Dzieci
- only love
- Kontakt:
dieter ma 4 chyba synów a thomas 2jkę dfzieci asle wiem napewno że jeden syn a 2gie to nie wiem jaka płeć
i nic więcej nie wiem ... ale jeśl;i ktoś wie więcej to też chętnie popatrzę i poczytam ... zdjęcia ich mnie ciekawią ale nie wiem czy są one gdzieś w ogóle dostępne tj jak dzieci były małe to są zdjęcia ale mnie ciekawi jak teraz wyglądają

i nic więcej nie wiem ... ale jeśl;i ktoś wie więcej to też chętnie popatrzę i poczytam ... zdjęcia ich mnie ciekawią ale nie wiem czy są one gdzieś w ogóle dostępne tj jak dzieci były małe to są zdjęcia ale mnie ciekawi jak teraz wyglądają
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
Za tabelką na http://www.moderntalking.pl/index.php?s ... storia.htm 
Dieter ma 3 dzieci z małżeństwa z Eriką:
Marc (9.7.1985)
Marvin Benjamin (21.12.1988)
Marielin (23.2.1990)
oraz synka ze związku z Estefanią:
Maurice Cassian (7.8.2005)
Thomas ma synka z małżeństwa z Claudią:
Mick Alexander (27.6.2002)
Dieter ma 3 dzieci z małżeństwa z Eriką:
Marc (9.7.1985)
Marvin Benjamin (21.12.1988)
Marielin (23.2.1990)
oraz synka ze związku z Estefanią:
Maurice Cassian (7.8.2005)
Thomas ma synka z małżeństwa z Claudią:
Mick Alexander (27.6.2002)
Jak piszesz tak cię widzą.
- only love
- Kontakt:
hmm dieter ma tyle dzieci ale thomas z norą żadnego ... dopiero z claudią jednego syna ... ciekawe czy nora już ma dzieci
o niej to cisza taka że chyba nikt tego nie wie
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
- only love
- Kontakt:
hmm nie wszyscy muszą wszystko wiedzieć czy pamiętać ... jedne rzeczy zostają w pamięci inne nie al;e co prawda odpowiedź na ten temat nożna znaleść na naszej stronce ulubionej
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Louie, Louie, Louie
Bezczelna wypowiedź, na prawdę. Czy ty uważasz, że kwestia dzieci jest tu najważniejsza? Bo mi się wydaje, że to raczej muzyka naszych idoli powinna nas bardziej interesować niż ich dzieci. Poza tym, zgadzam się z only love, bo niektórzy fani są tu nowi (np. Soniak) i nie wiedzą wszystkiego i niektóre rzaczy trzeba im wyjaśnić, a nie strzelać jakimiś pyskówkami.atlantyda ;o) pisze:No nie wierzę Wielcy Fani (niektórzy wszystko wiedzący ,nie mam tu na mysli ArCrack'a), a nie wiedzą ile dzieci z kim i jakiej płci mają ich Idole....to się nadaje do programu "śmiechu warte" albo "nie dowiary".
P.S. Bardze przepraszam za długą nieobecność na forum, ale ostatnio mam coraz mniej czasu, co nie znaczy, że mniej lubię Modern Talking. Postaram się wpadać częściej. Pozdrawiam wszystkich.
Germany's most successful pop duo ever.
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Louie,louie,Louie,nie przepraszaj,że długo Cię na forum nie było,jakoś nie brakowało mi Ciebie specjalnie
Nie miałam na myśli akurat Soniaka,tylko innych którzy zabrali tu głos...przemadrzają się we wszystkim,Ty także choćby o napadzie w domu Dietera (co to ma wspólnego z muzyką?),jego podboje miłosne (co mają wspólnego z muzyką?),takie między innymi tematy są na Forum poruszane,czyli dot.prywatnego życia Bohlena i bierzecie czynny udział w tych rozmowach,więc nie mów,że powinna nas interesować wyłącznie jego kariera muzyczna.
Może tego nie pamiętasz a może nawet o tym nie wiesz.
Kiedyś wychodziły takie gazety muzyczne jak Dziennik Ludowy,MM,Panorama i wiele innych regionalnych czasopism,tygodników ,w których pod plakatem przeważnie był krótki życiorys Bohlena lub Andersa,pisano tam imię,nazwisko,date urodzenia,miejscowość,żona,dzieci i ich daty urodzenia,gdzie Bohlen studiował gdzie mieszka i najpoularniejsze przeboje...nie sposób więc,żeby tego nie zapamiętać.
Więc proszę nie obrażaj mnie bo nikt inny się na to nie oburzył tak jak Ty.
Nie uważam,że dzieci Dietera to jest najważniejsze co powinniśmy wiedzieć o nim ale skoro dał do publicznej wiadomości ,że je ma to nic złego,że ktoś się interesuje nimi.
Ja czasami szukam po necie Marca albo Marvina z ciekawości czy poszli w ślady ojca,a może zajmują się aktorstwem.Marvin chce zostać piosenkarzem z tego co Dieter powiedział w wywiadzie dla TVN'u więc myślę,że wiadomości o jego dzieciach nikomu nie zaszkodzą a wręcz przeciwnie wzbogacą czyjąś wiedzę
I proszę nie rzucaj się tak ...
Nie miałam na myśli akurat Soniaka,tylko innych którzy zabrali tu głos...przemadrzają się we wszystkim,Ty także choćby o napadzie w domu Dietera (co to ma wspólnego z muzyką?),jego podboje miłosne (co mają wspólnego z muzyką?),takie między innymi tematy są na Forum poruszane,czyli dot.prywatnego życia Bohlena i bierzecie czynny udział w tych rozmowach,więc nie mów,że powinna nas interesować wyłącznie jego kariera muzyczna.
Może tego nie pamiętasz a może nawet o tym nie wiesz.
Kiedyś wychodziły takie gazety muzyczne jak Dziennik Ludowy,MM,Panorama i wiele innych regionalnych czasopism,tygodników ,w których pod plakatem przeważnie był krótki życiorys Bohlena lub Andersa,pisano tam imię,nazwisko,date urodzenia,miejscowość,żona,dzieci i ich daty urodzenia,gdzie Bohlen studiował gdzie mieszka i najpoularniejsze przeboje...nie sposób więc,żeby tego nie zapamiętać.
Więc proszę nie obrażaj mnie bo nikt inny się na to nie oburzył tak jak Ty.
Nie uważam,że dzieci Dietera to jest najważniejsze co powinniśmy wiedzieć o nim ale skoro dał do publicznej wiadomości ,że je ma to nic złego,że ktoś się interesuje nimi.
Ja czasami szukam po necie Marca albo Marvina z ciekawości czy poszli w ślady ojca,a może zajmują się aktorstwem.Marvin chce zostać piosenkarzem z tego co Dieter powiedział w wywiadzie dla TVN'u więc myślę,że wiadomości o jego dzieciach nikomu nie zaszkodzą a wręcz przeciwnie wzbogacą czyjąś wiedzę
I proszę nie rzucaj się tak ...
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Louie, Louie, Louie
Przeprosiny były kierowane bardziej do ArCracka i fanów, których lubię (złośliwość za złośliwość), dlatego właśnie umieściłam je w P.S. Dlaczego w poście do ciebie? Bo to mój pierwszy post po tej przerwie.atlantyda ;o) pisze:Louie,louie,Louie,nie przepraszaj,że długo Cię na forum nie było,jakoś nie brakowało mi Ciebie specjalnie
Czy ja powiedziałam, że powinna nas interesować WYŁĄCZNIE jego kariera muzyczna? Ja nic takiego nie mówiłam\pisałam! Napisałam, że dzieci nie są najważniejsze i nie każdy musi wszystko o nich wiedzieć. Przeanalizuj, proszę jeszcze raz mój poprzedni post atlantydo. Mnie również bardziej interesuje życie prywatnie Dietera, niż jego dyskografia, jednak uważam, że fani powinni lepiej znać podstawowe piosenki Bohlena, niż podstawowe kobiety Bohlena.atlantyda ;o) pisze:więc nie mów,że powinna nas interesować wyłącznie jego kariera muzyczna.
Czyli każdy użytkownik forum ma się uczyć tych wiadomości na pamięć?atlantyda ;o) pisze:w których pod plakatem przeważnie był krótki życiorys Bohlena lub Andersa,pisano tam imię,nazwisko,date urodzenia,miejscowość,żona,dzieci i ich daty urodzenia,gdzie Bohlen studiował gdzie mieszka i najpoularniejsze przeboje...nie sposób więc,żeby tego nie zapamiętać.
Rzucam się moja droga tylko wtedy, kiedy post mnie denerwuje, a twoje wypowiedzi zdecydowanie mogą irytować
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
oto analiza Twojego postu w którym nic nie mówisz na temat muzykiArCrack pisze:Bo mi się wydaje, że to raczej muzyka naszych idoli powinna nas bardziej interesować niż ich dzieci.
Zgadzam sięArCrack pisze:Nie każdy żył w czasach Dziennika Ludowego, nie dla każdego jest to takie oczywiste, więc nic dziwnego że padają takie pytania. Po to właśnie jest forum żeby o tym podyskutować - a jest przecież zorganizowane tak, że gdy kogoś dany temat nie interesuje, nie czyta go Dobre
- Louie, Louie, Louie
Awantura, a ostra wymiana zdań to jest zupełnie co innego. To nie jest z twojej winy, bo jeżeli ty nie założyłbyś tego tematu, to my z atlantydą znalazłybyśmy 10 innych, o które możnaby się pokłócić. Więc to, że nie każdy każdego tutaj lubi to nie jest bynajmniej twoja wina Soniak
.
- only love
- Kontakt:
a moim zdaniem to już powinno być jak kto chce, jedni się interesują samą muzą MT drudzy z kolei ich muzą i życiem prywatnym a jeszcze inni uczą się tego wszystkiego na pamięć
ja należę do tych drugich interesuję się ich muzą i życiem prywatnym a że nie wykuwam każdej nowinki na pamięć to też zdarza mi się zapomnieć np ilości dzieci które mają dieter czy thomas... wg mnie to zupełnie normalne jak ktoś ma wiele spraw na głowie to normalne jest u niego że prędzej czy później czegoś zapomni, a tak poza tym czy nikomu z osób które tak złośliwie wsiadły na ten temat nie zdarzyło się o niczym zapomnieć???
ja należę do tych drugich interesuję się ich muzą i życiem prywatnym a że nie wykuwam każdej nowinki na pamięć to też zdarza mi się zapomnieć np ilości dzieci które mają dieter czy thomas... wg mnie to zupełnie normalne jak ktoś ma wiele spraw na głowie to normalne jest u niego że prędzej czy później czegoś zapomni, a tak poza tym czy nikomu z osób które tak złośliwie wsiadły na ten temat nie zdarzyło się o niczym zapomnieć???
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- flipper_69
Dieter ma czwórkę dzieci. Z małżeństwa z Eriką dwóch synów i córkę:
Marc Bohlen ur. 9 lipca 1985
Marvin Benjamin Bohlen ur. 21 grudnia 1988
Marielin Bohlen ur. 23 lutego 1990.
Ze związku z Estefanią przyszedł na świat syn Maurice Cassian ur. 7 lipca 2005.
Legenda głosi, że jak urodził mu się Marc to poszedł do swojego studia i w ciągu 20 minut skomponował ,,With a little Love" (powtarzam za artykułem z Panoramy bo takie czasopismo również kiedyś było)
Marc Bohlen ur. 9 lipca 1985
Marvin Benjamin Bohlen ur. 21 grudnia 1988
Marielin Bohlen ur. 23 lutego 1990.
Ze związku z Estefanią przyszedł na świat syn Maurice Cassian ur. 7 lipca 2005.
Legenda głosi, że jak urodził mu się Marc to poszedł do swojego studia i w ciągu 20 minut skomponował ,,With a little Love" (powtarzam za artykułem z Panoramy bo takie czasopismo również kiedyś było)