Modern Talking w mediach

Thomas i Dieter w mediach oraz najciekawsze klipy z YouTube i pokrewnych serwisów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mona Lisa

Post autor: Mona Lisa »

Dzisaj w TVP1 o godz 6:44 w programie "Kawa czy herbata"puścili klip do "China In Her Eyes"
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Adi pisze:A tak na marginesie mała ciekawostka. Znalazłem w necie link na jakich składankach można spotkać Modern Talking. Konkretnie płyta 8 i 9 :D http://www.polishmusic.ca/skok/cds/pols ... o_rad.html
Co prawda do lata daleko no ale :wink:
MT forever :wink:
alunia13

Post autor: alunia13 »

A zauwazyliście, ze w każdym ZetDance leci jakaś piosenka MT??:D O na przykład akurat teraz leci Brother Louie 86 :D
"You can win, If You want..."
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

A to ciekawe :?: Kilka dobrych lat temu Zetkę przekreśliłem, a tu proszę, jakby coś drgnęło. A kiedy leci ZetDance (tylko w soboty czy jeszcze w inne dni)?
Obrazek
Michał

Post autor: Michał »

Do zeszłego tygodnia leciało codziennie, a teraz dali zamiast tego "lige współczesnych hitów"i zet dance leci tylko w soboty 20-24.
alunia13

Tak tylko, ze jak leciała ta "liga hitów" to lecało MT moze dają inne piosenki "między wierszami"?? :?: :D
Michał

Jak wejdziemy na strone radia zet to widzimy w lidze hitów współczesne piosenki. MT to może na wyrównanie poszło.

Zet Dance szło prawie codzinnie i teraz dali je tylko na sobote. Podobną historie ma Disco Party radia złote przeboje, które teraz idzie też tylko w soboty. :(

Modern Talking w tym tygodniu definitywnie odeszło z playlisty radia złote przeboje :(
Awatar użytkownika
tanathos

Post autor: tanathos »

rado Zet jest ok. pamiętam była tak kiedyś "komputerowa lista przebojów" od poniedziałku do piątku, chyba od 18. było na niej "china in her eyes" w wersji wokalnej. pamiętam ze "china.."czesto była na 1 miejscu tej listy i że była jednym z najdłużej utrzymujacych sie na liście utworów.

najpiękniejsze czasy to "hop-bęc" na rmfie, za pana Jędrycha. on chyba lubił MT.. za jego "prezydencji" na listę trafiał kazdy singiel Modernów, i każdy opatrzony był ciepłym komentarzem prowadzącego.
A jak powiedział Wieczny Prezydent:
"w niezmiennej wojnie pomnażajcie treść"
jkris

Post autor: jkris »

tanathos pisze:najpiękniejsze czasy to "hop-bęc" na rmfie, za pana Jędrycha. on chyba lubił MT.. za jego "prezydencji" na listę trafiał kazdy singiel Modernów, i każdy opatrzony był ciepłym komentarzem prowadzącego.
heh, to byl jedyny etap w moim zyciu kiedy w miare regularnie sluchalem radia ;-) nawet glosowalem :lol:
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

ech no ja to rzadko słucham radia innego niż internetowe a z kolei w pracy jestem skazana na RMFFM a tam MT to może z raz spotkałam w ciągu roku :cry:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Michał

Dzisiaj natomiast w stacji Vox Fm w audycji "Markowy Mix Przebojów" Marka Sierockiego mieliśmy 30 minut z zespołem Modern Talking 8) . Poszły: Brother Louie, You Can Win If You Want, Geronimos Cadillac, Atlantis is calling (SOS for Love), Cherri Cherri Lady i You're My Heart You're My Soul. To było przeżycie :D. Wszystko 80s.
alunia13

Ale fajnie szkoda, ze tego nie śłyszałam :( Ale za to teraz własnie w Zet Dance leci You're My Heart.... :D :D :D jeaaaaa :D
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

o holender zazdroszczę niesamowitą chwilą jak dla mnie jest usłyszeć MT w radiu i wiedzie że w tym momencie wiele innych osób słucha właśnie tej piosenki to nie jest to samo co słuchanie z mp3 czy płyty
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
alunia13

Zgadzam sie w 100%... a mój ociec mówi, że to tak samo jak z płyty...ale on niewie jak to jest dla prawdziwego fana usłyszeć jego ulubiony zespół w radiu.... :twisted:
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

only love pisze:usłyszeć MT w radiu i wiedzie że w tym momencie wiele innych osób słucha właśnie tej piosenki to nie jest to samo co słuchanie z mp3
No niby racja ale niestety dla kogoś kto nie lubi tego zespołu czy tego typu muzyki to i tak może być albo ściszenie radia albo przełączenie na inną stację. Przynajmniej jak jestem przy jakimś radiu w domu czy samochodzie to ja tak robię, jesli leci jakiś utwór który wyjątkowo drażni moje uszy (ale żeby była jasność - nie dotyczy to Modernu, itp. :D ). Pamiętam ostatnio jakaś Pani tak niemiłosiernie dusiła kota w radio, że właśnie moje uszy tego nie zdzierżyły długo i w domu w kuchni przy zlewie podszedłem szybko do wieży i "pstryk" na inny numerek z inną stacją :D Nawet nie pamiętam jak się ta "artystka" nazywa. Ale oczywiście też poprawia mi się humor jak słyszę coś "z naszych" to odrazu podgłaśniam bardziej :wink:
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

heh no cóż ale chyba mało jest takich osób co nie lubią MT itp aż tak żeby radio wyłącza lub przyciszać. już prędzej chyba dużej ilości ludzi nasza ulubiona muzyka jest obojętna. ja sama też czasem zmieniam stację lub wyłączam radio gdy słyszę hip-hop bo mnie on denerwuje, czasem wydaje mi sie ze lepiej jest posłucha obrad sejmu :lol: :lol: a z kolei słyszał ktoś BBB na rmffm??? bo ja jakoś nie

It's tearing me apart
Playing it's so hard
ODPOWIEDZ