Trevor Taylor z BBB nie żyje :-(

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
Mike

Trevor Taylor z BBB nie żyje :-(

Post autor: Mike »

Jest nam niezmiernie przykro poinformować Was, iż Trevor Oliver Taylor zmarł na atak serca 19 stycznia 2008 r.

Trevor i Jego głos na zawsze pozostanie w naszej pamięci!!!

R.I.P. Trevor!!!

BBB TEAM
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Szok !!! Kolejna wielka postać lat 80tych odeszła.Kohler z SIB, teraz on.Tym bardziej jest mi smutno,iż dla mnie to był najlepszy i najbardziej charakterystyczny wokal BBB !!!
Awatar użytkownika
Prophet5

Post autor: Prophet5 »

Robert73, dokładnie to chciałem także napisać. Köhler, teraz Taylor, który i dla mnie był jedynym "prawdziwym" Bad Boys Blue.
Awatar użytkownika
RobinHood

Post autor: RobinHood »

No niestety zabierają się chłopaki z tego świata, show business ich wykończył :-(
Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.
Ja łączę teorię z praktyką; nic nie działa i nie wiem dlaczego.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

A ja myślałam,że tylko w naszym kraju jest taka plaga umieralności w wieku 40-55 lat.

To straszne i przygnębiające...

Głos Trevor'a to jeden z najbardziej charakterystycznych głosów w muzyce,tak uważam.
I szkoda,że odszedł z zespołu tak wcześnie,lubiłam ten głos...nadal lubię...nie ujmując oczywiście John'owi.

http://www.badboysblue.eu/index_pl.html
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Mnie tez dzisiaj zrobilo sie smutno....Szkoda,szkoda.....
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

o holera !!!!!!!!!! mam nadzieję ze to nie jest początek i że sie nie posypią kolejne ważne postacie lat 80tych . co jak co jestem w szoku jak to przeczytałam i nie wiem co pisać. ale mam nadzieję ze thomas i dieter zostaną z nami jeszcze dłuuuugo dłuuuuuugo
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

:cry:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Nie moge w to uwierzyc ! :( dzien w dzien tragedie... :(
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Blue Forever
Kontakt:

Post autor: Blue Forever »

Kurcz jakie to smutne, część BBB odeszła. Dopiero w tym momencie się to naprawdę czuje, bo tak to zawsze miało się świadomość, że chłopaki są. Mogli do siebie dzwonić, mogli sie spotkać. Ja zawsze marzyłem, że kiedyś wszyscy członkowie sie spotkają i dadzą razem kilka koncertów. W tym momencie jest to już niemożliwe.
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

No napewno jest to niepowetowana strata dla muzyki lat 80 -tych. Był jedną z czołowych postaci muzyki POP lat 80-tych a nawet ostatnich lat. :(
Swoim głosem potrafił ujmująco bawić rzeszę fanów a na pewno muzyka BBB jak i Modern Talking miała/ma znaczący wpływ na rozwój współczesnej muzyki POP-owej, danc'owej. I również ten artysta otworzył drzwi do nowych brzmień w muzyce. :x
Jego dorobkiem artystycznym można byłoby obdzielić kilkudziesięciu twórców muzyki POP. Myślę, że pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako ten jeden z bad-boysów. :(
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
ODPOWIEDZ