Modern Talking w Gazecie Wyborczej na płycie "Sylwestro

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dubler

Modern Talking w Gazecie Wyborczej na płycie "Sylwestro

Post autor: Dubler »

Wczoraj w radiu usłyszałem, że w jutrzejszej Gazecie Wyborczej będzie płyta z przebojami dyskotekowymi na sylwestra, wśród wykonawców, którzy będą na tej płycie spiker zapowiadał Modern Talking.

Sylwestrowe Hity – Wonderful Disco Evergreens" wypełniona hitami znanymi z dyskotek ukaże się 31 grudnia. Będzie ją można kupić za niecałe 6 złotych wraz z Gazetą Wyborczą . Płyta będzie jednocześnie zapowiedzią nowej muzycznej kolekcji Gazety - Hity Karnawałowe, która rusza 3 stycznia 2008 roku.

Czy ktoś wie więcej na ten temat, ciekawe jaką piosenkę Modern Talking wybrali na składankę. Chyba pierwszy raz się spotykam z tym, żeby w dodatku do gazety można było znaleźć coś z Modern Talking.
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

To nic nowego -wiele razy MT pojawial sie w skladankach na calym swiecie,a jak znam zycie bedzie to zapewne jakis jeden z pierwszych kawalkow np YMHYMS...nie warto sobie tym zawracac glowy-poprostu kup ta gazete jutro a sam sie przekonasz.Wesolej zabawy w SYLWKA ! :D
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hmm też o tym słyszałam ale nie potrzeba mi kupować tej płyty bo mam już kolekcję piosenek z lat 80tych a i z modern talking też mam wszystko
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
MT_Online
Kontakt:

Post autor: MT_Online »

GW to scheiss
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

Dali "Brother Louie". Napisali na jednej stronie, że to legenda lat 80-tych, ale...dadzą wersję z 1998 roku i to jeszcze z Ericiem Singletonem.

No brawo poprostu...<klask-klask>
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

o bożeeee <młotek> <pokręcony> :/
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
ODPOWIEDZ