Bohlen & Górniak?
- Skyliner89MT
Widziałem już to
. Podoba mi się. Jeszcze dużo jest bardzo dobrych duetów damsko-męskich np:
*Julio Iglesias i Dolly Parton - "When You Tell Me That You Love Me"
*Julio Iglesias i Diana Ross - "All Of You"
*Andrea Bocelli i Sarah Brightman - "Time To Say Goodbye"
*Albano i Romina Power - "Felicita"
*Bee Gees i Celine Dion - "Immortality"
*Enrique Iglesias i Whitney Houston - "Could I Have This Kiss Forever"
*Enrique Iglesias i Kelis - "Not In Love"
*Kylie Minogue i Jason Donovan - "Especially For You"
Pozdrawiam
*Julio Iglesias i Dolly Parton - "When You Tell Me That You Love Me"
*Julio Iglesias i Diana Ross - "All Of You"
*Andrea Bocelli i Sarah Brightman - "Time To Say Goodbye"
*Albano i Romina Power - "Felicita"
*Bee Gees i Celine Dion - "Immortality"
*Enrique Iglesias i Whitney Houston - "Could I Have This Kiss Forever"
*Enrique Iglesias i Kelis - "Not In Love"
*Kylie Minogue i Jason Donovan - "Especially For You"
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
-
jkris
tak jak uwielbiam Sarah Brightman tak nie lubie tej piosenkiSkyliner89MT pisze:*Andrea Bocelli i Sarah Brightman - "Time To Say Goodbye"
http://pl.youtube.com/watch?v=QhSL7Zhw54s
- only love
- Kontakt:
wielkie dzięki za życzonka i tobie jak i ArCrackowi. Za prawdę powiadam wam ze jak modern talking tylko powstało to ja juz byłam na świecie, co prawda byłam jeszcze mała ale wiedziałam co należy do dobrej muzy i wtedy to najchętniej słuchałam kaomy samanthy fox. Nop scorpions modern talking czy cc catch były dla mnie za trudne do wymówienia więc nie umiałam powiedzieć siostrze jakiej jeszcze bym sobie muzy posłuchała. ale fakt faktem że piosenki owe ich piosenki zostały w mej pamięci i jak się dowiedziałam tylko kto je wykonuje to zdobyłam płyty teraz mam dyskografię modern talking scorpions bad boys blue i innych i sobie słuchamSkyliner89MT pisze:To wszystkiego najlepszego Only Love z okazji urodzin Very Happy Widzisz Only Love Ci starsi myślą, że nie znamy się na muzyce, że jesteśmi gorsi od nich. Żałosne !!!.
to fakt ani szczesniak ani gorniaczka nie osiągnęli aż tyle co MT bo żadne z nich nie miało aż tyle świetnych piosenek ani aż tyle sprzedanych płyt ani nawet aż tylu fanów na całym świecie co modern talking. ja z polskich wykonawców mało słucham a z tego co wymieniłeś to lubię tylko Lady pank.Skyliner89MT pisze:A Szcześniaka za co mam przepraszać. Nie rozśmieszaj mnie Moonwalker. Górniak i Szcześniak nigdy nie odniosą takiego sukcesu jak Modern Talking. Nigdy !!!. Z polskiej sceny muzycznej to ja słucham Boys, Stachurskiego, Lady Pank, Wilki i jeszcze tam paru.
Ostatnio zmieniony sob gru 22, 2007 22:37 przez only love, łącznie zmieniany 1 raz.
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- only love
- Kontakt:
co jak co ale to że czasem się ktoś na tym forum pokłóci uważam za normalne zresztą mi jak wiadomo tez zdarzyło się uczestniczyć w kłutni
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
jkris
- only love
- Kontakt:
hmm lubię lady pand odnośnie pojedynczych piosenek a to z kolei oznacza że nie zagłębiam się w ich życie czy też znam i lubię pełną dyskografię poza tym chyba nie były one aż tak przytłaczająco głośne jak wybryk górniaczki z hymnem bo jakoś nie przypominam sobie żebym słyszała o podobnym wybryku lady pank choć nie wątpię że mają oni coś na sumieniu i pomimo ze oni mają lepszą muzę od górniaczki to ich nie bronię
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
jkris
mysle, ze jednak gorniak ma duzo lepsza muzyke a co do wybrykow LP to notorycznie dewastuja hotele, swego czasu glosne bylo pokazanie przez Borysewicza swojego przyrodzenia podczas koncertu czy tez ostatni fakt kiedy to po pojaku (bo tak wygladaja ich koncerty) rzucil w dziewczyne butelka za co ma sprawe... mysle, ze hymn Gorniakowej to pikus tyle, ze rozdmuchany i tyle. mnie sie jej wersja podbala... swoja droga malo kto wie, ze dyrygowal wowczas Koreanczyk i to on spowodowal, ze Mazurek zamienil sie w marsza zalobnego...only love pisze:hmm lubię lady pand odnośnie pojedynczych piosenek a to z kolei oznacza że nie zagłębiam się w ich życie czy też znam i lubię pełną dyskografię poza tym chyba nie były one aż tak przytłaczająco głośne jak wybryk górniaczki z hymnem bo jakoś nie przypominam sobie żebym słyszała o podobnym wybryku lady pank choć nie wątpię że mają oni coś na sumieniu i pomimo ze oni mają lepszą muzę od górniaczki to ich nie bronię
-
jkris
to chyba nie slyszalas kiepskiego spiewania. nikt jej nie moze zarzucic, ze falszowala- zarzucono jej, ze zmienila oryginal spiewajac to w swoim stylu. ale to co najbardziej razi w tym wykonaniu to nie falszowanie tylko powolne tempo- sprobuj sama zaspiewac nasz hymn w takim tempie...alunia13 pisze:A mi sie wydaje, że dyrygowanie niemiało nic wspólnego z tym, że zaspiewała to najgorzej jak sie dalo. Poprostu to była klapa i tyle
nie ma w Polsce lepszej wokalistki, taki jest fakt...
- Mateusz
Choć ja za najlepszą wokalistke polską uznaję i bede uznawał Magde z zespołu Goya to równiez cenię zasługi Edyty dla polskiej muzyki i choć nie lubie jej zachowań które czasami wydają się conajmniej dziwaczne to wokalnie prezentuje się swietnie a hymn to żadna wpadka, ludzie zrobili z tego aferę której nie było. Z nowych kawałków ten lubie http://youtube.com/watch?v=KPKeTZbNf8g
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Skyliner89MT
Hymn Polski to powinien śpiewać Marek Torzewski, a nie Górniak. Ja się zdziwiłem jak dowiedziałem się, że na Mistrzostwa Świata 2002 w Piłce Nożnej w Korei i Japoni hymn zaśpiewa Górniak. Tylko wioche zrobiła. A Torzewski idealnie się nadaje do zaśpewania hymnu
:D:D
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Skyliner89MT
-
jkris
torzewski jest tenorem wiec pewnie dalby rade choc jestem ciekawy jakby to wygladalo gdyby mial zaspiewac do tak wolnego podkladu przy jakim spiewac musiala Gorniak... tez pewnie by mowili, ze przez niego polscy pseudopilkarze odpadli w przedbiegachSkyliner89MT pisze:Nikt nie protestuje. A to ciekawe....
![]()
![]()
- Skyliner89MT