Bohlen & Górniak?

Tutaj prowadzimy generalną dyskusję na temat Dietera i jego muzyki.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Bohlen & Górniak?

Post autor: Skyliner89MT »

Co sądzicie o współpracy Edyty Górniak z Dieterem Bohlenem :D:D:D ??? Jak by do niej doszło to napewno by było ciekawie. Edyta ma wspaniały głos, pięknie śpiewa no i czysto śpiewa po angielsku, co rzadko się zdarza polskim artystom muzycznym. Ciekawy duet co nie ???. You're My Heart, You're My Soul w wersji z Edytą, You Are Not Alone z wersji z Edytą, albo całkiem nowa piosenka napisana właśnie dla Edyty przez geniusza Dietera :D
Czekam na Wasze opinie co na ten temat sądzicie :D
Pozdrawiam :D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
venturak

Post autor: venturak »

śpiewać śpiewa ładnie, ale te cyrki z nią (hymn Polski, potem obrażanie się na dziennikarzy, potem przepraszanie, pokazanie gazetom dziecka, którego tyłek był w kupie), to bardzo niesmaczne ;/
Бяла нощ, бяла луна, две тела, сенки от рая
alunia13

Post autor: alunia13 »

Ja zgadzam się z przedmówcą... chociaż osobiscie nie lubie Edyty Górniak to może może cos by z tego niezłego wyszło... :twisted:
"You can win, If You want..."
jkris

Re: Bohlen & Górniak?

Post autor: jkris »

Skyliner89MT pisze:Co sądzicie o współpracy Edyty Górniak z Dieterem Bohlenem :D
... albo całkiem nowa piosenka napisana właśnie dla Edyty przez geniusza Dietera :D
przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-baby ;-)
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

jkris pisze:przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-baby
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: Szmelc powiadasz :?: :?: :?:. I to jest fan Modern Talking. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!! Słabe teksty :shock: :shock: :shock: :shock: <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> AHAHAHAHAHAHAHHAA. Jak byś znał angielski to byś taki bzdur nie pisał. Szmelc, słabe teksty nie no szokkkkkkkkkk. I to mówi gościu który jest dobrze po 30. Żalllllllllllll :/ :/ :/ . Nie spodziewałem sie tego po Tobie Jkris. Gdyby Bohlen pisał szmelce czy słabe teksty to by z Modern Talking nie sprzedał 120 mln płyt. Inni artyści muzyczni by nie chcieli żeby Bohlen pisał dla nich teksty. Policz sobie ile Dieter Bohlen wylansował gwiazd (np. C. C. Catch, gdyby nie Bohlen to C.C. Catch nigdy by nie powstało) hitów czy przebojów (np. Midnight Lady dla Chrisa Normana) Więc zastanów się Jkris co piszesz. A co Edyta Górniak to wielmożna pani. AHAHAHAHAHAHA. Nie przepadam za nią, ale duet z Dieterem byłby napewno ciekawy.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Skyliner89MT, od tego momentu będę kasował nie powtarzające się emotki z Twoich postów ale całe posty, w których takie serie się pojawią. Nie raz przecież prosiłem żeby tego nie robić, to nie blog ani GG.

Co do tekstów, to sam Bohlen przyznaje, że są bardzo proste i ich celem jest współgranie z melodią. "Och, och, och, och, pozwól mi być twym kochankiem, romantyczni wojownicy, taaak wieczorem" <- głębokie i ambitne...

A co do współpracy - ona pewnie podobnie jak Szcześniak ma go za gościa od kiepskich, choć skocznych piosenek, on pewnie nawet nie wie kto to jest Edyta Górniak...
Jak piszesz tak cię widzą.
Awatar użytkownika
phantomas
Kontakt:

Post autor: phantomas »

Swiete slowa jkris, zwlaszcza te dotyczace tekstow :) Oczywiscie ten temat to tylko gdybanie, nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia.
Stawiam świat na głowie do góry nogami, na odwrót i wspak bawię się słowami
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

a ja jakos tego nie widze... <pokręcony>
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

Dla mnie wielki dramat to sama Edyta Górniak...
Spokojem można kamień ugotować...
jkris

Skyliner89MT pisze:
jkris pisze:przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-baby
Szmelc powiadasz :?: :?: :?:. I to jest fan Modern Talking. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!! Słabe teksty :shock: :shock: :shock: :shock: <młotek> <młotek> <młotek> <młotek> <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony> AHAHAHAHAHAHAHHAA. Jak byś znał angielski to byś taki bzdur nie pisał. Szmelc, słabe teksty nie no szokkkkkkkkkk. I to mówi gościu który jest dobrze po 30. Żalllllllllllll :/ :/ :/ . Nie spodziewałem sie tego po Tobie Jkris. Gdyby Bohlen pisał szmelce czy słabe teksty to by z Modern Talking nie sprzedał 120 mln płyt. Inni artyści muzyczni by nie chcieli żeby Bohlen pisał dla nich teksty.
dziecko...
gosc, ktory jest dobrze po 30stce ma 31 lat a bycie fanem piosenek MT nie ma nic wspolnego z krytyka beznadziejnych piosenek, ktore Bohlen pisze przez ostatnie lata.
teksty Bohlena sa słabiutkie i chyba nikomu to tutaj nie przeszkadza- do piosenek dyskotekowych sie nadaja- latwo sie je zapamietuje...
co do mojej znajomosci angielskiego to tak sie sklada, ze jedna ze szkol konczylem pare lat temu w Londynie wiec daje rade :lol:
a na koniec chlopcze, zaufaj facetowi, ktory jest grubo po 30stce, bo ma 31 lat :lol: - MT nie sprzedali 120mln plyt dzieki tekstom piosenek tylko dzieki muzyce- powiem wiecej, sprzedaliby pewnie duzo wiecej gdyby te teksty byly na wyzszym poziomie, bo akurat to ich dyskwalifikowało na wyspach...
co do Górniak- ona od lat trzyma pozniom i nie zdarzylo jej sie zapiewac niczego zenujacego...
Skyliner89MT pisze: Edyta ma wspaniały głos, pięknie spiewa no i czysto spiewa po angielsku, co rzadko się zdarza polskim artystom muzycznym.
Skyliner89MT pisze: A co Edyta Górniak to wielmożna pani. AHAHAHAHAHAHA. Nie przepadam za nią...
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

ehehehe :) toś gościa załatwił tymi cytatami ostatnimi :mrgreen:

Ja tam nie slucham Edyty za bardzo ale pare rzeczy zaśpiewała takich że ciary przechodza, natomiast jej zycie osobiste mnie nie interesuje.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Gdyby zaśpiewała YMHYMS, to obawiam się, że byłoby to nie do słuchania - byłaby to "New Vyjec Version 2012 <młotek> ". Wydaje mi się natomiast, że bardziej pasowałaby do obecnego repertuaru Dietera (i piszę to całkowicie poważnie) - bo ma tendencje do wycia podobne do Ivony Cartofel czy obecnego Marka Medlocka. Z tym, że ja bym tego nie kupił :> ale z drugiej strony szacunek do Dietera nie pozwoliłby mi przejść obok tych jego dokonań obojętnie.

Na szczęście to tylko czysto teoretyczne dywagacje :wink:
Obrazek
jkris

Dr Mabuse pisze:Wydaje mi się natomiast, że bardziej pasowałaby do obecnego repertuaru Dietera (i piszę to całkowicie poważnie) - bo ma tendencje do wycia podobne do Ivony Cartofel czy obecnego Marka Medlocka.
wlasnie za to wycie tak bardzo ja lubie ;-) robi to cudownie ;-) natomiast jesli juz mialbym wyobrazic ja sobie w repertuarze Bohlena to absolutnie nie w tych ostatnich "cudenkach" a w szybkich, dyskotekowych rytmach...
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Widze, że Was smieszy co napisałem, ale cóż można powiedzieć. Jestem fanatykiem. A to już sprawa drugo rzędna. A co do tych emotkionek. To napisałem tyle żeby wyrazić swoje emocje. A jak coś się nie podoba. To moge wogule się nie wypowiadać na forum <bezradny>
jkris

Skyliner89MT pisze:A jak cos się nie podoba. To moge wogule się nie wypowiadać na forum <bezradny>
no juz sie tak nie obrazaj ;-)
co do bycia fanatykiem to zaufaj, ze z wiekiem Ci to minie ;-) - kto jak kto ale taki starzec jak ja to wie najlepiej :roll: :wink:
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Ja Cie zapewniam, że to mi nie minie. Nawet jak będe miał 80 lat to i tak będe słuchał Modern Talking z zapałem. Modern Talking będe słuchał do końca swoich dni.
ODPOWIEDZ