Pozdrawiam
Blue System Moskwa '89 - Love Me On The Rocks
- Skyliner89MT
Blue System Moskwa '89 - Love Me On The Rocks
Mam takie pytanie. Ile ludzi było na koncercie Blue System w 1989 roku w Moskwie ??? To co widziałem na teledysku Love Me On The Rocks to fani szaleli za Dieterem 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Skyliner89MT
- Adek
Też podobają mi sie występy BS z Rosji, szczególnie zachowanie fanów, którzy wręcz zwariowali na widok Dietera Bohlena. Z pewnościa był on wtedy w ZSRR jedną z czołowych, najpopularniejszych gwiazd muzycznych (podobnie jak w Polsce
.
Poza tym sam DB wtedy bardzo ciekawie wykonywał piosenki. Najlepszy był początek (widziałem w necie) z utworem ,,Under My Skin''
(w 1991)
Co do liczby publiczności...bardzo wiele osób, chyba 40 000 tam było
No może niedługo wypowie się ktos, kto tam był wtedy w tej Rosiji?
P.S. Co to zachowania Dietera na koncertach (jak dla mnie był rewelacyjny, bo rozkrecił atmosfere) to mam troche watpliowsci, bo chyba wtedy skusił sie na jeden ognisty napoj...

Poza tym sam DB wtedy bardzo ciekawie wykonywał piosenki. Najlepszy był początek (widziałem w necie) z utworem ,,Under My Skin''
Co do liczby publiczności...bardzo wiele osób, chyba 40 000 tam było
No może niedługo wypowie się ktos, kto tam był wtedy w tej Rosiji?
P.S. Co to zachowania Dietera na koncertach (jak dla mnie był rewelacyjny, bo rozkrecił atmosfere) to mam troche watpliowsci, bo chyba wtedy skusił sie na jeden ognisty napoj...
Modern Talking.....i wszystko jasne!