Thomas Anders i Scorpions

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mateusz

Thomas Anders i Scorpions

Post autor: Mateusz »

http://www.thomasanders.pl/galeria/3.jpg

Znalazłem takową fotkę na której jest Thomas i wokalista Scorpions Klaus Meine. Czy komuś wiadomo cokolwiek o jakimkolwiek wspólnym wystepie tych panów?
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Re: Thomas Anders i Scorpions (?)

Post autor: Pkmodern »

Tak, kilka lat temu razem wystąpili na Placu Czerwonym w Moskwie!
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Mateusz

Pkmodern pisze:Tak, kilka lat temu razem wystąpili na Placu Czerwonym w Moskwie!
To niesamowite! Thomas i Scorpions ! A posiada ktos jakieś wideo z tego wydarzenia? Chętnie bym zobaczył moich ulubionych wokalistów na jedne scenie!
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Pkmodern

Sprawdziłem w moich zasobach i był to dokładnie występ SCORPIONS & THOMAS ANDERS - "Here I Am" we wrześniu 2003 roku w Moskwie na Placu Czerwonym.
Awatar użytkownika
Mateusz

Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
T. Prachett
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Mateusz pisze:Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
Mateusz zastanow sie nad tym co napisales....Jezeli Thomas tam byl i nie spiewal to co robil? Tanczyl? :lol: No tak na logike... :>
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Hehe. Ale numer - Thomas & Scorpions? :shock: No tego bym się nie spodziewał. Zarówno ich jak i Thomasa lubię. Chętnie bym obejrzał na You Tube ich wspólny występ. No i ciekawie by było jakby tak nagrali razem np. jakąś balladę? Wyobrażacie sobie "Wind of change" z głosem Thomasa? Piosenka byłaby miodzio. :D
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Pkmodern

Mateusz pisze:Obejrzałem ten koncert na youtube i nie uchwycono akurat tego momentu w ktorym pojawia sie Thomas. Bo Thomas chyba tam z nimi nic nie śpiewał, czy spiewał?
Obejrzałem materiał DVD z tego występu i Thomas tam śpiewa, nie ulega to wątpliwości :!:
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Niech ktoś umieści ten występ na youtube! :)
Awatar użytkownika
Mateusz

Soldier pisze:Mateusz zastanow sie nad tym co napisales....Jezeli Thomas tam byl i nie spiewal to co robil? Tanczyl? No tak na logike...
Jak wiadomo w Moskwie w roku 2003 na Placu Czerwonym były 2 wystepy - Scorpions i Thomasa Andersa, nie widziałem tego występu więc nie wiem czy Thomas wykonywał utwór z Klausem czy po prostu wszedł na scene przywitac sie z zespołem i publika przed swoim walsnym wystepem co jest naturalną praktyką kiedy zespoły mają występy jeden po drugim , bo nie wiemy czyj koncert pył pierwszy ;) To własnie tak na logike ...
Pkmodern pisze:Obejrzałem materiał DVD z tego występu i Thomas tam śpiewa, nie ulega to wątpliwości
A jaki utwór wykonuja razem?, mógłbyś jakoś udostępnić to video? Jestem megaciekawy tego duetu:) pozdrawiam
Adi pisze:Wyobrażacie sobie "Wind of change" z głosem Thomasa? Piosenka byłaby miodzio.
Ja sobie własnie nie wyobrażam ;) Ten kawalek dla mnie ma prawo bytu tylko z wokalem Klausa, tylko i wyłącznie:) Ale jakis duecik mogliby zrobic w zupelnie nowym utworze, ale to raczej nierealne ;)
T. Prachett
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

Kiedyś z netu ściągnałem piosekne Thomas Anders & Scorpions Rock Me Like A Hurricane. Jakość jest słaba, ale wydaje mi się, że Thomas ma tam króciótkie wstawki...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

no no ale numer thomas i scorpions :shock: :shock: :shock: pierwsze słyszę ale mogło by być dobre aż muszę poszukać i posłuchać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Modern

Thomas Anders & Scorpions

Post autor: Modern »

Z nudów zaczęłam na you tubie przeglądać filmików o Modern Talking i przypadkowo wpadając na te filmik
Dla mnie http://www.youtube.com/watch?v=euGOZjKYZ9E[youtube][/youtube]
Chyba to jest za czasów MT 2003,ale mnie zdziwiło Thomas i takie brzmienie
Awatar użytkownika
maaateusz

Re: Thomas Anders & Scorpions

Post autor: maaateusz »

Thomas z zespołem Scorpions??????????
Modern pisze:Chyba to jest za czasów MT 2003,ale mnie zdziwiło Thomas i takie brzmienie
Oczywiście też mnie to bardzo dziwi, bo thomas to przecież wokalista popowy i swingowy

Nigdy bym nie pomyślał, że thomas zaśpiewa coś z hard rock'a , ale na prawdę ciekawie to wyszło. głos Thomasa brzmi jakoś tak inaczej w tego typu piosenkac Szkoda tylko, że mało filmików na ten temat :( ... Pwwnie gdyby kilka razy wystąpili razem lub nagrali utwór, opublikowali go i wypromowali , to ten duet z Klausem byłby europejskim duetem roku. :D

a tu zdjęcie z tego wydarzenia:
Obrazek
Obrazek
FAN90

Re: Thomas Anders i Scorpions

Post autor: FAN90 »

Meg
Członek TAFC Polska

Re: Thomas Anders i Scorpions

Post autor: Meg »

Też uwielbiam Scorpionsów! Thomas i Scorpions! Przecież to genialne połączenie! Co bym ja dała, żeby na żywo usłyszeć! Thomas w takim wykonaniu - mrrr...
ODPOWIEDZ