Świetny pomysł Jkris tylko czemu stylizować je na lata osiemdziesiąte? Wystarczy nadać im współcześniejsze brzmienie. Kiedyś wystarczało dać mocniejszy beat teraz chyba nie wystarczy. Trzeba je inaczej zaaranżować byle nie na swing ani na r'n'b. Można by z nich zrobić fajne popowe kawałki.Nie mam nic przeciwko Edelowi ale jak by się tym zajął Warner to by nadało płytce prestiżu.jkris pisze:w '98 powstaly nowe wersje piosenek z lat '80. a co powedzielibyscie na płytke z piosenkami z '98-'03 w nowych- stylizowanych na lata '80 wersjach?
Back For Good II ;-)
- Peter
Re: Back For Good II ;-)
- Peter
Taka płyta była by dobra tylko dla fanów i powinna się raczej nazywać Back to the 80 ties
Nie odniosłaby sukcesu jak Back for good, choć pewnie przyjemnie by się tego słuchało.
- adamstan
- Kontakt:
Płyta w zasadzie powstała - oczywiście ma pewne niedostatki wynikające z remiksowania gotowych nagrań - trzeba 'zamaskować' nowoczesny mocny beat co nie jest takie proste. Ale myślę że efekt jest niezły 
Wyciągnijcie od Dietera ścieżki wokalne i przyślijcie mi, i załatwione

Wyciągnijcie od Dietera ścieżki wokalne i przyślijcie mi, i załatwione
- Peter
Ja również bym chętnie posłuchał czegoś takiego.Pioozo pisze:A ja bym chetnie posłuchał BLUE SYSTEM "Back For Good".
- Mateusz
A kiedy bedziemy mogli zapoznac sie z albumem? ;Padamstan pisze:Płyta w zasadzie powstała - oczywiście ma pewne niedostatki wynikające z remiksowania gotowych nagrań - trzeba 'zamaskować' nowoczesny mocny beat co nie jest takie proste. Ale myślę że efekt jest niezły
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- adamstan
- Kontakt:
No przecież były linki do wszystkich utworów na forum
Jeśli chodzi o zebranie tego w jakąś paczuszkę do ściągnięcia, to w wolnej chwili mogę takową sklecić. No a o wydaniu raczej nie ma co marzyć...
- Peter
Adamie, może zaaranżujesz kiedyś TV makes the superstar na lata 80 te. Byłoby to bardzo interesujące. To jeden najlepszych utworów MT.
- Mateusz
http://adamst.wrzuta.pl/audio/kp5lnvZmP ... r_80_s_mixPeter pisze:Adamie, może zaaranżujesz kiedyś TV makes the superstar na lata 80 te. Byłoby to bardzo interesujące. To jeden najlepszych utworów MT.
Pozwolę sobie odpowiedzieć za Adama ;P tak na marginesie - jeden z naaajlepszych mixów, naprawde cudo
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Peter
Genialne. Uwielbiam ten kawałek, a w tej wersji jest znakomity.