Be My Boyfriend - oficjalne mp3
- Mateusz vel. Kokos
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
-
jkris
no coz, jesli mialbym kupic tą tandete- Be my boyfrien to juz tysiac razy wole kupic drugi raz America- od czesto sluchania plyta sie troche zniszczyla
Indiggo to koszmar i tyle- uwielbiam Bohlena ale nie bezkrytycznie i to co teraz stworzyl wola o pomste do nieba.
tak samo nie kupie tez plyty tej Tineo bo nie cierpie niemieckiego w piosenkach- poza tym ktos tu napisal, ze Bohlen teraz tworzy juz cos innego.... Coz, ja bym powiedzial, ze probuje- najczesciej popelaniajac plagiaty- Bohlen wg mnie to Modern Talking, Blue System i CCCatch i tego pownien sie trzymac. A, ze tego nie robi to od kilku lat brakuje jakiejs dobrej jego plyty...
Indiggo to koszmar i tyle- uwielbiam Bohlena ale nie bezkrytycznie i to co teraz stworzyl wola o pomste do nieba.
tak samo nie kupie tez plyty tej Tineo bo nie cierpie niemieckiego w piosenkach- poza tym ktos tu napisal, ze Bohlen teraz tworzy juz cos innego.... Coz, ja bym powiedzial, ze probuje- najczesciej popelaniajac plagiaty- Bohlen wg mnie to Modern Talking, Blue System i CCCatch i tego pownien sie trzymac. A, ze tego nie robi to od kilku lat brakuje jakiejs dobrej jego plyty...
- Mateusz
Wystarczy sobie porównać Be My Boyfriend z piosenka "Jokero" zespołu Akcent i juz widać ze Dieter & Indiggo nie mają żadnych szans. Jeśli chodzi o BMB to ten utworek tak uderza w mój gust muzyczny ze nie mogłem wysłuchać go nawet 2 razy do końca.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
SouledOut
Akurat "Boom Boom" to była znakomita piosenka, z autentycznym pomysłem i świetnie zaśpiewana. Zwrotka była słabsza, ale refren jak dla mnie zabójczy.lukas pisze:Piosenka jeszcze bardziej tandetna niż produkcje w stylu "Boom Boom" w wykonaniu M. Fernandez, to się właśnie nazywa obciachowa muzyka, to nie jest nawet kicz, to szmira najniżych lotów!
A w tym Indiggo to prawdziwy Bohlen pobrzmiewa tylko w przez parę sekund w bridge'u. Dobre i to.
- only love
- Kontakt:
Re: Be My Boyfriend - oficjalne mp3
nie słyszałam tego i nie usłyszę bo link nie działa a skoro tak słabo jest on oceniany to nie pofatyguję się i nie poszukam go
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do