki - do tej pory sprzedało się 12 milionów egzemplarzy. Wynik świetny. Płyta zawiera takie przeboje jak Love Don't Cost A Thing, I'm Real, Play i Ain't funny. Stylistycznie jest kontynuacją poprzedniej płyty. Płyta może się podobać wszystkim, którzy lubią muzykę disco najwyższego gatunku, bardzo polecam.
ODPOWIEDZ