Feliks Maliszczak
- Soldier
Feliks Maliszczak
- Adi
Wiecie co Ja się sam zastanawiam co się dzieje z dawno niewidzianymi tutaj fanami? Wiecie różnie w życiu bywa. Nieraz ludzie nie mają po prostu dostępu do kompa w innym krańcu świata a i czasem sobie myślałem, ze niektórzy mogli też zejść nieprzewidzianie z tego świata.
Wiadomo, różne przypadki chodzą po ludziach. A inni po prostu albo zmieniają pseudonim albo całkiem zrezygnowali z tego forum i im przeszła BOHLENOMANIA czy też THOMASO-MANIA ![Dobre :] :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- only love
- Kontakt:
heh no różne rzeczy się zdarzają ja np też musiałam z paru innych rzeczy zrezygnować ale tutaj jeszcze bywam choć nie zawsze mogę. a może to właśnie brak czasu na hobby przyczynia się do tego
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Mateusz
Ja korzystając z okazji również chciałem zapytać czy gość o ksywie "Arikeny" który zaglądał dawno temu jeszcze do ksiegi gości na stronie Sebastiana Pawelca bywa na tym forum? Dzięki bracie za pomoc w dawnych czasach gdy jeszcze nie miałem szybkiego internetu za pomoc w skompletowaniu paru rzeczy! Pozdrwiam!
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
- Elltoja
- only love
- Kontakt:
... nie kracz nie kracz

http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard