Jak myślicie - Jak daleko zajdziemy na EURO 2008?

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kudlaty

Re: Jak myślicie - Jak daleko zajdziemy na EURO 2008?

Post autor: Kudlaty »

Włochy w finale- kiepskie widowisko. Tak niestety było zawsze, gdy Italia grała w finale. Pomyslcie: Rosja- Turcja... NIKT się takiego finału nie spodziewał :) Mam nadzieje ze już każde Euro bedzie tak zaskakiwać :D
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Kudlaty pisze:Włochy w finale- kiepskie widowisko.
To prawda, Włosi grają antyfutbol, ale ponieważ ja nie lubię Hiszpanii, ani Rosji chciałbym żeby to Italia zagrała w finale.
Kudlaty pisze:Pomyślcie: Rosja- Turcja... NIKT się takiego finału nie spodziewał :)
Co do Turcji to mogłaby zagrać w finale, choć ma niewielkie szanse z Niemcami, ale też Niemcom nikt nie dawał szans w meczu z Portugalią ani Rosji w meczu z Holandią.
Szkoda, że jednak Hiszpania :( :( :( ale w końcu była drużyną lepszą.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Kudlaty pisze:Pomyslcie: Rosja- Turcja... NIKT się takiego finału nie spodziewał :) Mam nadzieje ze już każde Euro bedzie tak zaskakiwać :D
Ja myślę, że dlatego takie siupy wychodzą bo drużyny formatu Włoch, Francji czy Holandii nie docenili drużyn typu właśnie Rosja czy Turcja albo Rumunia, która to ostatnia co prawda odpadła ale też sporo namieszała w swojej grupie z Włochami i Francją. I właśnie ci WIELCY muszą być tego świadomi, że tytuł jednej z najlepszych drużyn nie jest dany dożywotnio. Przecież średniacy typu Rosji i Turcji też nie śpią. I to że kiedyś byli postrzegani " a grają bo grają ale krzywdy nie zrobią" widać dzisiaj weryfikuje u WIELKICH ten utarty pogląd.
A co do naszych to również preferowałbym odmłodzenie kadry pilkarzami typu Jańczyk, Guereiro i wesprzeć ich doświadczonymi zawodnikami (którzy nie zawsze SUPER grają ale są potrzebni dawać szkołę młodszym kolegom - ewent których wystawiać i na jakiej pozycji to już kwestia formy piłkarzy i trudności przeciwnika). Chciałbym, żeby to kiedyś przeciwnicy jak np NIEMCY wobec nas dostali takiego szoku, " a grają bo grają ale krzywdy nie zrobią" a my ich pokonamy jak Rosja Holandię. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

Z drugiej srony nie ma czego żałować. W końcu Italia zdobyła mistrzostwo świata to teraz niech Hiszpania zdobędzie mistrzostwo Europy. Dla mnie już teraz obojętne byleby nie Rosja.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Peter pisze:Dla mnie już teraz obojętne byleby nie Rosja.
A niby czemu nie, jeśłi sobie na to zasłużą i wywalczą a zwycięstwo nie będzie zasługą sędziego, to czemu nie? Gdzie jest napisane, że tylko drużyny formatu Włoch czy Hiszpani są uprawnione wygywać duże imprezy? Dopóki piłka w grze... :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Peter

No jakoś nie lubię Rosji i kibicuję Hiszpanom w meczu z nimi.
alunia13

Post autor: alunia13 »

Aajaja moja Italia :( Gratuluje Gigiemu za te cudne obrony, chociaż ten błąd mógł ich duzo kosztować...
Bravo Iker Casillas!!!! To było cóś :)
Mam nadzieje, że finał będzie Turcja kontra Rosja z wygraną Rasiji :)
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Peter

No nie strasz mnie. Z Turcja w finale może być mały problem gdyż Fatih Terim ma do dyspozycji tylko 14 zawodników :( ale ja kibicuje właśnie Turcji a z drugiego półfinału Hiszpanii, którzy pokazali już że mają sposób na Rasiję.
Awatar użytkownika
Peter

Kogo wspieracie w drugim półfinale? Bo ja Hiszpanię.
Ostatnio zmieniony czw cze 26, 2008 10:52 przez Peter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

No to już wiadomo jak daleko zaszliśmy :/
Awatar użytkownika
Peter

No i proszę Niemcy w finale :wink: Dobra drużyna i zasłużenie znalazła się w finale choć ja wspierałem Turcję.
Awatar użytkownika
Peter

No mam nadzieję, że teraz Hiszpania będzie w finale, a co do Polski, no cóż trzeba pomyśleć teraz o drużynie na mistrzostwa świata, o nowym trenerze i o nowych zawodnikach, choć część z nich na pewno będzie przydatna.
Awatar użytkownika
Kudlaty

Post autor: Kudlaty »

only love pisze:tAK JAK MYśLAłAM TAK SIE STAłO POLACY PRZE....LI JAK TYLKO SIę DAłO A POTEM MIAłAM BRECHAWE Z TYCH WSZYSTKICH KIBICóW CO TO IM TAK NAMIęTNIE KIBICOWALI
wnioskuję, ze jesteś kosmopolitką... za grosz patriotyzmu. Ja bym naszym KIBICOWAŁ choćby w Rugby grali z Nową zelandią czy Anglią.
I need a woman. A woman to run to.

Someone who cares in the night.
Awatar użytkownika
Peter

Ja też im zawsze kibicuje mimo, że grają archaicznie :( Jaki typujecie wynik na dzisiaj? Bo ja 2-1 dla Hiszpanii
Awatar użytkownika
Atlantis

Post autor: Atlantis »

wnioskuję, ze jesteś kosmopolitką... za grosz patriotyzmu
Wiesz, zasadniczo to powinno działać w obie strony i piłkarzom też powinno zależeć na kibicach. Nie zależało im w ogóle, a bezczelne wypowiedzi po meczach i zero samokrytycyzmu są tego najlepszym przykładem. To ich zawód i nie wiem dlaczego mamy takiemu Krzynówkowi czy Jopowi robić wakacje w Austrii.
tAK JAK MYśLAłAM TAK SIE STAłO POLACY PRZE....LI JAK TYLKO SIę DAłO
Z tym się zgadzam.
POTEM MIAłAM BRECHAWE Z TYCH WSZYSTKICH KIBICóW CO TO IM TAK NAMIęTNIE KIBICOWALI
To z kolei stwierdzenie najdelikatniej mówiąc nieprzemyślane, ja nie widzę w tym nic śmiesznego.
See the stars, they're shining bright Everything's alright tonight
Awatar użytkownika
Peter

No i będziemy mieli piękny finał :D Kogo wspieracie? Bo ja Espanię :P
ODPOWIEDZ