Nowy singiel Madonny.

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
Awatar użytkownika
flipper_69

Nowy singiel Madonny.

Post autor: flipper_69 »

Koledzy i koleżanki, co o tym sądzicie? Zanim odsłuchacie to w prawym górnym rogu przełączcie ,,muzyka" na off
http://www.madonnanewera.com/

Przyznam się szczerze, że mnie zatkało...
mihau

Post autor: mihau »

mnie też! you're my heart!
Janusz Piechota

Post autor: Janusz Piechota »

To chyba nie slyszeliscie remixu madonny hung up z podkladem cherry cherry lady!!!!
Johnny
jkris

Post autor: jkris »

Janusz Piechota pisze:To chyba nie slyszeliscie remixu madonny hung up z podkladem cherry cherry lady!!!!
slyszelismy ale on chyba nie jest oficjalny- choc rewelacyjnie zrobiony...
Awatar użytkownika
Adi

Post autor: Adi »

Ciekawe czy prawnicy Dietera to słyszą. Bo są dosyć słynni z tego, że jak tylko dojdą do nich słuchy czy sami wykryją, jeśli jakiś inny artysta ma zaczerpnięty jakiś rytm z piosenki Bohlena to zaraz "drą koty" z nim i to nawet często omijając tryb polubowny idą z tym do sądu z zarzutem plagiatu i odszkodowania.
Przypomina mi się sprawa z programu 24 Stunden chyba z SAT1 czy innego może, jak jeden fan w NIemczech prowadził stronę internetową o Dieterze (coś jak nasza) i ten 16 czy 17-letni chłopak otrzymał po jakimś czasie list do domu, że łamie prawa autorskie w jakimś względzie i sprawa zostanie skierowana do sądu, pomimo zapewnień Dietera w odpowiedzi na list chłopaka, ze Dieter sprawę uznaję za błahą i nie byłą (jak opowiadał ojciec chlopaka) to i tak chłopak otrzymał pozew do sądu o jakieś parenaście Euro <pokręcony> A przed swoim domem Dieter uciekał przed dziennikarzem i wyzwał jednego od idiotów (pamiętam ten program)
A sam Bohlen też nie jest w porządku do końca bo i jemu zarzucano podobne czyny, że jego niektóre utwory są podobne do jakichś sprzed 30 czy 40 lat (chyba przykładowa dawna sprawa z "We have a dream" o ile się nie mylę - jakiś ekspert od dżwięku wykazał na SAT1 w Blitz podobieństwo) Po prostu zdaję relację z tego co widziałem w różnych programach.
You can win if you want, if you really want to win....O come on take the chance!
Obrazek
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

jkris pisze:
Janusz Piechota pisze:To chyba nie slyszeliscie remixu madonny hung up z podkladem cherry cherry lady!!!!
slyszelismy ale on chyba nie jest oficjalny- choc rewelacyjnie zrobiony...
Mnie właśnie najbardziej nurtuje to, że ten remix zdaje się być oficjalnym... :?
Adi pisze:Ciekawe czy prawnicy Dietera to słyszą. Bo są dosyć słynni z tego, że jak tylko dojdą do nich słuchy czy sami wykryją, jeśli jakiś inny artysta ma zaczerpnięty jakiś rytm z piosenki Bohlena to zaraz "drą koty" z nim i to nawet często omijając tryb polubowny idą z tym do sądu z zarzutem plagiatu i odszkodowania..
Jak znam tę panią to nie jest taka naiwna. W przypadku tego rodzaju publikacji można się spodziewać na płycie czegoś w rodzaju: contains a sample "youre my heart.." preformed by Modern Talking.
adamek

Re: Nowy singiel Madonny.

Post autor: adamek »

adamek pisze:
flipper_69 pisze:Koledzy i koleżanki, co o tym sądzicie? Zanim odsłuchacie to w prawym górnym rogu przełączcie ,,muzyka" na off
http://www.madonnanewera.com/

Przyznam się szczerze, że mnie zatkało...
co słychać w tej łupance?? czyżby mi słoń nadepnął na uszy... na tej stronie madonny nie słyszę żźadnej melodii dietera...
ok, jest tam poniżej youre my heart...
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

jak dla mnie REWELACJA!! uwielbiam muzę klubową, ten remiks daje radę! ciekawe tylko na ile sampel z YMHYMS jest częścią remiksu a na ile częścią tego co usłyszymy w radiu...
think for yourself - question authority
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

A przepraszam gdzie to moge odsłuchać ??? Bo nic nie widze
A już mam. Można powiedzieć, że Modern Talking Is Still Alive i żeby tak było do końca :D
Przepraszam. A gdzie można znaleźć ten remix Hung Up z podkładem Cheri Cheri Lady ??? :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
alunia13

Post autor: alunia13 »

Tez bym bardzo chciała posłuchać tego remixu :D może ktos by wrzucił?? :twisted: :D
"You can win, If You want..."
jkris

Post autor: jkris »

alunia13 pisze:Tez bym bardzo chciała posłuchać tego remixu :D może ktos by wrzucił?? :twisted: :D
zapraszam w wiadome miejsce...
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Czyli gdzie panie Jkris :P:P:P ???
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

Skyliner89MT pisze:Czyli gdzie panie Jkris :P:P:P ???
Możliwe, że Pan Jkris ma na mysli portal wrzuta. pl
A co myślicie o nowej płycie Madonny i singlu 4 minutes? Dla mnie singiel jest w miarę, ale płyta się nie udała.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Post autor: Pkmodern »

Peter pisze:Możliwe, że Pan Jkris ma na mysli portal wrzuta. pl
Żadna wrzuta tylko miejsce gdzie na naszym Forum jest "tajemne" miejsce na tego rodzaju niespodzianki...
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Peter

Post autor: Peter »

No cóż nie trafiłem......
Ale wróćmy do tematu. Jak już dyskutujemy o 4 minutes, to dla mnie utwór jest w miarę przyzwoity, choć ja wolałem utwory z Confession on a dancefloor. Nie bardzo mi leży ten gatunek muzyki i ten utwór jest jedynym, który mi się podoba na tej płycie.
Awatar użytkownika
MichałT

Post autor: MichałT »

Dla mnie nowa Madonna to już nie ta Madonna co kiedyś...

Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
ODPOWIEDZ