Thomas w lipcu 2008 w Polsce!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Re: Thomas w lipcu w Polsce!
Wkleili pewnie w miejsce Modern Talking nazwę tego, co mają na umowie nie przejmując się takimi szczegółami jak brzmienie zdania w całości 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Soldier
Live czy nie -nie ma zadnej informacji jaki to bedzie koncert w tym Plocku-wcale sie nie zdziwie,jak poleci z tasmy.Pkmodern pisze:No bo "Szeryfie" potrzeba uczyć się języków i wtedy wiadomo iż są to linki do ściągnięcia, gdzie po przepisaniu kodu do okienka (4 literki) i następnie kliknięciu "click to download" ściągnąć można bardzo ciekawy fragment koncertu Thomasa.Soldier pisze:Szeryfie-dlaczego wrzucasz linki z jakimis dziwkami? Wyskakuje mi jakas panienka i macha cyckami,i wogole nie przypomina mi Thomcia czy Dietera.
A przeciwnie do tego podanego przez Ciebie występu z playbacku ja zapodałem występ LIVE!
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Z tego co dowiedziałem się przy okazji kontaktów z organizatorem - żaden z nich nie ma prawa do korzystania z nazwy samemu. Ponadto koncertowy management Thomasa gdy tylko dowiedział się jak go reklamują w Płocku sprostował to i zapowiedział, że będzie się kontaktował z webmasterem strony urzędu miasta. Są widać uczuleni na takie przekłamania.
- Soldier
Jakis koncert byl reklamowany jednak Ex Modern Talking i gdyby organizatorzy tak zrobili to uwazam za w porzadku,Thomas jest w koncu polowa duetu i ma prawo do spiewania piosenek z repertuaru MT. To Dieter kiedys narobil wrzasku o koncerty w Ameryce bez niego ,ale jak pamietam przegral ta sprawe w sadzie.
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Do śpiewania piosenek ma prawo każdy, komu organizator opłaci tantiemy 
Natomiast chodzi tu o używanie nazwy Modern Talking, nie może być tak że wyskakuje na scenę sam Thomas albo sam Dieter i to jest MT. I stąd mamy "Thomas Anders (the voice of Modern Talking) & Band". W przeciwnym razie nie byłoby tak zdecydowanej reakcji managementu Thomasa na to, co napisano na stronie Płocka.
Natomiast chodzi tu o używanie nazwy Modern Talking, nie może być tak że wyskakuje na scenę sam Thomas albo sam Dieter i to jest MT. I stąd mamy "Thomas Anders (the voice of Modern Talking) & Band". W przeciwnym razie nie byłoby tak zdecydowanej reakcji managementu Thomasa na to, co napisano na stronie Płocka.
- Mona Lisa
Dla mnie oni czy razem czy osobno to i tak pozostają MT!!!Oczywiscie cała reszta czy to prawna czy inna mnie nie obchodzi!!!
- Skyliner89MT
Cześć
Ten koncert Thomasa Andersa jest na 100% w Płocku
Jak tak to gdzie dokładnie on jest w Płocku, w którym miejscu i czy rzeczywiście wstęp jest wolny
Dziękuje i pozdrawiam
Dziękuje i pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
Guni
Nie błagam,nie odpowiadajcie mu....
Człowieku,masz to wszystko kilka stron wcześniej
Człowieku,masz to wszystko kilka stron wcześniej
- Skyliner89MT
Guni coś bym powiedział, ale szkoda moich nerwów
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
Pozdrawiam i dziękuje za pomoc
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wystarczy, że każdy przed zadaniem pytania upewni się, że nie padła na nie odpowiedź i nikt nerwów nie będzie musiał tracić 
- Peter
Taki koncert w Polsce to rzadkość, trzeba się będzie wybrać tam. Nie wierzyłem w to, że Thomas kiedykolwiek przyjedzie do Polski, gdyż myślałem, że woli wschód. Ale super, ze się udało. Szkoda, że raczej nie zaprezentuje nic nowego 
-
marekk
Koncert Thomasa w Plocku nie bedzie jedyny.
Zgodnie z wczesniejszymi zapowiedziami, Anders zagra rowniez 26 lipca na XIII Festiwalu Muzyki Tanecznej w Ostrodzie.
Zgodnie z wczesniejszymi zapowiedziami, Anders zagra rowniez 26 lipca na XIII Festiwalu Muzyki Tanecznej w Ostrodzie.
-
piciasty
Kedys to by halasu narobili a dzis to gdyby nie MTpl to niktby nie wiedzial ze Thomas bedzie w Polsce. 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zgadza się, Ostróda potwierdzona u koncertowego menedżera Thomasa 
- Soldier
Suuuuuper,chociaz nie jestem pewna czy wybiore sie do Ostrody,@ jestem nie fan,ale do Plocka mam bliziutko.W koncu agencje organizujace koncerty sie postaraly no i w koncu znalazly sie pieniadze na zaproszenie Thomasa,dla mnie to duze wydarzenie-dwa koncerty,naprawde fajnie. Powiem Wam,ze tych koncertow byloby napewno wiecej gdyby nie to ze warunki zaproszenia takiej gwiazdy jak chociazby Thomas sa owiane niezwykla tajemnica. Moja znajoma chciala go zaprosic na otwarcie dyskoteki-klubu,ale niestety agencja podajaca,ze organizuje koncerty
nie chciala udzielic informacji na temat warunkow.W przypadku wiekszosci rodzimych gwiazd warunki sa jasne,tyle i tyle kosztuje zaproszenie- niestety w przypadku Thomasa nie-nie wiem napewno,ale mysle ze to celowe dzialanie agencji i ze omija Go sporo fajnych zaproszen. 
- weidung
- Członek TAFC Polska
Czy ktoś może orientuje się w jakim miejscu w Ostródzie będzie ten występ? Planuję nocleg w hotelu i chciałbym znaleźć jakiś blisko. Proszę o info.