bad boys blue-i'm not a fool

Rozmowy na temat wykonawców nie współpracujących z Thomasem i Dieterem.
ODPOWIEDZ
jason

bad boys blue-i'm not a fool

Post autor: jason »

witajcie. chcialem Was z apytac o opinie na temat tej piosenki.bo moim zdaniem jest to utwor niedoceniony ktory przeszedl bez echa, a przeciez jest taki piekny.tak naprawde to moim zdaniem jest to chyba najlepsza ich piosenka.i dziwie sie dlaczego na koncertach z albumu THE FIFTH , jest wykonywana tylko LADY IN BLACK I A TRAIN TO NOWHERE.
A więc co sądzicie o tej piosence i ktory utwor z tego albumu najbardziej lubicie?
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

A jakbys tak wrzucil jakiegos linka z ta piosenka,zeby posluchac :P
Awatar użytkownika
punky linsky

Post autor: punky linsky »

THE FIFTH to w mojej opinii wogóle najlepszy album Bad Boys Blue. Ale bardziej niż "I'm not a fool" podobają mi się "Show me the way" i przede wszystkim "No regrets"- jedna z najlepszych piosenek Bad Boysów i też jakby niedoceniana...
think for yourself - question authority
jason

Post autor: jason »

zgadzam się z Tobą Punky Linsky, ze to najlepsza plyta BBB.Tak jak pisalem- najbardziej lubie I'm not a fool , ale reszta piosenek na krążku jest niewiele mniej cudowna. właściwie to cala plyta jest kopalnia hitów i nie ma na niej utworu ktory by odstawał poziomem od pozostalych.
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Ja tez zgadzam się z PUNKY LINSY :lol:
A tu oficjalny link do str.BBB jakbyście chcieli dowiedzieć się czegoś więcej...zwłaszcza o NOWEJ płycie....ponoć NIEBAWEM:

http://www.badboysblue.pl/
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

ooo fajnie znowu będzie czego słuchać
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Only love can break my heart
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
disco-man

Re: bad boys blue-i'm not a fool

Post autor: disco-man »

Bezsprzecznie to jeden z ich najlepszych albumów,jeśli nie najlepszy.Każda piosenka to perełka.Nie ma słabych utworów,każdy jest wyjątkowy.Moje ukochane utwory to Lady in black,Where are you now,Fly away i Love me or leave me-genialne utworki...
fan nr 1

Re: bad boys blue-i'm not a fool

Post autor: fan nr 1 »

poznałem wokaliste bad boys blue osobiście super gość był w suwałkach na koncercie.rewelka
ODPOWIEDZ