DSDS 5
-
DySkietkaDS
Re: DSDS 5
Fady zagra tylko w musicalu?? A nie było gdzieś jakiejś wzmianki o tym czy wyda płytę?? w Vivie Live, w poniedziałek mówił, że lubi kawałki Dance'owe - więc może byłyby jakieś porządne piosenki?? A Linda jeśli dostatnie kontrakt to bd fajnie, tylko żeby nie zmarnowała swojej szansy tak jak Lisa... Lisa ma fajny głos ale jej płyta to był kompletny niewypał... Jej drugi singiel "All That I Am" dzień po wydaniu znalazł się na 100 miejscu "Top 100" czyli zestawieniu najczęściej kupowanych singii 
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Pioetrek
- Kontakt:
Wg tego co napisał ArCrack - tego życzyliby sobie fani.DySkietkaDS pisze:Fady zagra tylko w musicalu?? ...
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Peter
Dobrze napisane pół Polak, bo nazywanie Polakiem kogoś kto bardzo wcześnie uciekł z Polski i nie wiele jeśli w ogóle mówi po polsku było by śmieszne.Alunia96 pisze:super ,że pół polak wygrał coś za granicą!!
- venturak
dla mnie ten album to szmira, prócz "Never Ever Let You Go" ;/
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli ktoś wyjeżdża z kraju w wieku trzech lat i w dodatku dzieje się to w 1981 roku to raczej ciężko mieć o to pretensje. Swojego pochodzenia się nie wstydzi co udowodnił śpiewając kawałek Wilków, czym dodatkowo zyskał przynajmniej w moich oczach. Choć i bez tego od samiutkiego początku był moim (i jak widać po wynikach głosowań nie tylko moim) faworytem. Teraz jestem ciekaw jak sobie poradzi, dotąd każdy zwycięzca nagrywający bez Dietera znikał w pół roku 
Jak piszesz tak cię widzą.
- Mateusz
Zgadzam sie z Arkiem , ładny gest z Wilkami, ja trzymam kciuki i ciesze się że gosc się utożsamia z naszym krajem, dla mnie jest tak samo Polakiem jak Niemcem.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Ja bynajmniej nie mam o to pretensji do niego, ale nie jest on dla mnie Polakiem w 100%, tak jak zresztą ja, choć często odwiedzam nasz krajArCrack pisze:Jeśli ktoś wyjeżdża z kraju w wieku trzech lat i w dodatku dzieje się to w 1981 roku to raczej ciężko mieć o to pretensje.
-
DySkietkaDS
Dla mnie narodowość nie ma znaczenia. Ja do Niemców nic nie mam. Połowa Polaków w Niemczech pewnie głosowała Godoja, bo jest Polakiem
W DSDS bardziej liczy się fajny głos, Fady miał taki, a Thomas... <no comment> może ma ciekawy głos, ale musi jeszcze się sporo nauczyć. Np. lepiej panować nad swoim głosem, bardziej skupić, żeby nie było akcji z zapominaniem tekstu... On nie ma w sobie wszystkiego co powinna mieć Supergwiazda. No ale nią został, więc teraz może być tylko lepiej. 
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- Peter
Ja mu życzę jak najlepiej, ale nienawidzę rocka. Szkoda, że DSDS nie wygrała tak Linda Teodosiu ona ma znakomity głos i mogłaby bez kompleksów wystąpić u boku Mariah Carey albo Whitney Houston. Mam nadzieję, że ona jeszcze zrobi wielką karierę. Jak nie teraz to kiedy indziej.
-
DySkietkaDS
Dobre słowa. Thomas wcale nie potrafi śpiewać i taki przygłup wygrał DSDS. Linda, Fady, Monika - to najlepsza trójka tegorocznego DSDS.Peter pisze:Ja mu życzę jak najlepiej, ale nienawidzę rocka. Szkoda, że DSDS nie wygrała tak Linda Teodosiu ona ma znakomity głos i mogłaby bez kompleksów wystąpić u boku Mariah Carey albo Whitney Houston. Mam nadzieję, że ona jeszcze zrobi wielką karierę. Jak nie teraz to kiedy indziej.
Cried all night
I'll never stop...
Cried all night
I'll never stop...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zdanie każdy ma swoje, ale z tymi epitetami proszę jednak trochę ostrożniej...
Jak piszesz tak cię widzą.
- Peter
Z tym się akurat można zgodzić ale to Linda jest z nich najlepsza, ma najmocniejszy i najładniejszy głos z nich wszystkich, a jeśli chodzi o zwycięzcę no to cóż nie zawsze wygrywają ci, którzy obiektywnie rzecz biorąc są najlepsi, ale ci, którzy mają największe poparcie publiczności. Ja uważam, że Thomas może nie prezentował się najlepiej, ale jeśli będzie dużo pracował i miał do dyspozycji dobrego kompozytora, producenta i innych fachowców może osiągnąć sukces. Szkoda tylko, że gra ciężką, niezbyt dobrą muzykę.DySkietkaDS pisze:Linda, Fady, Monika - to najlepsza trójka tegorocznego DSDS.