Modern Talking w mediach
- Skyliner89MT
- Ann
- Członek TAFC Polska
Szkoda,że nie wiedzialam o tym wcześniejMichał pisze:Dzisiaj natomiast w stacji Vox Fm w audycji "Markowy Mix Przebojów" Marka Sierockiego mieliśmy 30 minut z zespołem Modern Talking. Poszły: Brother Louie, You Can Win If You Want, Geronimos Cadillac, Atlantis is calling (SOS for Love), Cherri Cherri Lady i You're My Heart You're My Soul. To było przeżycie
. Wszystko 80s.
W szpitalu słyszałam kilka razy MT w radiu Złote Przeboje.A na początku lutego siostra jednej z pacjentek przyniosła płytę "Back For Good"(pirata
- only love
- Kontakt:
tez kiedys leżałam w szpitalu i miałam długopis z radiem i wtedy w czasie pewnego zabiegu miałam słuchawki na uszach i słuchałam radia latałam po wszystkich stacjach aż wreszcie trafiłam na MT niestety ... tylko raz
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Adi
Nie pamiętam kto ale ktoś tu kiedyś pisał, ze najwięcej generalnie z Bohlena i Thomasa to leci w radio gadu - gadu w stacji z lat 80-tych. No tyle, ze jednak w to w necie. No rzeczywiście tak jest, że teraz juz w radiu to ciężko natrafić na stację, gdzie puszczają "naszą" muzę. Takie czasy czy to nam się podoba czy nie.
I myślę, że próbowanie przekonywać na siłę różnych moderatorów w różnych stacjach nie bardzo ma sens choć pewnie nie zaszkodzi próbować tylko kto ma na to czas?
Czasem są audycje, gdzie puszczają piosenki na życzenie i wtedy jeśli ma się czas to można polować na zamówiony utwór w danej audycji albo też nastawić na nagranie w wieży przez np. godzinę, kiedy to się pojawi. No ale to wtedy równie dobrze można to sobie odsłuchać z płyty tyle, że bez komenta moda.
Czasem są audycje, gdzie puszczają piosenki na życzenie i wtedy jeśli ma się czas to można polować na zamówiony utwór w danej audycji albo też nastawić na nagranie w wieży przez np. godzinę, kiedy to się pojawi. No ale to wtedy równie dobrze można to sobie odsłuchać z płyty tyle, że bez komenta moda.
- Adi
-
Michał
Zobacz sobie tutaj http://www.polskieradio.pl/trojka/aktualnosci/?id=39479Dr Mabuse pisze:To chyba jakiś żartChociaż kto ma tam teraz "bruździć", skoro "Stary Niedźwiedź" mocno miesza w gdzie indziej
![]()
A co puścili
Sam tego nie słyszałem, ale dowiedziałem się, że poszło na 100% MT w Trójce. Konkretnie You`re My Heart, You`re My Soul i Cherri Cherri Lady. Nawet CC Catch i Bad Boys Blue było.
- only love
- Kontakt:
ale fajna playlista i mt i bbb i ccc sama fajna muza aż by sie chciało posłuchać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard