Wczoraj w radiu usłyszałem, że w jutrzejszej Gazecie Wyborczej będzie płyta z przebojami dyskotekowymi na sylwestra, wśród wykonawców, którzy będą na tej płycie spiker zapowiadał Modern Talking.
Sylwestrowe Hity – Wonderful Disco Evergreens" wypełniona hitami znanymi z dyskotek ukaże się 31 grudnia. Będzie ją można kupić za niecałe 6 złotych wraz z Gazetą Wyborczą . Płyta będzie jednocześnie zapowiedzią nowej muzycznej kolekcji Gazety - Hity Karnawałowe, która rusza 3 stycznia 2008 roku.
Czy ktoś wie więcej na ten temat, ciekawe jaką piosenkę Modern Talking wybrali na składankę. Chyba pierwszy raz się spotykam z tym, żeby w dodatku do gazety można było znaleźć coś z Modern Talking.
Modern Talking w Gazecie Wyborczej na płycie "Sylwestro
- Dubler
- Soldier
- only love
- Kontakt:
hmm też o tym słyszałam ale nie potrzeba mi kupować tej płyty bo mam już kolekcję piosenek z lat 80tych a i z modern talking też mam wszystko
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- MT_Online
- Kontakt:
- Maro_D
Dali "Brother Louie". Napisali na jednej stronie, że to legenda lat 80-tych, ale...dadzą wersję z 1998 roku i to jeszcze z Ericiem Singletonem.
No brawo poprostu...<klask-klask>
No brawo poprostu...<klask-klask>
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
- only love
- Kontakt:
o bożeeee

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard