Czekam na Wasze opinie co na ten temat sądzicie
Pozdrawiam
przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-babySkyliner89MT pisze:Co sądzicie o współpracy Edyty Górniak z Dieterem Bohlenem
... albo całkiem nowa piosenka napisana właśnie dla Edyty przez geniusza Dietera![]()
jkris pisze:przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-baby
dziecko...Skyliner89MT pisze:Szmelc powiadaszjkris pisze:przypuszczalnie ten geniusz napisalby taki sam szmelc jakim raczy nas przez ostatnie lata a Gorniak chyba by umarla gdyby ktos kazal jej spiewac piosenki z takimi slabymi tekstami pt motion-devotion, maybe-baby![]()
![]()
. I to jest fan Modern Talking. AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHA !!!!!!!!!!!!!!!! Słabe teksty
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AHAHAHAHAHAHAHHAA. Jak byś znał angielski to byś taki bzdur nie pisał. Szmelc, słabe teksty nie no szokkkkkkkkkk. I to mówi gościu który jest dobrze po 30. Żalllllllllllll
![]()
![]()
. Nie spodziewałem sie tego po Tobie Jkris. Gdyby Bohlen pisał szmelce czy słabe teksty to by z Modern Talking nie sprzedał 120 mln płyt. Inni artyści muzyczni by nie chcieli żeby Bohlen pisał dla nich teksty.
Skyliner89MT pisze: Edyta ma wspaniały głos, pięknie spiewa no i czysto spiewa po angielsku, co rzadko się zdarza polskim artystom muzycznym.
Skyliner89MT pisze: A co Edyta Górniak to wielmożna pani. AHAHAHAHAHAHA. Nie przepadam za nią...

wlasnie za to wycie tak bardzo ja lubieDr Mabuse pisze:Wydaje mi się natomiast, że bardziej pasowałaby do obecnego repertuaru Dietera (i piszę to całkowicie poważnie) - bo ma tendencje do wycia podobne do Ivony Cartofel czy obecnego Marka Medlocka.