Kupie płyty MT

Kupię, sprzedam, zamienie...
ODPOWIEDZ
Joanna Wilczyńska

Kupie płyty MT

Post autor: Joanna Wilczyńska »

Kupię płyty MT, mogą być na kasetach. Nie interesują mnie maxisingle. Proszę o rozsądne oferty.
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

rozsądne oferty mozna znaleźć tutaj
http://allegro.pl/search.php?string=modern+talking

Pozdrawiam
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Joanna Wilczyńska

Post autor: Joanna Wilczyńska »

Dziękuję za pomoc, skorzystam.
jkris

Post autor: jkris »

polecam rowniez www.fan.pl
Awatar użytkownika
ania sznajder

Post autor: ania sznajder »

mam na kasetach wszystkie stare MT od 1 do 6 a także Back For Good , i Alone mogę Ci odstąpić darmo , bo mam wszystkie na CD , podaj maila to się skontaktujemy :)
Awatar użytkownika
dj.arturo

albumy MT

Post autor: dj.arturo »

Potrzebuje kupic 1,3,4,5 album MT na cd.Interesuje mnie tylko oryginał (HANSA).Jeżeli ktoś chce sprzedac za rozsądną cene,prosze o kontakt.Z góry dzieki....
dj.atruro
emar1

Poszukuje płyt MT

Post autor: emar1 »

Poszukuję wszystkich płyt Modern Talking.Po kolei tak jak były wydawane ale bez singli czy płyt typu"największe przeboje"Jeżeli ktoś może mi pomóc,czekam na odpowiedź.Trzymajcie się fani,nara.
Awatar użytkownika
dj.arturo

Post autor: dj.arturo »

Ostatnio dostałem 2,3,4 album MT (oczywiscie HANSA),takze szukam 1,5,6..Jeżeli ktoś ma do odsprzedania dajcie znać..Mogę sie odwdzięczyc innym stylem muzycznym.Jako dj posiadam ponad 1000 płyt,ok.20 tys.nagrań.Może komuś w czymś akurat pomoge,siemanko.... :lol:
dj.atruro
kaczanoga

Post autor: kaczanoga »

Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

Ja mam album BS "Here I Am" do sprzedania za 19 zł, wciaz w folii ochoronnej, nowy zupełnie, pozdrawiam.
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
polaczek892
Członek TAFC Polska

Re: Kupie płyty MT

Post autor: polaczek892 »

No ja właśnie też szukam piątej płyty MT bo ja z lat 80-tych mam 1,2,3,4,6.
Oczywiście znalazłam na www.fan.pl tylko, że niestety jest już niedostępny pewnie został wycofany z katalogu dystrybutora.
Jakby ktoś będzie wiedział gdzie nabyć tą płytę lub ktoś ma ten egzemplarz do sprzedania tylko, że w wersji kompaktowej to bardzo proszę o odpowiedź na prw.
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Re: Kupie płyty MT

Post autor: ArCrack »

Album ten już dawno nie jest dostępny w normalnej sprzedaży, więc najlepszym wyjściem jest zakup na Allegro lub Ebayu. Istnieje co prawda jeszcze wydanie rosyjskie, ale "wzbogacono" je o dodatkowe napisy i ma raczej kiepskiej jakości poligrafię. Szukając niedobitków ostatniego europejskiego nakładu w sklepach stracisz mnóstwo czasu i nie ma gwarancji sukcesu.
Jak piszesz tak cię widzą.
ODPOWIEDZ