Przebojowa noc niemiecka

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
mihau

Przebojowa noc niemiecka

Post autor: mihau »

http://pl.youtube.com/watch?v=JwL2DvAnGsw
:!:
o co tu biega! Co ma Cheri Lady z ręczniczkami wspólnego!
I dlaczego Młode Tłoki to dwóch chłopcóFF (no śłit!) śpiewających wysokim głosem! :?:

I dlaczego instrumentala w tle nie puścili a nie jakieś dzwonki midi w tle :P
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Powiem szczerze, że zaśpiewała tak sobie. A co do jej ubioru. To się ubrała "ciekawie" wręcz wyzywająco :D:D:D. Wkurze mnie to jak ktoś nie docenia Modern Talking albo obraża. Raz mój kolega nazywał Modern Talking "My Morda Is Talking" :/:/:/ <młotek> <młotek> <młotek> :evil: :evil: :evil: :x :x :x <bezradny> <bezradny> <bezradny>. Pamiętacie jak u Kuby Wojewódzkiego Ivan Komarenko i Marcin Miller śpiewali fragment piosenki You're My Heart, You're My Soul ???
Pozdrawiam :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
KASIA 1986

?

Post autor: KASIA 1986 »

Dobrze ze wogóle nie zapomnieli o MT już myslałam ze przeoczyli ich twórczość. Wykonanie moze nie było najlepsze , nawet nie wiem czy przypadkiem Natasza nie zaśpiewała 2 razy tej samej zwrotki. Dla mnie również scenografia była niezrozumiała, ale to raczej było tylko na potrzebe programu,aby przyciągnąć widza , piosenka chyba w tym momenice była tylko dodatkiem do tej scenografi, zamiast odwrotnie.
"I NEED YOU NOW":)
Awatar użytkownika
Dr Mabuse

Post autor: Dr Mabuse »

Skyliner89MT pisze:Pamiętacie jak u Kuby Wojewódzkiego Ivan Komarenko i Marcin Miller śpiewali fragment piosenki You're My Heart, You're My Soul ???
Aprops' tutaj fragment: http://pl.youtube.com/watch?v=Rwzf38b9MCk
Obrazek
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

jak na kobietę nawet ładnie jej to wyszło tylko te chórki obciachowe ... siby lepiej brzmią jednak wolę modern talking ... ich chyba nikt nie przebije ...no i ten teledysk ... wydaje mi się że on do tej piosenki nie pasuje

a co do ivana ... hahahahaha ale zaśpiewał ... niby lubi ale pomylił słowa ... gdyby nie ta pomyłka to nie było by aż tak źle ja też bardzo lubię modern talking ale co YMHYMS to nie pomyliła bym się w słowach , aż tak jestem obsłuchana też w chery chery lady :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: miller też się słabo popisał :lol: :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Soldier

Post autor: Soldier »

Ale Ivan i Marcin przynajmniej wykonali to bez jaj w przeciwienstwie do Kuby,ktory osmiesza wszystko co sie tylko da. A wykonanie tej dziewczyny nie podoba mi sie-strasznie wiesniackie-a poszla won! <młotek>
mihau

Post autor: mihau »

ale pani za to w 100% ładna
..jak Thomas za młodu hehehe
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

No ładna zgadzam się w 100% :D:D:D. Zauważyłem, że teraz "gwiazdy" czy te pseudo gwiazdy, którym nie idze za bardzo w muzyce, starają się to nadrobić swoim ciałem np. Natasza Urbańska. Dużo jest takich artystów co tak robi. To się staje żałosne. Nie którzy są zaślepieni wyglądem danego artysty i kupują jego płyty czy chodzą na koncerty. Podam pare przykładów. Np. Mikołaj Krawczyk, który występuje w programie na Polsacie "Jak Oni Śpiewają", przecież on nie UMIE śpiewać. On robi tylko show. Nic po za tym, a ślepe dziewczynki w wieku od 12 do tam 18 lat głosują na niego bo według nich on jest boski <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony>. Są zafascynowane jego wyglądem. Ale zaniedługo i tak odpadnie :D:D:D. Albo Ci goście z Tokio Hotel czy z US5 to dziewczynki też wariują na ich punkcie. To co się dzieje teraz z muzyką to :roll: :roll: :roll: <pokręcony> <pokręcony> <pokręcony>. SZOKKK. Rihanna jest łądna, ale to nie znaczy, że będe słuchał jej piosenek. Tylko jedna jest fajna. A inne są beznadziejne <młotek> <młotek> <młotek>.
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
Adek

Post autor: Adek »

Przeciez to jest program, który od jakiegos czasu jest w ramówce TVP 1 i nazywa się ,,Przebojowa Noc''. Zapraszaja tam nawet gwiazdy, niedawno był bodajże Paul Young. Był kiedys na ,,Dwójce'' podobny program i wystąpił tam nawet słynny Fancy :)

Co do muzyki, nie najlepsza :cry:
Co do wokalu - podobnie jak wyżej

W ..Przebojowej Nocy '' znane gwiazdy wykonuja znane hity i ma byc wesoło i radośnie według jego realizatorów. Przyznam, ze widziałem tylko występ Paula Younga
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Adek

Re: Przebojowa noc niemiecka

Post autor: Adek »

mihau pisze:http://pl.youtube.com/watch?v=JwL2DvAnGsw
:!:
o co tu biega! Co ma Cheri Lady z ręczniczkami wspólnego!
I dlaczego Młode Tłoki to dwóch chłopcóFF (no śłit!) śpiewających wysokim głosem! :?:

I dlaczego instrumentala w tle nie puścili a nie jakieś dzwonki midi w tle :P
W zeszłym roku w radiu pewien Sztaba także powiedział, ze zawsze śmial się z MT ( tylko nie wiedział, ze wysokie głosy to chórki, ale mniejsza o to ), a potem puśćili jego wersje ,,Cheri Cheri Lady'', stworzoną do ,,Tańca Z Gwiazdami'' 8)
Modern Talking.....i wszystko jasne!
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Skyliner89MT pisze:A co do jej ubioru. To się ubrała "ciekawie" wręcz wyzywająco .
Moim zdaniem to skąpym strojem starała się odciągnąć uwagę od jej, powiedzmy sobie szczerze, dość przeciętnego wykonania... swoją drogą to nawet fajne byłoby to bikini, gdyby tylko Natasza umiała wybrać odpowiedni rozmiar, a nie 2 numery za mały... no cóż
Germany's most successful pop duo ever.
Awatar użytkownika
flipper_69

Post autor: flipper_69 »

Nataszka jest ok. Nie widzę tutaj nic z parodii czy wyśmiewania. To, że piosenka odstaje od oryginału świadczy tylko o jednym: o kunszcie i klasie jej Twórcy. Można sie nabijać z Bohlena i MT ale prawda jest taka, że jak przychodzi co do czego to nawet nie potrafią dobrze powtórzyć tego co zrobił :)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

no cóż ... wiele osób próbuje ale jedni są lepsi inni gorsi w tych powtórkach jednak nikt nie jest równy lub lepszy niż dieter
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
Tomolo

Post autor: Tomolo »

Ja również miałem okazję oglądać ten odcinek "Przebojowej nocy" - stwierdziłem, że jeżeli w temacie jest piosenka niemiecka , to Modern Talking - najpopularniejszego niemieckiego zespołu wszechczasów - pominąć nie powinni (chyba że w szefostwie programu byłby jakiś anty...) i nie zawiodłem się. A to już duży plus.
flipper_69 pisze:Nataszka jest ok. Nie widzę tutaj nic z parodii czy wyśmiewania. To, że piosenka odstaje od oryginału świadczy tylko o jednym: o kunszcie i klasie jej Twórcy. Można sie nabijać z Bohlena i MT ale prawda jest taka, że jak przychodzi co do czego to nawet nie potrafią dobrze powtórzyć tego co zrobił :)
Mi Natasza również się podoba i to nie tylko za wygląd, potrafi dać show. Scenografia do S.S. Lady była miłym zaskoczeniem, na luzie jak letni You Can Get It. :-) Samo wykonanie OK.
I fakt krytycy i inni "artyści" uznają MT za kicz i disco polo ale wykonać i zabrzmieć jak oryginał (w muzyce czy wokalu)to nikt nie potrafi! Jak wypowiadał się już tu na forum jeden z kolegów tworzących remiksy, że znawcy muzyki przyznawali, iż specyficzne brzmienie jakie osiągnął Dieter jest trudne do podrobienia nawet na dzisiejszym sprzęcie...
Awatar użytkownika
kaiser

przebojowa noc

Post autor: kaiser »

dziś o 21.50 będzie na tvp1 przebojowa noc - w reklamie śpiewali Modern Talking - Cheri Cheri Lady - zapraszam
Awatar użytkownika
Louie, Louie, Louie

Post autor: Louie, Louie, Louie »

Przepraszam Kaiser, kto śpiewał? Bo jeśli Natasza to to już było.
Germany's most successful pop duo ever.
ODPOWIEDZ