Witam całe forum Modern Talkingu.:)

Rozmowy zupełnie nie na temat.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Grażyna

Witam caÂłe forum Modern Talkingu.:)

Post autor: Grażyna »

Dopiero co udało mi się tutaj zarejestrować. Mam nadzieję, że spędzę tutaj z Wami same wspaniałe chwile. Strasznie uwielbiam Modern Talking. Jestem tu nowa, więc troszeczkę trema mnie zżera :oops: poza tym bardzo lubię słuchać muzyki i mam nadzieję iż poznam tu fajnych znajomych.
Wiwat!!! Wiwat!!!
100 lat,
Modern Talking Boski,
krzyczÂą wszyscy fani,
z całej Polski.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Witam serdecznie!
Na początek pozwoliłem sobie przenieść ten temat do bardziej odpowiedniego działu :). Mam nadzieję, że nie zrazi Cię to ;)
Nie ma co się tremować, z pewnością będziesz tu mogła poznać fanów muzyki którą uwielbiasz :)
Jak piszesz tak cię widzą.
Gość

Post autor: Gość »

Witamy serdecznie Grażynko i zapraszamy do czestego wpisywania się na forum :D (Bardzo fajny podpis :) )
Arek20

Post autor: Arek20 »

Witamy Cię Grazynko!!
Awatar użytkownika
Pioetrek
Kontakt:

Post autor: Pioetrek »

Witaj Grażynko,

kolejny fan MT wyszedł z podziemia. Koniec z konspiracją. Już nie musisz się bać. Razem jesteśmy silni. :D

Pozdrawiam

Piotrek
Awatar użytkownika
Grażyna

Post autor: Grażyna »

Bardzo dziękuję za miłe przyjęcie mnie do Waszego grona. :P
Właściwie od dłuższego czasu tutaj krążyłam. Forum poświęcone Modern Talkingowi to fantastyczny pomysł. Dlatego bardzo chciałam tu się pojawić.
W związku z tym pragnę zapytać jakie jest Wasze zdanie i Wasze wrażenia na temat solowej płyty Thomasa Anderasa pt: LIEBIE FANS,LIEBE USER, DEAR FANS< DEAR USER?
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Mała prośba - pisząc posty proszę zwracaj uwagę na to, czy jesteś na forum zalogowana. Możesz też zaznaczyć opcję autologowania, wtedy nie będzie z tym problemu.

A co do tej płyty - gdzież ona się ukazała?
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ