Das Supertalent! / Ricardo Marinello
- only love
- Kontakt:
hmm próbowałam nawet ale skoro tego nie robię ani nie pamiętam żebym to zrobiłam to nie zrobiło to na mnie aż takiego wrażenia
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
http://www.musicline.de/de/product/8869 ... ///1000671
Słuchacie na własną odpowiedzialność... Coś ten rok mało obfity w fajne nagrania, a w zeszłym było tak pięknie
Słuchacie na własną odpowiedzialność... Coś ten rok mało obfity w fajne nagrania, a w zeszłym było tak pięknie
Jak piszesz tak cię widzą.
-
DySkietkaDS
-
jkris
no jak dla mnie Bohlen nie rozczarował- napisal kilka kolejnych slabych piosenek- tzn nijakich, z kiepskimi tekstami- czyli norma dla ostatnich lat. jedynie I Can't Forget The Moment ma cos ze starego Bohlena ale to typowe podniosle wejscie w refren z przeciagnietym "oooooooh I can't" troche psuje efekt.
jak dla mnie drazniacy jest tez glos wokalisty, ktory jest mlodym chlopakiem i choc z pewnoscia ma dobry glos to do opery bedzie nadawal sie za kilka lat, bo teraz brzmi zbyt dziecinnie. a juz spiewane przez niego w podniosly sposob Bohlenowskie poematy to zupelna komedia
jak dla mnie drazniacy jest tez glos wokalisty, ktory jest mlodym chlopakiem i choc z pewnoscia ma dobry glos to do opery bedzie nadawal sie za kilka lat, bo teraz brzmi zbyt dziecinnie. a juz spiewane przez niego w podniosly sposob Bohlenowskie poematy to zupelna komedia
- Pioetrek
- Kontakt:
- Mateusz
do mnie to nie przemawia absolutnie,jak pokusiłem sie o zapoznanie z albumem Medlocka to tutaj nawet nie bede sprawdzał jak te piosenki brzmia w całości, i drażni mnie bardzo głos wokalisty....źle źle źle 
podobno Bohlen pisze teraz to co się sprzedaje, wątpie szczerze czy sie sprzeda taka pseudoopera gdziekolwiek - wolałbym już kupic sobie oryginał Marka Ashleya
podobno Bohlen pisze teraz to co się sprzedaje, wątpie szczerze czy sie sprzeda taka pseudoopera gdziekolwiek - wolałbym już kupic sobie oryginał Marka Ashleya
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
T. Prachett
-
jkris
wg mnie Bohlen sie skonczyl... stal sie impotentem muzycznym. desperacko trzyma sie tych sezonowych pseudogwiazd promowanych przez TV i ludzi sie, ze te chwilowe sukcesy sa zasluga jego rewelacyjnych piosenek- ktore w rzeczywistosci nigdy wczesniej nie byly tak słabe, nudne i podobne do innych utworow. nie ma odwagi na wydanie czegos innego, bo nie byloby miejsca w pierwszej dziesiatce a to pewnie doprowadziloby go do zalamania psychicznego...
mozliwe ale nie znam tej piosenki, bo to jak sie domyslam Medlock a jego plyt nie mam- nawet pirackich mp3 ...Pioetrek pisze:Moim zdaniem bliźniacza Love is Stronger brzmiała dużo lepiej. Ale generalnie pomysł uważam za ciekawy.
- Pioetrek
- Kontakt:
- Pkmodern
- Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska
Ricardo Marinello
Wkrótce ukaże się:
RICARDO MARINELLO
The Beginning - Premium Edition (2008)
28 Listopad 2008
Ariola Sony BMG : 88697 42405 2
01. Time To Say Goodbye (Con Te Partiro)
02. Somewhere In My Heart
03. You Raise Me Up (Por Ti Sere)
04. How Can I Live Without Your Love
05. Panis Angelicus
06. Everytime I Touch You
07. O Sole Mio
08. I Can't Forget The Moment
09. Nella Fantasia
10. Come Fly With Me (Vola Con Me)
11. Ave Maria
12. It's Christmas Time
13. Mi Mancherai - Live
14. Nessun Dorma Turandot
15. Funiculi Funicula
16. Una Furtiva Lagrima L'elisir D'amore

RICARDO MARINELLO
The Beginning - Premium Edition (2008)
28 Listopad 2008
Ariola Sony BMG : 88697 42405 2
01. Time To Say Goodbye (Con Te Partiro)
02. Somewhere In My Heart
03. You Raise Me Up (Por Ti Sere)
04. How Can I Live Without Your Love
05. Panis Angelicus
06. Everytime I Touch You
07. O Sole Mio
08. I Can't Forget The Moment
09. Nella Fantasia
10. Come Fly With Me (Vola Con Me)
11. Ave Maria
12. It's Christmas Time
13. Mi Mancherai - Live
14. Nessun Dorma Turandot
15. Funiculi Funicula
16. Una Furtiva Lagrima L'elisir D'amore

MODERN TALKING FOREVER!!!
- Peter
Re: Das Supertalent! / Ricardo Marinello
No, no, no... nie dawno odkryłem tą płytę i jestem pod sporym wrażeniem. Najbardziej mi się tu podoba "I can't forget the moment" - cudowna ballada, która troszkę mi przypomina "Fly alone", tu Dieter pokazał jak wspaniałym kompozytorem ciągle jeszcze jest, skoro potrafi swoją muzyką wywołać tak piękne emocje i dreszcz tym zakończeniem. Takie twierdzenia, ze się wypalił, bo stworzył taką płytę są niestosowne. Wiadomo, że osoby dla których bohlen to tylko MT i CC Catch będą płytą głęboko zniesmaczone, ale osoby które, tak jak ja szukają u Dietera pięknych melodii, potrafią się zachwycić także pięknymi balladami powinny być zachwycone. Jeżeli się skończył, to tworząc gitarowe summer gnioty a nie tak ambitną muzykę. To jedna z piękniejszych kart w historii Dietera, nie dość, że wokalista obdarzony niesamowitą skalą głosu to jeszcze piękne piosenki.... I jeszcze ta piękna piosenka świąteczna na koniec.
To był naprawdę znakomity rok dla Dietera: bo dobry album medlocka, singielek z Markiem, singielek dla BeFour (jakże piękna piosenka) i jeszcze ten album. Pełen szacunek dla niego, że w tak extra krótkim czasie stworzył 6 tak przepięknych utworów.
To był naprawdę znakomity rok dla Dietera: bo dobry album medlocka, singielek z Markiem, singielek dla BeFour (jakże piękna piosenka) i jeszcze ten album. Pełen szacunek dla niego, że w tak extra krótkim czasie stworzył 6 tak przepięknych utworów.