You're my heart You're my soul 2008 :-)
- phantomas
- Kontakt:
- only love
- Kontakt:
ooo dopiero włączyłam i jeszcze całości nie przesłuchałam a już słyszę że jest czad tylko czemu te utworki wszystkie są umieszczane we wrzucie z której nie wiadomo jak pobierać a przecież nikt nie będzie słuchał w sylwestra muzy ze wrzuty
PROSZE WAS UMIESZCZAJCIE TĘ FAJNĄ MUZĘ NP W RAPIDZIE LUB INNEJ STRONIE GDZIE MOŻNA TO POBIERAĆ
PROSZE WAS UMIESZCZAJCIE TĘ FAJNĄ MUZĘ NP W RAPIDZIE LUB INNEJ STRONIE GDZIE MOŻNA TO POBIERAĆ
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- adamstan
- Kontakt:
- Skyliner89MT
- adamstan
- Kontakt:
Była już w sumie o tym dyskusja przy okazji moich remiksów w stylu lat '80. W sumie - chyba za dużo z tym zachodu i ryzyka jak dla mnie... Pozwolenia będzie uzyskać trudno - i raczej trzeba będzie za nie zapłacić. Do tego jeszcze ktoś by tą płytę musiał kupić... jakoś na razie tego nie widzę... A dokładniej - bardziej prawdopodobny wydaje mi się stracenie kasy niż jej zarobienie
To już wolę puścić te remixy w sieć przynajmniej nic na to nie wydając...
Owszem, fajnie byłoby trochę zarobić, i rozpropagować te miksy itp itd - tyle że nie stać mnie na wydatki które się z tym wiążą i albo się zwrócą - albo nie.
Owszem, fajnie byłoby trochę zarobić, i rozpropagować te miksy itp itd - tyle że nie stać mnie na wydatki które się z tym wiążą i albo się zwrócą - albo nie.
-
jkris
ale sprobowac i wyslac swoje demowki do SonyBMG w Polsce jak i w Niemczech warto... moze tez do Edela, bo on lubia wydawac remixyadamstan pisze:Była już w sumie o tym dyskusja przy okazji moich remiksów w stylu lat '80. W sumie - chyba za dużo z tym zachodu i ryzyka jak dla mnie... Pozwolenia będzie uzyskać trudno - i raczej trzeba będzie za nie zapłacić. Do tego jeszcze ktoś by tą płytę musiał kupić... jakoś na razie tego nie widzę... A dokładniej - bardziej prawdopodobny wydaje mi się stracenie kasy niż jej zarobienieTo już wolę puścić te remixy w sieć przynajmniej nic na to nie wydając...
masz talent, szkoda go na wrzute...
- only love
- Kontakt:
adamstan pisze:pobieranie z wrzuty jest banalne - fragment "Audio" w linku zamieniasz na "aud/file" i juz
heh poradziłam se już w inny sposób i mogę dzięki niemu pobierać pliki także z innych serwisów ale dzięx za wyjaśnienie
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
-
talking1
Moim zdaniem fajnie brzmi twoja muzyka, ale bez połączenia z Modern Talking.
Sam przyznasz na pewno, że nie jest tak łatwo połączyć twojego grania z MT bez powodowania takiego lekkiego bałaganu.
Fajnie grasz, fajnie brzmią twoje miksy, ale jak już nachodzą ścieżki z mt to się robi gorzej.
Chciałbym usłyszeć np. cheri cheri lady ale bez dźwięku Modern Talking - tylko Twoj goły miks.
Co Ty na to?
Sam przyznasz na pewno, że nie jest tak łatwo połączyć twojego grania z MT bez powodowania takiego lekkiego bałaganu.
Fajnie grasz, fajnie brzmią twoje miksy, ale jak już nachodzą ścieżki z mt to się robi gorzej.
Chciałbym usłyszeć np. cheri cheri lady ale bez dźwięku Modern Talking - tylko Twoj goły miks.
Co Ty na to?
talking1
- adamstan
- Kontakt:
-
jkris
a ja tak sobie mysle, ze na podstawie tych swoich dokonan moglbys z powodzeniem wywalic oryginal MT, dograc cos od siebie i powstalyby fajne, Twoje autorskie kawalki. to co dogrywasz nie jest kopia oryginalu tylko Twoim wlasnym wkladem dlatego mysle, ze taki eksperyment udalby sie bez problemu...
przy okazji mam pytanie czy nie zechcualbys zremixowac ktoregos z tych kawalkow CCCatch (to moje ulubione dlatego je typuje)
- Don't wait to long (ten przede wszystkim...)
- Dancing in shadow
- you can be my lucky star tonight
pozdrawiam
przy okazji mam pytanie czy nie zechcualbys zremixowac ktoregos z tych kawalkow CCCatch (to moje ulubione dlatego je typuje)
- Dancing in shadow
- you can be my lucky star tonight
pozdrawiam
- punky linsky
o tak, You Can Be My Lucky Star jest wart nowej wersji, chociaz trudno bedzie przebic ten klimat i tą fantastyczną linie basu...
a co do tych 3 remixow - jakos nie mogę strawić tych flecików rodem ze średniowiecza, szczególnie we wstepie do Brother Louie... mamy XXI wiek! gdyby to był tylko ten dźwięk który wchodzi w 29 sekundzie i gra tą samą melodie co te fleciki, byłoby idealnie! i gdyby tak zastąpić tym dźwiekiem fleciki w YMHYMS, mielibyśmy najlepszą wersję tej piosenki od powstania Classic Mix! ( jak dla mnie oczywiście ).
pomijając fleciki - świetna robota!
a co do tych 3 remixow - jakos nie mogę strawić tych flecików rodem ze średniowiecza, szczególnie we wstepie do Brother Louie... mamy XXI wiek! gdyby to był tylko ten dźwięk który wchodzi w 29 sekundzie i gra tą samą melodie co te fleciki, byłoby idealnie! i gdyby tak zastąpić tym dźwiekiem fleciki w YMHYMS, mielibyśmy najlepszą wersję tej piosenki od powstania Classic Mix! ( jak dla mnie oczywiście ).
pomijając fleciki - świetna robota!
think for yourself - question authority
- adamstan
- Kontakt:
- punky linsky
- Prophet5
A co w nich lubisz?jkris pisze:[...] przy okazji mam pytanie czy nie zechcualbys zremixowac ktoregos z tych kawalkow CCCatch (to moje ulubione dlatego je typuje)
- Dancing in shadow [...]
Bo ja, poza paternem basu w "Don't wait..." i może klimatycznym smutkiem w refrenie "Dancing...", jakoś nie mogę odnaleźć w nich czegoś szczególnie interesującego.
Choć jeśli mowa o basach, to preferuję te proste przebiegi ze "Strangers by Night" (zwłaszcza z maxi-version), a klimat z "'Cause you are young".
Koniec off-topicu.
-
jkris
dla mnie sa cale klimatyczne ale o gustach sie nie dyskutuje wiec nie ma chyba sensu ciagnac tego watku...Prophet5 pisze:A co w nich lubisz?
Bo ja, poza paternem basu w "Don't wait..." i może klimatycznym smutkiem w refrenie "Dancing...", jakoś nie mogę odnaleźć w nich czegoś szczególnie interesującego.
- Tomolo
Jak dla mnie remix YMHYMS 2008 ma rewelacyjne brzmienie! Jak już wspomniałem w innym wątku, w latach 80-tych YMHYMS nie było w czołówce moich ulubionych hitów MT, stało się to dopiero przy wersji z 1998 r. , a teraz po 10 latach (ale ten czas leci!) chyba jeszcze wyżej awansuje! 
YMHYMS ma już ponad 23 lata!!!...
YMHYMS ma już ponad 23 lata!!!...