Muzyczna przyszłość Thomasa

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Ja powiem szczerze że chcę nikogo obraźić to ostatni album Thomasa i koniec mówię wam!
Nie sądzę. Facet ma zaledwie 43 lata. Raczej żadnych problemów z głosem. A jak już tutaj ArCrack przytaczał z przypominania starych utworów żyją autorzy a nie wykonawcy więc Thomas powinien w końcu stworzyć coś swojego. Inaczej będzie musiał do późnej starości wałęsać się po różnych programach tv żeby zapewnić jakiś tam standard życia swojej rodzinie. Możliwe jest, że skupi się jednak tylko na koncertach ale jeśli miałby na tym zarabiać to musi powrócić do formuły sprzed wydania Songs Forever.

Pozdrawiam

Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

myślę , żę jak będzie widział czy Songs Forever się podobało lub nie to tak pokieruje swoją karierą aby nadal go słuchali ci co chcą go słuchać , swoją drogą ciekawe czy sam wpadł na pomysł nagrania właśnie takiego albumu czy ktoś mu to podsunoł ??? uwielbiam go słuchać ( to znaczy Toma )ale nie bardzo mi sie spodobał SF zwłaszcza po This Time i takich piosenkach jak Frist Cry na przykład :cry:
Awatar użytkownika
Feliks Maliszczak
Kontakt:

Post autor: Feliks Maliszczak »

Thomas Anders nagra jeszcze wiele super albumów i zawsze zdobędzie popularność. Album " Songs Forever " jest super muzyka wspaniała aż fajnie się słucha. Mi nowy album Thomasa Andersa podoba się spokojna muzyka.
Thomas Anders to mój jedyny na świecie najwspanialszy piosenkarz.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Ostatnio na forum mamy dużo o powrotach. Jest temat o powrocie Modern Talking, kolejny o powrocie Dietera do współpracy z którymś dawnym wokalistą, a co z Thomasem?
U niego nie słychać o nowych planach muzycznych totalnie nic. Zapowiadane jeszcze rok temu DVD w tej chwili wydaje się być sprawą nieaktualną. Są koncerty, ale już od dawna prawie wyłącznie z piosenkami Modern Talking i zaledwie paroma z ostatniej płyty. Kierunek jazzowo-swingowy został więc chyba mimowolnie porzucony, bo nawet jeśli Thomas chciałby działać dalej w ten sposób, to przecież nie będzie śpiewał sam dla siebie. Modern Talking jest oczywiście wykluczone. Wiec...? Czy coś się zmieniło od czasu założenia tego tematu? Jakieś nowe wieści dotyczące przyszłości Thomasa?
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

ArCrack pisze:Wiec...? Czy coś się zmieniło od czasu założenia tego tematu? Jakieś nowe wieści dotyczące przyszłości Thomasa?
Arek, jeżeli Ty - nasz pierwszy informator zadajesz na forum takie pytanie, to któż ma na nie odpowiedzieć? No chyba, że jest to pytanie retoryczne :wink:

Ja jednak ciągle wierzę w Thomasa (w Dietra zresztą też!).
Obrazek
Mefistofeles

Post autor: Mefistofeles »

To co Tom teraz śpiewa nie da sie słuchać.Moim zdaniem powinno to być coś w stylu Indepenfent girl.Jedyny utwór który ma podobne brzmienie do MT.A reszta to dziękuje proszę bardzo... Ale I tak nikt nie ma na to wpływu
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Hej Witam was gorąco Daaawno mnie tu już nie było na tym forum ale niestety kapitalizm człowieka przytłacza-praca,dom,praca,troche spokoju i znów praca. Niestety-im czlowiek starszy tym mniej czasu na przyjemności. :?
Ale do rzeczy. Oj ludzie, ludzie. Narzekacie, że Thomas śpiewa to czy nie chce śpiewać tamtego. Ja myślę, że od samego biadolenia między nami i tak na to wpływu mieć nie będziemy :D Ja proponowałbym żebyśmy raczej zasugerowali w mailach Thomasowi, ze polscy fani ale nie tylko polscy oczekiwali by właśnie po przyszłym albumie powrotu do tego dobrego co kiedyś było, np. Tv makes a Superstar, King of LOve, Night to remember, Don't take away my heart (bardzo fajna rockowo-popowa piosenka a teledysk na styl Mad Maxa zaje.....ty jak dla mnie).
Ja myślę, ze każdy widzi i sam Thomas też że uszedł z niego ten POWER!! co był kiedyś. Ale moze faktycznie teraz bardziej poświęca się dla rodziny ale ja wam mówię. THOMAS powróci w wielkim stylu. :!:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Ja mysle,ze plyta bedzie napewno jeszcze nie jedna i dlatego Thomas spiewa teraz w roznych stylach-ale to dobrze,bo to oznacza,ze szuka tego co mu najblizsze. Na dzien dzisiejszy chyba najbardziej skupil sie na rodzinie i stad ta cisza w jego zyciu zawodowym.Nie mam nic przeciwko balladom w jego wykonaniu,ale poki jest jeszcze mlody....tak,tak mlody radzilabym mu raczej zwrocic sie kierunku takich piosenek,jak chociazby JULIET. Super polaczenie nowoczesnego brzmienia z jego bardzo romantycznym glosem.Mnie osobiscie ta piosenka od razu stawia na nogi.
Awatar użytkownika
Peter

Re: Muzyczna przyszłość Thomasa

Post autor: Peter »

ArCrack pisze:Czy nie odnosicie wrażenie, że w chwili obecnej nie ma on sensownego pomysłu na kontynuację kariery?
On ma całkiem niezły pomysł na kontynuowanie solowej kariery i będą to popowe kawałki, które najprawdopodobniej znajdą się na nowej płycie :wink:
ODPOWIEDZ