Das Supertalent! / Ricardo Marinello

Castingi z Dieterem Bohlen w jury + wykonawcy wywodzący się z tych castingów.
Awatar użytkownika
Pkmodern
Zarząd Thomas Anders Fanklub Polska

Das Supertalent! / Ricardo Marinello

Post autor: Pkmodern »

Oto spot nowego programu telewizji RTL:
http://www.rtl.de/tv/tv_949045.php
MODERN TALKING FOREVER!!!
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Ten człowiek po prostu uwielbia robić z siebie idiotę... :roll:
Germany's most successful pop duo ever.
DySkietkaDS

Post autor: DySkietkaDS »

No i co w tym złego?? Jest wtedy baaaardzo śmiesznie... :D :D :D :D :D
I wrote a song about your eyes
Ate a slice of cherry pie
Cried all night
On a bench inside the park
I'll kiss you slowly in the dark
I'll never stop...
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Hmmm <pokręcony>
Nie mam zdania.
Awatar użytkownika
Malediwy

Post autor: Malediwy »

A mnie się ta reklama bardzo podoba. Na początku myślałem, że ta kobieta w pudle to Verona Feldbush:-)
Spokojem można kamień ugotować...
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Tak, jest śmiesznie, ale mi nie o to chodzi dyskietko, w tym programie występują ludzie, którzy mają jakieś szczególne zdolności np. beatbox, taniec, albo jekieś wiesz, ewolucje aerobikowe mało kto tutaj pokazuje swój talent muzyczny, a w DSDS, uczestnicy śpiewali, to Didi mógł oceniać głos, bo na tym się zna ale co on się może znać np. beatboxingu? dla mnie jest wszystko jasne, płacą mu, żeby robił tam z siebie idiotę i żeby oglądalność skakała... podobny numer z Dodą w jury "Gwiazdy tańczą na lodzie", przecież założę się, że Dorota nigdy nie miała łyżew na nogach, więc co ona tam do cholery ocenia? Podbijanie oglądalności w ten sposób to chyba jednak jest lekkie przegięcie, nie uważasz?
Germany's most successful pop duo ever.
DySkietkaDS

Tak, rozumiem. Ale przecież od oceniania innych rzeczy poza śpiewaniem jest jeszcze Ruth Moschner i Andre Sarrasani. Dla mnie przy takim show przede wszystkim liczy się dobra zabawa, ale rozumiem, że ty możesz mieć inne zdanie :wink:
"Na początku myślałem, że ta kobieta w pudle to Verona Feldbush:-)" - Malediwy
Bo ta kobieta miała wyglądać jak Verona - tak dla jaj. :wink: :D
Cried all night
I'll never stop...
Awatar użytkownika
atlantyda ;o)
Członek TAFC Polska

Post autor: atlantyda ;o) »

Hehe,nie złe :lol:
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Uwaga, wygląda na to że Dieter coś namiesza na płycie zwycięzcy :D

http://web.mac.com/wkinggmp/GMP/Aktuell ... 80%9C.html
http://www.sonybmg.de/artists2.php?iA=7 ... 8697217562

Ja teraz lecę do pracy więc nie bardzo mam czas na newsa na ten temat - polecam pierwszy link i akapit o demach od Dietera ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

Post autor: jkris »

w info o Ricardo Marinello pojawil sie wpis, ze wygral spiewajac utwor "Time To Say Goodbye" Andrei Boccelliego. nie bylbym soba gdybym nie napisal. ze piosenka ta to utwor Sarah Brightman i Andrei Boccellego... i to wlasnie dzieki temu duetowi Andrea zaistnial na swiatowym rynku muzycznym a sam utwor wpisany jest w ksiedze rekordow guinessa jako najlepiej sprzedający się singiel wszechczasów w Niemczech. 14 tygodni na szczycie i prawie 3 mln sprzedanych plyt ;-)
wracajac do planow napisania plyty dla zwyciezcy Supertalentu mialbym taka rade dla Bohlena- na chleb mu juz raczej do konca zycia nie zabraknie wiec zamiast 15 wtornych, slabych i schematycznych plyt "komponowanych" w tydzien moglby napisac jedna porzadna, przemyslana, dopracowana, w stylu, ktory do niego najlepiej pasuje...
DySkietkaDS

jkris pisze: wracajac do planow napisania plyty dla zwyciezcy Supertalentu mialbym taka rade dla Bohlena- na chleb mu juz raczej do konca zycia nie zabraknie wiec zamiast 15 wtornych, slabych i schematycznych plyt "komponowanych" w tydzien moglby napisac jedna porzadna, przemyslana, dopracowana, w stylu, ktory do niego najlepiej pasuje...
Zgadzam się z tym. Jeszcze mu brakowało śpiewaka operowego do kolekcji artystów, którym pisze piosenki!
Cried all night
I'll never stop...
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hah no gdyby miał pisać piosenki dla kapelki typu nightwish, to by było dziwne i ciężko by było przewidzieć czy to by wypaliło, ale najlepiej dieter sie spisał w blue system czy modern talking więc czemu nie wróci do któregoś z tych styli??? przecież chyba zauważył że one były najbardziej trafione
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Dieter produkuje to co się sprzedaje, a nie ma żadnej gwarancji że album BS sprzeda sie lepiej niż jego ostatnia solowa płyta.
A co do samego Marinello - piosenki napiszą tam Fabricio Bastino i Marcel Mardello, wyprodukuje je Jeo, Dieter jedynie skasuje swoją działkę :lol:
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

ArCrack pisze:Dieter produkuje to co się sprzedaje, a nie ma żadnej gwarancji że album BS sprzeda sie lepiej niż jego ostatnia solowa płyta.
no wlasnie o to chodzi, ze z ilosci moglby po tylu latach przejsc na jakosc i pomyslec o swoich fanach. moze warto byloby miec w swom zbiorze plyte, ktora byc moze nie bedzie nr 1 ale nie bedzie tak plaska jak zupa z pewnej reklamy :roll:
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hahaha dobre ale wg mnie to ta płyta nie była aż tak płaska bo da się jej posłuchać przed snem
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

only love pisze:hahaha dobre ale wg mnie to ta płyta nie była aż tak płaska bo da się jej posłuchać przed snem
przed snem wrzuc do CD Enigme ;-) poczujesz roznice ;-)
ODPOWIEDZ