http://pl.youtube.com/watch?v=yiVZdK623Gg
Historia Dietera Bohlena - wrażenia
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Mateusz
- Adi
No cóż. Jak zazwyczaj znów bardzo dobra dawka kolejnego odcinka popularnej już sagi z cyklu: "Historia Dietera Bohlena".
Miejscami trochę odcinek staje się taki bardziej melancholijny ale myślę, że to dobrze bo został przy okazji (świadomie lub nie) przemycony wątek dla współczesnej młodzieży co człowiekowi może zniszczyć życie (apropo Roya Blacka). Więc jełśi by i tak na to spojrzeć to jest dodatkowo w tym jakaś wartość.
Tak wogóle jak poznaję przez ostatnie kilka lat tego Roya Blacka (tak wogóle to go nie znałem nawet w 1991r, kiedy zmarł -z resztą byłem wtedy bardzo młody), a od czasów bardziej częstego przebywania na naszym forum to wydaje mi się, ze gdyby dzisiaj żył to mógłby również odegrać jakąś istotną rolę we współpracy z Bohlenem. Ciekawe czy Dieter nie zaproponowałby może jemu "posady" obok Thomasa jako jednego z wokalistów w Modern Talking np. zamiast Erica Singltona albo obok. A po drugim rozpadzie Modernu może zamiast duetu z Medlockiem byłby to duet z Royem? No ale to już dzisiaj tylko takie moje: Co by było, gdyby
Ogólnie szkoda Roya. Zapowiadał się wtedy bardzo dobrze. 
Tak wogóle jak poznaję przez ostatnie kilka lat tego Roya Blacka (tak wogóle to go nie znałem nawet w 1991r, kiedy zmarł -z resztą byłem wtedy bardzo młody), a od czasów bardziej częstego przebywania na naszym forum to wydaje mi się, ze gdyby dzisiaj żył to mógłby również odegrać jakąś istotną rolę we współpracy z Bohlenem. Ciekawe czy Dieter nie zaproponowałby może jemu "posady" obok Thomasa jako jednego z wokalistów w Modern Talking np. zamiast Erica Singltona albo obok. A po drugim rozpadzie Modernu może zamiast duetu z Medlockiem byłby to duet z Royem? No ale to już dzisiaj tylko takie moje: Co by było, gdyby
- Skyliner89MT
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- only love
- Kontakt:
no no fajna ta część, tutaj się dużo rozkręca. hehe dieter łapany za kolanko
no nieźle ... czekam niecierpliwie na ciąg dalszy bardzo fajnie si e tą historię ogląda
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Adi
- Adi
Re: MT Fanvideo
Jakoś nikt nie zauważył na forum części 20 popularnego już klasyka jakim jest Historia Dietera Bohlena Kolejna bardzo fajna i udana czesc cyklu. Zastanawiam sie Arku skąd bierzesz do tego cyklu tak oryginalne wątki. Chciałem własciwie powiedziec, ze swietnie je komponujesz i oprawiasz muzyką.
- only love
- Kontakt:
taak te wszystkie wątki są tak doskonale połączone ze sobą że ma sie warzenie że robi sie profesjonalista
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Zdecydowana większość ciekawostek jakie się pojawiają pochodzi z gazet, których skany udostępnił mi kiedyś pkmodern
Choć np. informacje o "Emmalene" znalazłem w rozmowie fanów Errola przy okazji tej piosenki.
Cieszę się, że seria nadal się podoba
Cieszę się, że seria nadal się podoba
Jak piszesz tak cię widzą.
- Dr Mabuse
Podoba się. I to jak
Tyle szczegółów podanych w tak przystępnej formie - prawdziwy rarytas. Ja osobiście chylę czoła, bo z trudem znajduję czas na napisanie posta na forum
a tu Arek średnio co dwa tygodnie "skręca" nowy filmik. Szacuneczek 

- Dr Mabuse
A'propos cześci 21 - ciekawe skąd wziął Dieter nazwę TNT? Czyżby chodziło o trinitrotoluen, zwany potocznie trotylem 

- Adi
Nie omieszkam jak zazwyczaj pochwalić i docenić kolejną świetną część. Bardzo taka żywiołowa z fajnym podkładem muzycznym z utworami m.in w wersjach dance z singli. Dowiedziałem się o nowych dla mnie, ciekawych rzeczach, np. o nieznanych mi wcześniej piosenkarzach, dla których Dieter pisał a często "dawał do dyspozycji" swoje utworki. Dzięki WIELKIE Arku i czekamy na więcej. 
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Wygląda na to, ze specjalnie długo nad tą nazwą się nie zastanawiał, skoro wpadł na tak "oryginalny" pomysł 
Do dziś jednak korzysta z jednej z pamiątek po singlu TNT - pseudonimu Fabrizio Bastino użył na stworzonych niedawno albumach Ricardo Marinello i DSDS. Zresztą wysyp pseudonimów dopiero się zaczyna
Do dziś jednak korzysta z jednej z pamiątek po singlu TNT - pseudonimu Fabrizio Bastino użył na stworzonych niedawno albumach Ricardo Marinello i DSDS. Zresztą wysyp pseudonimów dopiero się zaczyna
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Część 22: http://pl.youtube.com/watch?v=1aDNTYiHkxg
Nie wiem ile uda mi się jeszcze wyprodukować przed wakacjami, w lipcu i sierpniu planuję wyjazd więc zarówno newsy na stronie jak i Historia trochę pocierpią
Nie wiem ile uda mi się jeszcze wyprodukować przed wakacjami, w lipcu i sierpniu planuję wyjazd więc zarówno newsy na stronie jak i Historia trochę pocierpią