Trevor Taylor z BBB nie żyje :-(
-
Mike
Trevor Taylor z BBB nie żyje :-(
Jest nam niezmiernie przykro poinformować Was, iż Trevor Oliver Taylor zmarł na atak serca 19 stycznia 2008 r.
Trevor i Jego głos na zawsze pozostanie w naszej pamięci!!!
R.I.P. Trevor!!!
BBB TEAM
Trevor i Jego głos na zawsze pozostanie w naszej pamięci!!!
R.I.P. Trevor!!!
BBB TEAM
- RobinHood
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
A ja myślałam,że tylko w naszym kraju jest taka plaga umieralności w wieku 40-55 lat.
To straszne i przygnębiające...
Głos Trevor'a to jeden z najbardziej charakterystycznych głosów w muzyce,tak uważam.
I szkoda,że odszedł z zespołu tak wcześnie,lubiłam ten głos...nadal lubię...nie ujmując oczywiście John'owi.
http://www.badboysblue.eu/index_pl.html
To straszne i przygnębiające...
Głos Trevor'a to jeden z najbardziej charakterystycznych głosów w muzyce,tak uważam.
I szkoda,że odszedł z zespołu tak wcześnie,lubiłam ten głos...nadal lubię...nie ujmując oczywiście John'owi.
http://www.badboysblue.eu/index_pl.html
- only love
- Kontakt:
o holera !!!!!!!!!! mam nadzieję ze to nie jest początek i że sie nie posypią kolejne ważne postacie lat 80tych . co jak co jestem w szoku jak to przeczytałam i nie wiem co pisać. ale mam nadzieję ze thomas i dieter zostaną z nami jeszcze dłuuuugo dłuuuuuugo
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Blue Forever
- Kontakt:
Kurcz jakie to smutne, część BBB odeszła. Dopiero w tym momencie się to naprawdę czuje, bo tak to zawsze miało się świadomość, że chłopaki są. Mogli do siebie dzwonić, mogli sie spotkać. Ja zawsze marzyłem, że kiedyś wszyscy członkowie sie spotkają i dadzą razem kilka koncertów. W tym momencie jest to już niemożliwe.
- Adi
No napewno jest to niepowetowana strata dla muzyki lat 80 -tych. Był jedną z czołowych postaci muzyki POP lat 80-tych a nawet ostatnich lat.
Swoim głosem potrafił ujmująco bawić rzeszę fanów a na pewno muzyka BBB jak i Modern Talking miała/ma znaczący wpływ na rozwój współczesnej muzyki POP-owej, danc'owej. I również ten artysta otworzył drzwi do nowych brzmień w muzyce.
Jego dorobkiem artystycznym można byłoby obdzielić kilkudziesięciu twórców muzyki POP. Myślę, że pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako ten jeden z bad-boysów.
Swoim głosem potrafił ujmująco bawić rzeszę fanów a na pewno muzyka BBB jak i Modern Talking miała/ma znaczący wpływ na rozwój współczesnej muzyki POP-owej, danc'owej. I również ten artysta otworzył drzwi do nowych brzmień w muzyce.
Jego dorobkiem artystycznym można byłoby obdzielić kilkudziesięciu twórców muzyki POP. Myślę, że pozostanie na zawsze w naszej pamięci jako ten jeden z bad-boysów.