Decade Remixes C.C.Catch na CD

Dyskusja na temat C.C. Catch
ODPOWIEDZ
jkris

Decade Remixes C.C.Catch na CD

Post autor: jkris »

zmienil sie zestaw piosenek na najnowszej skladance Ultimate CCCatch i Edel dorzucil spory rarytas czyli Decade Remixes
Obrazek
Awatar użytkownika
ArCrack
Administrator
Kontakt:

Post autor: ArCrack »

Fantastyczna sprawa :) Całe szczęście, że zmienili ten wstępny zestaw - ale z drugiej strony teraz wydane przez Edela jest już chyba wszystko co się dało, co jeśli będą chcieli zrobić nową składankę ;)
Jak piszesz tak cię widzą.
jkris

ArCrack pisze:Fantastyczna sprawa :) Całe szczęście, że zmienili ten wstępny zestaw - ale z drugiej strony teraz wydane przez Edela jest już chyba wszystko co się dało, co jeśli będą chcieli zrobić nową składankę ;)
jak to co? zawsze mozna wydac jakies nowe piosenki ;-)
choc na to nie licze to mogliby wzorem Sandry zrobic przynajmniej nowe aranzacje....
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa. po wyjściu spod skrzydełek dietera coś się o niej cicho zrobiło i tylko te składanki wychodzą
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
jkris

only love pisze:hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa. po wyjściu spod skrzydełek dietera coś się o niej cicho zrobiło i tylko te składanki wychodzą
roznic jest wiecej- Sandra nie spiewa obecnie tylko charczy, poza tym mozna nia straszyc dzieci a CC wyglada nadal bardzo apetycznie ;-)
Awatar użytkownika
Maro_D

Post autor: Maro_D »

jkris pisze: roznic jest wiecej- Sandra nie spiewa obecnie tylko charczy, poza tym mozna nia straszyc dzieci a CC wyglada nadal bardzo apetycznie ;-)
Popieram. Widziałem Sandrę na zdjęciu z czasów, gdy wystąpiła w Płocku w 2005 roku. Brzydkie to jak nie wiem co.

A co do składanki...hmm...trzebaby ją zakupić, choćby dla Decade Remixes. No i stos wydłużonych wersji, choć szkoda, że nie wzięli przykładu z "Catch The Hits" i nie dali czegoś z 1989 roku, np. Midnight Hour w wersji maxi...

Swoją drogą...Edel wydaje kompilacje CC Catch, a wydałby tak coś z Modern Talking (dając np. Greatest Hits Mix). Od biedy podobny zapieg mógłby być z Blue System...oni też mają trochę tego trudnego do zdobycia (She's A LAdy w wersji radiowej for example).
Czuję się wolnym człowiekiem, kierującym się własnym instynktem, własną hierarchią potrzeb, świadomością i podświadomością (z akcentem na to pierwsze), własnym upodobaniem i tak samo patrzę na inne osoby, dopóki nie narzucą mi swoich wartości i przekonań
jkris

Maro_D pisze:Popieram. Widziałem Sandrę na zdjęciu z czasów, gdy wystąpiła w Płocku w 2005 roku. Brzydkie to jak nie wiem co.
;-) Sandra nie jest juz zona M.Cretu a na zdjeciu jej nowa milosc... :roll:

Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

łojej ... ona wstrętna a on jeszcze bardziej
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Peter

Re: Decade Remixes C.C.Catch na CD

Post autor: Peter »

only love pisze:hmm ona różni się od sandry tym ze już nie śpiewa a sandra nadal śpiewa.
Caro dalej śpiewa, tzn. koncertuje i nagrywa nowe piosenki, problem w tym, ze jej nikt nie chce tego wydać.
ODPOWIEDZ