Poszukuje składanki The Best Projects Of Dieter Bohlen

Szukasz piosenki? Chcesz zidentyfikować jakieś nagranie? Pisz tutaj.
ODPOWIEDZ
Piotr

Poszukuje składanki The Best Projects Of Dieter Bohlen

Post autor: Piotr »

Drodzy Fani! :D
Czy ktos z Was posiada może w swoich zbiorach składanke nie dostępną nigdzie przynajmniej dla mnie
The Best Project Of Dieter Bohlen :( , na której znajduja się takie oto piosenki Mistrza :D :

1.Sheree - Ronnie Talk To Russia! 5:36
2.The Clock-Work Toys - No 1 Hit Medley 6:28
3.Copy Right - You Can In If You Want (Adult Mix) 9:50
4.Heaven Knows - Lucky Guy 6:27
5.Joe Lockwood - Hey You 6:57
6.John Christian - Ebony Eyes (Maxi Version) 5:46
7.Lift Up - Diamonds Never Made A Lady 6:33
8.Man-X - Waiting So Long 4:52
9.Optimal - Kimi Gasuki 3:35
10Ryan Simmons - Lucky Guy (Special DJ Mix) 8:17
11.Secret Star - Jump In My Car 4:05
12.Sheree - Ronnie Talk To Russia! (Instrumental) 3:35

Interesowała by mnie tylko opcja CD nie MP3.
Bardzo mi zależy na tym wydawnictwie, chodź zdaje sobie sprawe jakie ono jest drogie.
Zamieszczam to ogłoszenie dlatego, że wieżę , iż ktoś to posiada i może mi pomoże je zdobyć.
Pozdrawiam wszystkie Fanki i Fanów :D
Dieter Bohlen
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

Proszę bardzo.
http://www.allegro.pl/item301310600_die ... we_cd.html
Cena trochę wysoka,ale może się ktoś skusi.
Piotr

Drogi Robercie73 :D
Tyle to ja tez widziałem i wiem, także bardzo sie namęczyłeś z oferowaniem pomocy mojej osobie :lol:
Dieter Bohlen
kaczanoga

Post autor: kaczanoga »

Piotr pisze:Drogi Robercie73 :D
Tyle to ja tez widziałem i wiem, także bardzo sie namęczyłeś z oferowaniem pomocy mojej osobie :lol:
Dlaczego "Drogi Fanie" Dietera Bohlena nie napiszesz wprost, że oczekujesz propozycji w formie kopii za 10 zł?! Może nie każdy jest tak domyślny.... :wink:
Piotr

Drogi Kaczanogo :D
Nie kupuję i nie handluję. Wymieniam się po przyjacielsku płyta za płytę, :D jeśli mam coś, co zainteresuje drugą osobę.
Dieter Bohlen
kaczanoga

Post autor: kaczanoga »

Piotr pisze:Drogi Kaczanogo :D
Nie kupuję i nie handluję. Wymieniam się po przyjacielsku płyta za płytę, :D jeśli mam coś, co zainteresuje drugą osobę.
Przykro mi ale ja Ci nie pomogę bo nie uprawiam "przyjacielskiego" piractwa :x Dla mnie jako Fana liczy się tylko oryginał albo wcale, nie uznaję półśrodków w postaci CD-Rów ani MP3. Zbieram sukcesywnie płyty już od kilkunastu lat i jeszcze wiele pozycji mi brakuje i wątpię, czy w ogóle uda mi się je kiedyś zdobyć?

W ogóle to jaki sens ma kupowanie czy jak to nazywasz "przyjacielska wymiana" piratów jak równie dobrze można to wszystko ściągnąć za darmo z sieci, wystarczy tylko poszukać?

Proponuję zacząć robić to samo a po czasie stwierdzisz, że o wiele więcej przyjemności daje zdobycie, czasem nawet kosztownej płyty niż bezsensowne ściąganie MP3 z sieci. Na allegro i ebayu można kupić prawie wszystko i to czasem za "grosze", trzeba być tylko wytrwałym w poszukiwaniach.

Nie mnie jednak oceniać Twoje postępowanie.

pozdrawiam
kaczanoga
Piotr

Drogi Kaczanogo :D
Ja też nie uznaje ściągania z sieci MP3, ponieważ chodzi mi o jakość wykonania.
kaczanoga pisze:. Na allegro i ebayu można kupić prawie wszystko i to czasem za "grosze", trzeba być tylko wytrwałym w poszukiwaniach.
Są sytuacje w życiu, że nie ma się nawet tych "groszy".
Dieter Bohlen
Awatar użytkownika
Robert73

Post autor: Robert73 »

W takim razie panie Piotrze napisz maila do sprzedające,może po przyjacielsku wymieni się płyta za płytę. :)
Awatar użytkownika
BlueRobson

Post autor: BlueRobson »

Nie jestem zwolennikiem piractwa ale jak nazwać piractwem zrobienie kopii z pirackiej płyty bo takowe właśnie się pojawiają.The Best Project Of Dieter Bohlen,MCD BS Love Suite ,MCD My Bed Is Too Big,Thomasa Barcos de cristal pochodzą w większości z Rosji gdzie sprytny gość dosłownie tłoczy je w profesjonalnej tłoczni płyt a potem rozprowadzane są za dość wysokie sumki niby oryginały z drugiej ręki używane w idealnym stanie lub całkiem jak nowe.The Best Project Of Dieter Bohlen w Rosji kosztuje nowy w folii 30zł.Radzę uważać przy kupowaniu tych pozycji bo z doświadczenia wiem że My Bed Is Too Big to nie zawsze jest My Bed Is Too Big a kasa przepada bezpowrotnie znikając wraz ze sprzedawcą. Z Rosją to mam same baaaaardzo dobre wspomnienia i saaaaame udane transakcje ;) na czele z gościem ze strony Eurodisco Records który po mojej wpłacie wysłał tylko połowę płyt.Siano przepadło.
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Akurat jest wątek o różnych komplikacjach zwiazanych z muzyka Bohlena, wiec zadaje pytanie:

Czy istnije składanka Modern Talking, która przedstawia się następująco:

1. YMHYMS
2. YCWIYW
3. Do You Wanna
4. Lucky Guy
5. Cheri Cheri Lady
6. With A Little Love
7. You're The Lady Of My Heart
8. Don't Give Up
9. Brother Louie
10. Just We Two (Mona Lisa)
11. Atlantis Is Calling
12. Hey You
13. Geronimo's Cadillac
14. Sweet Little Sheila
15. Jet Airliner
16. Don't Worry
17. Romantic Warriors
18. Arabian Gold
19. In 100 Years
20. It's Christmas
14. Jet Airliner
:?:
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Mająca jeszcze niebieską okładkę z czarno-białym foto Thomasa i Dietera?

Tak, istnieje taka kompilacja - do kupienia kiedyś TYLKO na Stadionie X-lecia w Warszawie w cenie 10 zł :]
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Byłem ciekawy odzewu i w ten sposób moje wątpliwości zostały rozwiane.
Otóż takową komplikacje kiedyś posiadałem 8) , a potem nie mogłem już tej płyty odtworzyć, niestety...
Akurat okładki nie miałem mozliowści nigdy zobaczyć, gdyz płytke ktos kupił moim rodzicom jako bodajże ,,prezent'' i wylądowała w zmieniarce cd. Choć to był ,,pirat'', ale dzieki niemu pokochałem brzminie Bohlena i wokal Andersa. Potem oczywiscie juz kupiłem albumy w prawdziwym sklepie i jestem z nich zadowolony do dzis, bo brzmienie jest cudowne.

Pamietam, ze na płycie było napisane: MODERN TALKING - THE BEST OF
Już domyslam się, kto mógł stworzyc taka składanke, których wtedy było mnóstwo (podobno)... 8)
Szkoda, ze nie ma takiej w sklepach :(
Modern Talking.....i wszystko jasne!
ODPOWIEDZ