Przeróbka You're my heart - co o niej myślicie?

Dyskusja wyłącznie na temat Modern Talking.
Awatar użytkownika
Skyliner89MT

Post autor: Skyliner89MT »

Życze powodzenia Adamstan :D:D:D
ES GIBT NIE EIN ENDE VON MODERN TALKING
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

Post autor: only love »

adamstan pisze: Czy dobry to się okaże jak się coś takiego spróbuje zrobić Wink Myślę, że możnaby tu (z braku wersji a'capella) spróbować wziąć na warsztat "ballad version' Thomasa - jedyny minus - nie ma tam chórków... Trzeba będzie dośpiewać Razz "Ładna" rockowa wersja YMHYMS - oto wyzwanie Wink zobaczę, co się da zrobić...
adamstan pisze:No więc - wieści z placu boju. Ze zrobieniem podkładu nie ma problemu - jest już w zasadzie gotowy Smile Niestety gorzej ze znalezieniem ścieżki wokalnej. Otóż wersja z pianinem (ballad version), choć piękna, jest tak niestabilna rytmicznie, że nijak nie da się jej zsynchronizować z rockowym podkładem... Więc wygląda na to, że sam będę śpiewał Razz Thomasem nie jestem, ale może będzie się dało tego posłuchać bez bólu uszu
Hmm co jak co ale nie pamiętam czy słyszałam już jakąś przeróbkę gdzie ty śpiewasz ale myślę że tobie by to śpiewanie wyszło lepiej niż mi bo ja kompletnie nie umiem śpiewać, no i nie śpiewam bo sama siebie nie mogę znieść :D :D

:D
co jak co Modern talking ma tyle innych piosenek więc jak tej się nie da za bardzo przerobić to można by też i inną spróbować a jeśli głos masz dobry to co prawda nie będzie to to samo co by było gdyby Thomas śpiewał ale też na pewno niejednej osobie się spodoba :D :D :D nie mogę się już doczekać kiedy usłyszę to dzieło :lol: :lol: :lol:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Post autor: adamstan »

only love pisze: Hmm co jak co ale nie pamiętam czy słyszałam już jakąś przeróbkę gdzie ty śpiewasz
Ja jeszcze się na forum wokalnie nie produkowałem ;-)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

adamstan pisze:
only love pisze: Hmm co jak co ale nie pamiętam czy słyszałam już jakąś przeróbkę gdzie ty śpiewasz
Ja jeszcze się na forum wokalnie nie produkowałem ;-)
no więc pewnie dlatego nie pamiętam bo to nie miało miejsca :lol: :lol: :lol: :wink:
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.

It's tearing me apart
Playing it's so hard
jkris

Post autor: jkris »

Mateusz pisze: tej wersji, o której pisze Arek nie słyszałem. Pozdro
voila!
http://jkris.wrzuta.pl/audio/7kJh2ApgAg ... radio_edit
Awatar użytkownika
Mateusz

Post autor: Mateusz »

bardzo fajna wersja rzeczywiście, o wiele lepsza od "radio edit"
"Osoba która używa więcej niż trzech pytajników lub wykrzykników w jednym zdaniu to osoba z zaburzeniami osobowości."
T. Prachett
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

o kurcze <wow> ale świetne dzieło aż słów mi brak ... najlepsza ze wszystkich przeróbek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: jak na dzieło fana wyszło super :lol: :lol:

jaka szkoda że pobrać nie można

It's tearing me apart
Playing it's so hard
riccardo1989

Post autor: riccardo1989 »

Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Byyyyyyło!! ( kilka postów wcześniej )
jkris

Post autor: jkris »

only love pisze: jaka szkoda że pobrać nie można
oczywiscie ze mozna ;-) po zaladowaniu calej piosenki bedziesz ja miala w temporary internet files- skopiuj i wklej gdzie chcesz ;-)
a piosenka ta nie jest dzielem fana a profesjonalistow...
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Na wersję rockową YMHYMS trzeba będzie jeszcze trochę poczekać, bo ostatnio coś z głosem u mnie słabo, za to w międzyczasie prezentuję kolejny (po Patty Ryan vs Debutee de soiree) "Atak klonów", czyli złożenie bliźniaczych utworów:

- Modern Talking YMHYMS oraz Kelly Brown "Only you can"
http://adamst.wrzuta.pl/audio/sUlKFO6fNj/

Fajny dwugłos wychodzi. Jak będę miał czas, to postaram się zrobić mix w którym poprzeplatam fragmenty obu numerów ;-)
Awatar użytkownika
only love
Kontakt:

już dziś tego słuchałam jest w innym temacie

It's tearing me apart
Playing it's so hard
Awatar użytkownika
adamstan
Kontakt:

Rzeczywiście. Ale tu pojawiło się nie wiem czemu z opóźnieniem - wysłałem tego posta wczoraj o 14, ale po wysłaniu wyskoczył pusty ekran. Kiedy wróciłem na forum, posta nie było, i po paru godzinach nadal go nie było, więc założyłem inny temat, a tu nagle ten zaginiony post wyskoczył.
ODPOWIEDZ