Systems In Blue - System In Blue, nowa strona

Rozmowa na temat muzycznych poczynań Systems In Blue.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Systems In Blue - System In Blue, nowa strona

Post autor: ArCrack »

Systems In Blue wydadzą 31 października singiel zatytułowany "System In Blue" :D. Ciekawe czego powinniśmy się po takim wydawnictwie spodziewać :o. Czyżby utwór "programowy", mający wskazać przyszłość tego projektu? A może po prostu kolejny kawałek próbujący naśladować brzmienie Blue System.
No i Systemsi też zafundowali sobie nową stronę. ÂŁadniejszą z pewnością. To chyba nowa wytwórnia tak ich motywuje do działania :D
Jak piszesz tak cię widzą.
Gość

Post autor: Gość »

Singiel "System In Blue" a nie Systems In Blue - ciekawe co ten brak "s" oznacza :>, a strona duzo lepsza, profesionalna strona profesionalnego zespołu
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

DominikMT pisze:Singiel "System In Blue" a nie Systems In Blue - ciekawe co ten brak "s" oznacza :>
Może wezmą sobie czwartego wokalistę i chcą go przedstawić :lol:
Gość

W sumie czemu nie, jeśli to ma pomóc zespołowi to niech dobierają :D
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Jeszcze niech sobie dobiorą jakichś mistrzów od dźwięku - np. pięciu gniewnych ludzi z Majorki :D

Panowie do nazwy albumu dodali The 1st album...

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Gość

Z tym The 1st Album to biorą przykład z jednego dobrego zespołu.
Awatar użytkownika
YaQb85
Kontakt:

Post autor: YaQb85 »

Poważnie dodali "The 1st Album" do tytułu? To chyba oznacza, że mają nadzieję jeszcze nagrać jakiegoś longa. A niech nagrywają miejmy nadzieję, że będzie lepszy. No i ciekawy jestem co to za utwór szykują. Mimo, że jestem rozczarowany płytą "Point Of No Return" to mam nadzieję, że są w stanie dokonać czegoś lepszego.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Chyba się panowie SIB zdemaskowali tym The 1st album. Taki np. Thomas Anders stwierdził, że czuje się częścią MT i dlatego płyty MT dodał do numeracji...This Time było bodajże The 19th album (?), ale wkład SIB w MT i BS był zbyt mały, żeby mogli cokolwiek dodawać...

Ten komentarz to oczywiście z przymrużeniem oka :D

Pozdrawiam

Piotrek
Gość

Sądzę że to The 1st Album może być też po to żebyśmy czasem nie zapomnieli gdzie wcześniej można było ich usłyszeć :D Uważam też że lepiej że nie łączą albumów MT i BS - odłączyli się od Dietera i teraz jest ich czas :!:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

A moim zdanie to zupełby przypadek ;). Taki sam jak nazwa i logo zespołu :lol:.
Gość

Sporo tych przypadków...
Arek20

Post autor: Arek20 »

Dla mnie sie liczy jedno-ze istnieja i ze wydadza z pewnoscia kolejny album:DPozdrawiam
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Małe pytanko: czy "System in Blue" nie będzie przypadkiem dołączone do jakiegoś czasopisma ?

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Otóż nie. Systemsi wyjaśnili co i jak w newsletterze.
"System In Blue" ma być dostępny w nakładzie 200 sztuk za pośrednictwem ich strony. Wysyłając maila na adres fan-cd@systems-in-blue.de można wyrazić zainteresowanie płytką.
Sam utworek został nagrany w 2003, jest "hołdem" dla "Deja Vu". To chyba jasno nakreśla jaki utwór tym razem usłyszymy.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Co do strony Systemsów mam taką uwagę. Albo są bardzo skromni, albo zamierzają wydać książkę bo w dziale About Us jest tyle co kot napłakał. Że tak się przy okazji zapytam - czy ktoś poza Bohlenem chciał przez te lata z nimi nagrywać. Ja rozumiem, że chcą się chwalić największymi sukcesami ale chciałbym np. wiedzieć a w zasadzie upewnić się czy to ichnie chórki są w Pierestrojce (Garbo albo Cora) utworach C.C. Catch, innych produkcjach Bohlena, Rodrigueza, Rochela...
Z tej strony w zasadzie nic (poza ogólnikami) się nie można dowiedzieć o historii ich współpracy z Bohlenem. Trochę przypomina mi to sytuację gdy kiedyś wszedłem na oficjalną stronę C.C. Catch a tam w jej biografii (wtedy, nie wiem jak teraz) nie było żadnej wzmianki o współpracy z Dieterem czyli czasie jej największych sukcesów...

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Oj tak, tutaj z pewnością mogliby trochę więcej napisać. Ostatnio szukałem informacji nt. ich dat urodzenia, no i w ogóle jakiejś krótkiej biografii no i niestety :/
Ale może ktoś ma jakieś informacje na ten temat?
ODPOWIEDZ