To nie powinno być trudne.
Wiadomo, że jedynym autorem utworów MT w latach 80 był Dieter Bohlen, ale w jednym utworze razem z Dieterem tekst do piosenki napisał ktoś jeszcze. I tu pada moje proste pytanie: jak nazywa się ta osoba? o jaką piosenkę chodzi? na jakim albumie ukazał sie ten utwór? dla jakiego innego zespołu ta osoba pisała teksty?
na to ostatnie pytanie nie trzeba odpowiadać
noo to zatkało mnie... tak to jest, jak sie człowiekowi nie chce czytać...
hmm to może inne proste pytanie, ale nie wiem czy było jush zadane:
który album BS osiągnął najwyższe miejsce na niemieckiej liście top 100 i które to było miejsce.
nooo niezły jestem!
a może: w Ile piosenek w MT napisał Thomas, a w ilu był autorem jedynie słów? jak to było, to niech autor poprzedniego pytania zada zagadkę za mnie.. a ja w tym czasie przejrzę poprzednie posty .
Thomas napisał dla MT następującer piosenki: Love Is Like A Rainbow, For Always And Ever, Love Is Forever, I Need You Now, Love To Love You oraz jest autorem słów do It Hiurts So Good i I'll Never Give You Up. Pozdrowienia dla wszystkich
nooo udalo się... Atlantis gratuluje prawidłowej odpowiedzi!! Twoja kolej na męczenie się z zadawaniem zagadki . Swoją drogą zadanie zagadki, która jeszcze się nie pojawiła jest równie trudne jak odgadywanie
Widzę, że nikt się nie śpieszy z odpowiedzią.
Ray Tango to Sylverter Stallone . Dieter bał się go, bo... przespał się z jego żoną i nie był pewien czy mr. Rambo przypadkiem nie wparuje do pokoju .
A ja poproszę o podanie tytułu ostatniego oficjalnie wydanego i oficjalnie wyprodukowanego przez Dietera singla, który nie dotarł do czołowej dziesiątki listy najlepiej sprzedających się singli w Niemczech.