Thomas Anders i Scorpions
- Mateusz
Thomas Anders i Scorpions
http://www.thomasanders.pl/galeria/3.jpg
Znalazłem takową fotkę na której jest Thomas i wokalista Scorpions Klaus Meine. Czy komuś wiadomo cokolwiek o jakimkolwiek wspólnym wystepie tych panów?
Znalazłem takową fotkę na której jest Thomas i wokalista Scorpions Klaus Meine. Czy komuś wiadomo cokolwiek o jakimkolwiek wspólnym wystepie tych panów?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Re: Thomas Anders i Scorpions (?)
Tak, kilka lat temu razem wystąpili na Placu Czerwonym w Moskwie!
MODERN TALKING FOREVER!!!
- Mateusz
To niesamowite! Thomas i Scorpions ! A posiada ktos jakieś wideo z tego wydarzenia? Chętnie bym zobaczył moich ulubionych wokalistów na jedne scenie!Pkmodern pisze:Tak, kilka lat temu razem wystąpili na Placu Czerwonym w Moskwie!
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Pkmodern
Sprawdziłem w moich zasobach i był to dokładnie występ SCORPIONS & THOMAS ANDERS - "Here I Am" we wrześniu 2003 roku w Moskwie na Placu Czerwonym.
- Mateusz
Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
T. Prachett
T. Prachett
- Soldier
Mateusz zastanow sie nad tym co napisales....Jezeli Thomas tam byl i nie spiewal to co robil? Tanczyl?Mateusz pisze:Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
- Adi
Hehe. Ale numer - Thomas & Scorpions?
No tego bym się nie spodziewał. Zarówno ich jak i Thomasa lubię. Chętnie bym obejrzał na You Tube ich wspólny występ. No i ciekawie by było jakby tak nagrali razem np. jakąś balladę? Wyobrażacie sobie "Wind of change" z głosem Thomasa? Piosenka byłaby miodzio. 
- Pkmodern
Obejrzałem materiał DVD z tego występu i Thomas tam śpiewa, nie ulega to wątpliwościMateusz pisze:Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
-
riccardo1989
Niech ktoś umieści ten występ na youtube! 
- Mateusz
Jak wiadomo w Moskwie w roku 2003 na Placu Czerwonym były 2 wystepy - Scorpions i Thomasa Andersa, nie widziałem tego występu więc nie wiem czy Thomas wykonywał utwór z Klausem czy po prostu wszedł na scene przywitac sie z zespołem i publika przed swoim walsnym wystepem co jest naturalną praktyką kiedy zespoły mają występy jeden po drugim , bo nie wiemy czyj koncert pył pierwszySoldier pisze:Mateusz zastanow sie nad tym co napisales....Jezeli Thomas tam byl i nie spiewal to co robil? Tanczyl? No tak na logike...
A jaki utwór wykonuja razem?, mógłbyś jakoś udostępnić to video? Jestem megaciekawy tego duetu:) pozdrawiamPkmodern pisze:Obejrzałem materiał DVD z tego występu i Thomas tam śpiewa, nie ulega to wątpliwości
Ja sobie własnie nie wyobrażamAdi pisze:Wyobrażacie sobie "Wind of change" z głosem Thomasa? Piosenka byłaby miodzio.
T. Prachett
T. Prachett
- Krzychoo
Kiedyś z netu ściągnałem piosekne Thomas Anders & Scorpions Rock Me Like A Hurricane. Jakość jest słaba, ale wydaje mi się, że Thomas ma tam króciótkie wstawki...
- only love
- Kontakt:
no no ale numer thomas i scorpions
pierwsze słyszę ale mogło by być dobre aż muszę poszukać i posłuchać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
-
Modern
Thomas Anders & Scorpions
Z nudów zaczęłam na you tubie przeglądać filmików o Modern Talking i przypadkowo wpadając na te filmik
Dla mnie http://www.youtube.com/watch?v=euGOZjKYZ9E[youtube][/youtube]
Chyba to jest za czasów MT 2003,ale mnie zdziwiło Thomas i takie brzmienie
Dla mnie http://www.youtube.com/watch?v=euGOZjKYZ9E[youtube][/youtube]
Chyba to jest za czasów MT 2003,ale mnie zdziwiło Thomas i takie brzmienie
- maaateusz
Re: Thomas Anders & Scorpions
Thomas z zespołem Scorpions??????????
Nigdy bym nie pomyślał, że thomas zaśpiewa coś z hard rock'a , ale na prawdę ciekawie to wyszło. głos Thomasa brzmi jakoś tak inaczej w tego typu piosenkac Szkoda tylko, że mało filmików na ten temat
... Pwwnie gdyby kilka razy wystąpili razem lub nagrali utwór, opublikowali go i wypromowali , to ten duet z Klausem byłby europejskim duetem roku. 
a tu zdjęcie z tego wydarzenia:

Oczywiście też mnie to bardzo dziwi, bo thomas to przecież wokalista popowy i swingowyModern pisze:Chyba to jest za czasów MT 2003,ale mnie zdziwiło Thomas i takie brzmienie
Nigdy bym nie pomyślał, że thomas zaśpiewa coś z hard rock'a , ale na prawdę ciekawie to wyszło. głos Thomasa brzmi jakoś tak inaczej w tego typu piosenkac Szkoda tylko, że mało filmików na ten temat
a tu zdjęcie z tego wydarzenia:

-
Meg
- Członek TAFC Polska
Re: Thomas Anders i Scorpions
Też uwielbiam Scorpionsów! Thomas i Scorpions! Przecież to genialne połączenie! Co bym ja dała, żeby na żywo usłyszeć! Thomas w takim wykonaniu - mrrr...