Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
- Skyliner89MT
Prze Faza :)):)):))
Wchodze do sklepu ok. godz. 20:00..... A tu słysze "You Can Get It" z Dieterem Bohlenem
:D:D
. Prze faza
:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Peter
Medlock&Bohlen
To jest kompletne nieporozumienie medlock nie umie przecież śpiewać (nie wiem czy Dieter nie stracił słuchu wybierając go w DSDS0 a Bohlena tam nie wiele słychać dobrze że dodano tą końcówkę gdzie możemy go chociaż trochę usłyszeć a swoją drogą Bohlen mógłby kontynuować swoją karerę pisząc i śpiewając kawałki w stylu Modern Talking tak jak to robił jako Ryann Simmons brzmi to zaskakująco dobrze. Wystarczy posłuchać jego The night is yours the night is mine...
- Louie, Louie, Louie
Patrzcie, wywęszyłam drobną pomyłkę w tekście:
http://pl.youtube.com/watch?v=uFXCUustuAc
Jak zaczyna się pierwszy refren (ok. 00:52), Mark śpiewa "You can get it if you really try", a Dieter "You can get it if you really want", więc który się pomylił? Przypatrzcie się, na Dietera twarzy widać było trochę zmieszania, ale błyskawicznie się opanował, podziwiam tą umiejętność
http://pl.youtube.com/watch?v=uFXCUustuAc
Jak zaczyna się pierwszy refren (ok. 00:52), Mark śpiewa "You can get it if you really try", a Dieter "You can get it if you really want", więc który się pomylił? Przypatrzcie się, na Dietera twarzy widać było trochę zmieszania, ale błyskawicznie się opanował, podziwiam tą umiejętność
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz
- only love
- Kontakt:
hahaha to fakt szybko się pozbierał po tej pomyłce
ale zdarza się i to mniejszym i większym gwiazdom 
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
- Malediwy
- Louie, Louie, Louie
Malediwy, przypatrz się! Jak się pomylił, to przestał się uśmiechać, luknął na Marka, ale zauważ, że przez chwilę nie śpiewał "You can run", bo go trochę wcięło, ale zaraz odwrócił się do publiczności żeby kontynuować, na prawdę nie widzisz? Trochę się chyba jednak przejął.
Germany's most successful pop duo ever.
- Mateusz
- Malediwy
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Zastanawiam się dlaczego takiej współpracy nie było miedzy Bohlenem a Alexandrem
Dlaczego nie nagrywali wspólnych clipów i piosenek w duecie.Nic nie mam specjalnie do Marka ale głos Alexandra bardziej mi się podoba.Drugiej płyty Medlocka nie miałam jeszcze przyjemności posłuchać,ale kupiłam już i czekam na listonosza 
- Peter
- Skyliner89MT
Jak już wspomniałem pare razy. Ja jestem przeciw duetowi Dieter Bohlen - Mark Medlock. W tym duecie gwiazda Dietera tak jak by przygasła. Nie pokazuje w pełni swoich umiejętności, talentu. No i za wokalem Marka nie przepadam. Jedynie You Can Get It mi się podoba. To nie ten sam Bohlen choćby 2 lata temu, który według mnie wydał świetny album pod własnym nazwiskiem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Pioetrek
- Kontakt:
Jak się wsłuchać to i w Only Forever też da się Dietera usłyszeć.Peter pisze:Duet ten ma dwa fajne kawałki "You can get it" i "Part time lover". Reszta mi nie odpowiada. Bardzo mało słychać tam wokalu Dietera może jedynie w obu wyżej wymienionych kawałkach i trochę więcej jest go w "Wonderful girl", Za wokalem Marka nie przepadam.
Ja początkowo również skupiałem się tylko na Part Time Lover z Dreamcatchera ale ostatnio najczęściej słucham When you close your eyes i I'm still here (które prawdopodobnie zmienię na wspomniany Only Forever).
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Peter
Re: Duet - Mark Medlock & Dieter Bohlen - You Can Get It
To mój ulubiony utwór tego duetu. Cudna melodia i niezłe wykonanie jednego i drugiego, jestem przekonany, ze chórki śpiewa Dieter.
- MichałT
Bardzo lubię, tę piosenkę, gdyż jest bardzo melodyjna, wakacyjna i łatwo wpadająca w ucho - taka "Bohlenowska"
No i jeszcze ten chórek na końcu...
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
No i jeszcze ten chórek na końcu...
Pozdrawiam
Wielki Fan MichałT
Muzyczne noble dla Dietera:
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
1978 - 2003
Złote Maliny:
2003 wzwyż
-
banka1986
Hej:) witam wszystkich:) jestem bardzo ciekawa...czy wiecie może, jak obecnie wygląda współpraca Bohlena z Markiem Medlockiem? czy w ogóle można jeszcze mówić o ich współpracy, czy też ich drogi juz się rozeszły?