Dieter - der Film (sprawa napisów)
- Blue Forever
- Kontakt:
- Dr Mabuse
- only love
- Kontakt:
heh też bym chciała aby pojawiły się wreszcie napisy do tego filmu bo nie rozumiem niemieckiego ani troszkę a dobrze by było rozumieć słowo w słowo co oni tam mówią. można się domyśleć co i jak oglądając film ale lepiej jednak wszystko rozumieć. film jest zarypisty gdy do akcji wkracza nora, wtedy to się zwijałam ze śmiechu
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
Only love can break my heart
It's tearing me apart
Now I never feel brand new
Playing it's so hard
Nobody love's me like you do
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
Ja mam film z napisami DIETER DER FILM ,robili go moi znajomi,nauczyciel j.niemieckiego i uczeń,który te napisy wklepal w odpowiednie momenty.
Kilka osób go ode mnie kupiło,nie drogo,jednak ktoś z tych osób umieścił film w internecie bez mojej zgody ani zgody obu kolegów,którzy się nad tym trudzili.
Wiem już jak czują sie aryści,którzy ciężko pracują nad swoim materiałem i są w taki sposób "okradani"...dlatego nie ściągam z netu niczego.
Nadmienię jeszcze,że film z tłumaczeniem jest rewelacyjny,fajne teksy
Kilka osób go ode mnie kupiło,nie drogo,jednak ktoś z tych osób umieścił film w internecie bez mojej zgody ani zgody obu kolegów,którzy się nad tym trudzili.
Wiem już jak czują sie aryści,którzy ciężko pracują nad swoim materiałem i są w taki sposób "okradani"...dlatego nie ściągam z netu niczego.
Nadmienię jeszcze,że film z tłumaczeniem jest rewelacyjny,fajne teksy
- only love
- Kontakt:
o kurcze ale wam zazdroszczę
http://chomikinajlepsze.toplista.pl/?ocena=10 Oddaj głos na mojego chomika.Z góry dziękuję.
It's tearing me apart
Playing it's so hard
It's tearing me apart
Playing it's so hard
- Malediwy
- Malediwy
- Malediwy
- atlantyda ;o)
- Członek TAFC Polska
To się akurat da łatwo sprawdzić czy go masz ode mnie czy nie,nawet jeśli zdobyłeś go od kogoś innego z Forum to ten ktoś miał go ode mnie.Malediwy pisze:Mam ten film z polskimi z napisami. I nie sądze, że dzięki Tobie Atlantyda... Mogę go wysłać po kosztach...
10 zł wraz z kosztem przesyłki poleconej.
numer konta podaje na PW
SONY DVD- lub +
I mam jeszcze pytanie do ArCracka,czy usunołeś mój temat POLSKIE NAPISY DO DIETER DER FILM???
Kiedyś go załozyłam i nie mogę teraz znależć
- Pioetrek
- Kontakt:
Nie usuwano takiego tematu. Prawdopodobnie nie był też zakładany. Jest niewielkie (ale jednak jest) prawdopdobieństwo, że temat mogłaś założyć w czasie kiedy na forum nastąpił atak hakera - wtedy jeśli dobrze pamiętam utracone zostały wszystkie wiadomości od ostatniego back up'u poprzedzającego atak na forum.I mam jeszcze pytanie do ArCracka,czy usunołeś mój temat POLSKIE NAPISY DO DIETER DER FILM???
Kiedyś go załozyłam i nie mogę teraz znależć
Pozdrawiam
Piotrek
"Dieter is unbending - in his soul he is a rock-n-roller"
- Malediwy
Nie wiem jak teraz można by sprawdzić ale nawet bez tego jestem w stanie Ci przyznać racje. Kupiłem ten film za 10zł, a więc za tyle za ile Ty proponujesz:-) Czy sprzedawałaś już go kiedyś członkom tego forum??? A może ja go jednak bezpośrednio od Ciebie kupiłem???:-) Bije się w pierś bo po głębszym zastanowieniu się nie wykluczam takiej możliwości:-)atlantyda ;o) pisze: To się akurat da łatwo sprawdzić czy go masz ode mnie czy nie,nawet jeśli zdobyłeś go od kogoś innego z Forum to ten ktoś miał go ode mnie.
Spokojem można kamień ugotować...