I obejrzałem. Wprawdzie "Geronimo's Cadillac" się nie doczekałem, ale i tak przyjemnie się tę X część "Historii" ogląda - to taki swoisty "skok w bok" i to zarówno Arka jak i Dietera
Historia Dietera Bohlena - wrażenia
- Dr Mabuse
Ale jaki tam Pele
Toż to Papież Świata Muzycznego
Zabieram się za oglądanie części X. Ciekawe czy pojawi się już "Geronimo's Cadillac" 
I obejrzałem. Wprawdzie "Geronimo's Cadillac" się nie doczekałem, ale i tak przyjemnie się tę X część "Historii" ogląda - to taki swoisty "skok w bok" i to zarówno Arka jak i Dietera
No i trzeba dodać, że pod koniec pojawia się zapowiedź nowego albumu. Dlatego już oczekuję z niecierpliwością na część XI, tak jak 21 lat temu po raz pierwszy w życiu czekałem na nowy album MT (a propo's - jutro 21-sza rocznica premiery singla "Geronimo's Cadillac").

-
riccardo1989
- Dr Mabuse
Część 11 - znów miłe wspomnienia - tym milsze, że 21 lat temu nie zdawałem sobie sprawy z tego, że w zespole zaczyna się tak źle dziać i że koniec jest tak bliski
Latem 1986r. spędzałem długie godziny przed telewizorem, aby w programie "Studio Lato" (czy jakimś takim) nadawanym po "Teleexpressie", obejrzeć clip MT "Geronimo's Cadillac" (który dość często się tam pojawiał)
O magnetowidzie nie było mowy, oczywiście 

- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Skyliner89MT
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Dr Mabuse
Przynudziłeś?? Arek, o czym Ty mówisz
- taki przełomowy moment w karierze Dietera mógłby być streszczony w filmiku trwajacym nawet 30 min. (a tu mamy zaledwie 6
)
No i przypomniał mi się pewien jesienny poranek, kiedy to zrywając się rano z łóżka usłyszłem po raz pierwszy Dietera w nowym wcieleniu. I o dziwo, było to w radiu (chyba w programie drugim, który wtedy kojarzony był z przyjemnieszą muzyką niż obecnie).
No i przypomniał mi się pewien jesienny poranek, kiedy to zrywając się rano z łóżka usłyszłem po raz pierwszy Dietera w nowym wcieleniu. I o dziwo, było to w radiu (chyba w programie drugim, który wtedy kojarzony był z przyjemnieszą muzyką niż obecnie).

- Prophet5
Rewelacyjne materiały ze studia, dziękuję!ArCrack pisze:No i jest... http://pl.youtube.com/watch?v=G5pOYnl4CWY
Mam nadzieję, że nie przynudziłem
- ArCrack
- Administrator
- Kontakt:
- Prophet5
Naprawdę dzięki! Kontynuacja myśli w tym wątku:ArCrack pisze:Skoro długość nie jest przesadzona, cieszę się
Ujęcia ze studia pochodzą z dokumentu RTL "100% Dieter Bohlen" i zostały użyte właściwie w komplecie. Wysłałem co do nich PW
viewtopic.php?p=14243#14243
- Skyliner89MT
Ja jestem pod wielkim wrażeniem talentu Dietera Bohlen. On ma wyjątkowy talent do robienia wspaniałej muzyki. W części 13 bardzo mi się spodobała piosenka napisana dla Les McKeown She's A Lady, którą także wykonał Blue System i wydał ją na singlu tylko w Hiszpani
:(:(. Pierwszy raz ją słyszałem. Ale super pioseneczka, aż łezka się w oku kręci
:D:D
Pozdrawiam
:D:D
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- Skyliner89MT
Część 14 bardzo mi się podobała. Widać, że Dieter Bohlen nabiera rozpędu. On ma tzw. smykałke do tworzenia hitów. Coś fantastycznego. Taki Pele muzyki
:D:D. W części 15 pewnie Dieter Bohlen pożegna się z C.C. Catch. Ale to będzie strata dla niej, nie dla niego
.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
- only love
- Kontakt:
heh wiadomo zrobiła głupotę uwalniając się od niego za wszelką cenę
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
-
jkris
ciekawe czy ona zaluje- bo mnie sie wydaje, ze chyba nie. Bohlen to trudny czlowiek i malo kto wytrzymal z nim tyle czasu co ona...only love pisze:heh wiadomo zrobiła głupotę uwalniając się od niego za wszelką cenę
w zyciu ma sie rozne priorytety- dla niej wtedy wazniejsze bylo nagrac SWOJA plyte i osiagnela to...
Ostatnio zmieniony pt gru 14, 2007 0:29 przez jkris, łącznie zmieniany 1 raz.