Thomas Anders dla Olimpiady...

Tutaj rozmawiamy o muzyce Thomasa.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adi

Thomas Anders dla Olimpiady...

Post autor: Adi »

Jak wiecie już w tym roku przed nami Olimpiada w Pekinie. W sumie szlachetna impreza jednak w dosyć kontrowersyjnym państwie jakim są Chiny. Ja nie chciałbym tu poruszać polityki czy nasi sportowcy powninni jechać czy nie ale za to występ Thomasa w związku z tym tematem http://pl.youtube.com/watch?v=qZEraBnB6JI
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
alunia13

Post autor: alunia13 »

To jest świetne :D ! Thomas wygląda bosko!!!!:D
A co do olimpiady to stanowczo nie powinno wciskać polityki do sportu!(sama jestem sportsmenką więc wiem cos o tym) :twisted:
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Adi

alunia13 pisze:A co do olimpiady to stanowczo nie powinno wciskać polityki do sportu
Masz rację Alunia. Jestem tego samego zdania. Sport powinien łączyć ludzi a nie ich dzielić. I Thomas jest znany z angażowania się w różne akcje takie promocyjne i społeczne. Ostatnio nawet gdzieś śpiewał w jakiejś szkole podstawowej. Tam chyba chodziło o jakąś kampanię społeczną. NIe pamiętam dokładnie.
A co do wyglądu Thomasa to wiem nawet jako facet, że Thomas podoba się kobietom i one mówią o nim, że jest przystojny i chyba w wielu ciuchach wygląda fajnie. (zdaniem kobiet). Wiecie jako chłopak łatwiej jest mi ocenić urodę i ubiór płci żeńskiej niż męskiej. Chociaż wiem, że uznani styliści i projektanci mody potrafią to oceniać na 2 strony.
A Thomas poza nielicznymi wyjątkami z przeszłości ubiera się nienagannie. :!:
:wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

To było nagrane parę lat temu, napewno nie z myśla o Pekinie.
Awatar użytkownika
Adi

Krzychoo pisze:To było nagrane parę lat temu, napewno nie z myśla o Pekinie.
Może faktycznie. Nie wiedziałem o tym. ALe właściwie co komu szkodzi, żeby przy okazji tegorocznej olimpiady odświeżyć ten temat i przypomnieć ten MEDLEY Thomasa. Nieprawdaż? :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Krzychoo

Post autor: Krzychoo »

No jassssne :wink: . Co do samych piosenek to się zgadzam, dla mnie bomba.
Awatar użytkownika
maja33

Re: Thomas Anders dla Olimpiady...

Post autor: maja33 »

Nic dodać,nic ująć...poprostu super
Powiedz,że wiecznie chcesz żyć...a wieczność zaczyna się dziś
ODPOWIEDZ