Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
alunia13

Post autor: alunia13 »

Niewiem ale oni wczoraj śpiewali w jaka to melodia :D I niby jakim cudem?? Daja stare nagrania i mówią, że akurat w tym dniu wystąpią na żywo... żenada...
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Może to nie dokładnie w mediach. Wyszłem na balkon a tu słysze...........
Cheri Cheri Lady 85 :D
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
alunia13

Ta ja kiedyś wychodze z samochodu na parkingu a tu gostek na full słucha Brother Louie 98 :D
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

Michał pisze:Dzisiaj natomiast w stacji Vox Fm w audycji "Markowy Mix Przebojów" Marka Sierockiego mieliśmy 30 minut z zespołem Modern Talking 8) . Poszły: Brother Louie, You Can Win If You Want, Geronimos Cadillac, Atlantis is calling (SOS for Love), Cherri Cherri Lady i You're My Heart You're My Soul. To było przeżycie :D. Wszystko 80s.
Szkoda,że nie wiedzialam o tym wcześniej :(

W szpitalu słyszałam kilka razy MT w radiu Złote Przeboje.A na początku lutego siostra jednej z pacjentek przyniosła płytę "Back For Good"(pirata :x ) :)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

tez kiedys leżałam w szpitalu i miałam długopis z radiem i wtedy w czasie pewnego zabiegu miałam słuchawki na uszach i słuchałam radia latałam po wszystkich stacjach aż wreszcie trafiłam na MT niestety ... tylko raz
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Michał

Post autor: Michał »

Ann pisze:W szpitalu słyszałam kilka razy MT w radiu Złote Przeboje.
Teraz niestety MT w Radiu Złote Przeboje już nie usłyszymy :( .
A MT w Vox Fm włączyło mi się przypadkowo, ale to były nie zapomniane 30 minut :D.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Nie pamiętam kto ale ktoś tu kiedyś pisał, ze najwięcej generalnie z Bohlena i Thomasa to leci w radio gadu - gadu w stacji z lat 80-tych. No tyle, ze jednak w to w necie. No rzeczywiście tak jest, że teraz juz w radiu to ciężko natrafić na stację, gdzie puszczają "naszą" muzę. Takie czasy czy to nam się podoba czy nie. :? I myślę, że próbowanie przekonywać na siłę różnych moderatorów w różnych stacjach nie bardzo ma sens choć pewnie nie zaszkodzi próbować tylko kto ma na to czas?
Czasem są audycje, gdzie puszczają piosenki na życzenie i wtedy jeśli ma się czas to można polować na zamówiony utwór w danej audycji albo też nastawić na nagranie w wieży przez np. godzinę, kiedy to się pojawi. No ale to wtedy równie dobrze można to sobie odsłuchać z płyty tyle, że bez komenta moda. :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Michał

No to niespodzianka dla wszyskich. Dnia 29 lutego 2008 roku na Trójce poszedł Modern Talking :!:
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

To chyba jakiś żart :arrow: Chociaż kto ma tam teraz "bruździć", skoro "Stary Niedźwiedź" mocno miesza w gdzie indziej <młotek>
A co puścili :?:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adi

Właśnie w Gadu Radio leciało MODERN TALKING!!! :wink: Mówię wam wracam do Gadu radia w domu no a poza domem to cóż - trza liczyć na łut szczęścia, że coś się może przypadkiem usłyszy :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
alunia13

Na gadu radio często leci MT I C.C.Catch :D
P:S u was też taka zawierucha?? U mnie już dwa drzewka polaciały :|
Michał

Dr Mabuse pisze:To chyba jakiś żart :arrow: Chociaż kto ma tam teraz "bruździć", skoro "Stary Niedźwiedź" mocno miesza w gdzie indziej <młotek>
A co puścili :?:
Zobacz sobie tutaj http://www.polskieradio.pl/trojka/aktualnosci/?id=39479

Sam tego nie słyszałem, ale dowiedziałem się, że poszło na 100% MT w Trójce. Konkretnie You`re My Heart, You`re My Soul i Cherri Cherri Lady. Nawet CC Catch i Bad Boys Blue było.
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

ale fajna playlista i mt i bbb i ccc sama fajna muza aż by sie chciało posłuchać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Adi

Uuuu. Modern Talking w Radiowej Trójce. Gdzie to zapisać? :shock: Oby to nie był jednorazowy przypadek. :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

:shock: Ale playlista. Szkoda, że to był "Zupełnie inny piątek..." To są prawdziwe "Złote Przeboje" :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Ann
Członek TAFC Polska

Post autor: Ann »

W Gadu radio leci teraz "YMHYMS '84" :D
MY DREAMS COME TRUE :D
ODPOWIEDZ